Biri ile olan konuşmanın sonunda sohbetlerinizi siler misiniz yoksa sonsuza kadar sizinle beraber mi yaşar o sohbetler?

Ben anı biriktirmeyi sevdiğim için silmiyorum. Mesajlar da buna dahil. Çok sevdiğim insanların 6 yıllık WhatsApp mesajları hala duruyor :) Ara ara okuyup o zamanlara gidiyorum, iyi geliyor.
Cevap
10Cevap
Sonsuza kadar saklayanlardanım ben, çok kez faydasını gördüm. Biri bana anlattığı şeyi inkar ettiğinde çat gösteriyorum falan çok eğlenceli oluyor. 😂
Telefonun hafızası dolmasın dikkat et :D
Onların da hafızası dolmasın dikkat et :D
Hiç silmem. Telefonumda şifrem var neden sileyim, her an her şey lazım olabilir dhksjskjdk
Mesela nasıl lazım olur sdfsd
Bi arkadasım bişey yazıyo mesela yazmadım diyo, hop ss. Kanıtları temizlememek lazım 😂
Senin telefonu bi yok etmek lazım o zaman kanıtlarını yok edelim dsfgh
Tüm konuşmalar mailde yedekli 😉
Mailini de çalsınlar o zaman hahaha
Hola💙🎈
Uzun bir süre silmem sonra tek gün hepsini komple siler sonra sonraki yılı beklerim silmek için , okul gruplarından ne silsen pişmanlık.😂
:D Silme o zaman pişman olacaksan asddf
yıl sonu siliyorum skshsk
Facebook'taki sohbet listemi neredeyse hiç silmiyorum. Instagram'ınki kısmen silindi. WhatsApp'taki telefonum formatlayana kadar duruyor. Formatlandıktan sonra siliniyor.
silmem çünkü sonra o mesajları okurum bana yaptığı hataları tekrar tekrar bakarım ne olduğu aklıma gelsin diye ejcfbjbfocjbf
O da iyimiş. Ben bakmam sonradan mesajlara aslında. Ama neden artık konuşmadığımı hatırlamak için gerçekten iyi bi yöntem.
Bir seyleri kolay atan ve silen biri degilim bazen sitede kendiliginden silinmesi iyi bile denebilir. Bir de kasmasa
Ben her seyi silerim. Maillerimden tut da whatsapp arama kaydina kadar her seyi temizlerim. Çünküm gerek yok.
Belli olmuyor bana. Bazen tutuyorum bazen siliyorum.
Biraz birikir sonra hepsini birden silerim. Önemli olanlar haric onlar hep arsivdedir.
Çok birikip hafıza dolmaya başladığında siliyorum. Sinsilikten değil yani🙂millet gibi
Eğer karşımdaki gereksiz biri ise silerim ama sevdiğim, değer verdiğim biri ise silmem.
Sohbet geçmişimi silmem. Saklıycak birşeyim yok. 😌
Biriktirmeyi sevmem, sohbet bittiği anda direkt silerim.
Sohbetin kiminle olduğu fark etmiyor, genelde siliyorum..
Eski konuşmaları okumaktan çok zevk alırım o yüzden silmem
Belirli kişilerinki sonsuza kadar durur, diğerleri sohbetle beraber silinir.
Bazı insanlar hayatından silersin ama sohbet geçmişi silemezsin. Ama geri kalanııı yallah Halkalı çöplüğüüüü.
Ben silmem cunku soz ucar yazi kalir. Ileriki bi zamanda zamaninda konusulmus bir durum icin delillerim elimin altinda durmali.
Üşeniyorum.😆 3 yıl öncenin mesajları bile duruyor. 🙄
Gereksiz bir insanla gereksiz bir konuşmam olursa silerim diğerleri kalır🙂
Silmem sakla mesajı gelir zamanı. Biri bana ben sana öyle bişey demedim diyo şak. Hemen ss😂
Kahpelere karşı kahpeyiz
Tamam ama bunun konumuza bağlasaydınız keşke :)
Hayır hiç silmeyenlerdenim
Siliyorum. Saklayanda da kasıt ararım
Yok arşivlerim silmemm😊🤣
Gereksizleri siliyorum.
bilgisayarımda parola var
Silmiyorum çünkü genelde ne yazdığımı unuturum.
Hep silerim. Özel olsun olmasın.
Benim için önemli biri ise silmem.
Ariadaşım değilse silerim
Silerim. Bekletmeyi sevmem.
Surekli konustugum bikac kisi var silmem
Wp'de silmem ama harici uygulamalarda silerim.
Silmem bellek dolana kadar.
Asla silmem ölürsem telefonumu benimle gömün
Ss alıp siliyorum
Ss önemli tabi 😂
Bende aynısını yaparım bülşyomusun 🙂
Asla silmem.
Silerim tabi ki
KS de silerim
silerimm
Hayır silmiyorum
@Cailleach neden peki? Benimle aynı sebepten mi merak ediyorum. 🤔
Kalmasını isterim ama silmem gerekiyor