İnternet & Teknoloji Günümüzde gerçekleşen uzay araştırmaları ve teknolojilerini takip ediyor musunuz? ambrosiyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bence geçmiş ve geleceğin en iyi uzay şirketi Elon Musk’ın yönettiği“Space X”. Çalışmaları muazzam. Günümüzde gerçekleşen uzay araştırmaları ve teknolojilerini takip ediyor musunuz? Cevapla En İyi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 609 cevap paylaştı. İlgi alanımı daha çok savaş teknolojileri ve sanayi çekiyor. Tank, uçak, fuze vs. 1 2 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Bende ilgilenirim Yorumla reisaga +1 yıl Güzelmiş.😄 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çinin ekosfere gonderdigi kuantum uydusu ilgi alanimda... avusturyadan alinan fotonla dolanikligi uzayda kanitladi adamlar resmen yeni bri cag acti.. 1 0 Yorumla
beamergirl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Elon musk'ın köpeği gibiyim her yerden takip ediyorum. 0 2 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Şahane bir adam, bazılarını geliştirdiği teknolojiler korkutsa da Yorumla beamergirl +1 yıl En çok beklediğim projesi kesinlikle starlink şöyle mis gibi hızlı internet kullanıcaz bye bye türk telekom hahahahah Yorumla
Secret_Woman Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 98% +1 yıl Yakın takipte değilim 0 5 Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Takip ettiğiniz konular nedir? Yorumla Secret_Woman +1 yıl Tarihe sardım bu ara Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Güzel sorularınız ve bencelerinizle bizide aydınlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Yorumla Secret_Woman +1 yıl Taş devrine dair araştırma başlattım ilk çağlar yapılan eserler hakkında bencelerim olacak Yorumla ambrosiyaa +1 yıl Peki o halde bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlgi alanımı daha çok savaş teknolojileri ve sanayi çekiyor. Tank, uçak, fuze vs.
Bende ilgilenirim
Güzelmiş.😄
çinin ekosfere gonderdigi kuantum uydusu ilgi alanimda... avusturyadan alinan fotonla dolanikligi uzayda kanitladi adamlar resmen yeni bri cag acti..
Elon musk'ın köpeği gibiyim her yerden takip ediyorum.
Şahane bir adam, bazılarını geliştirdiği teknolojiler korkutsa da
En çok beklediğim projesi kesinlikle starlink şöyle mis gibi hızlı internet kullanıcaz bye bye türk telekom hahahahah
Yakın takipte değilim
Takip ettiğiniz konular nedir?
Tarihe sardım bu ara
Güzel sorularınız ve bencelerinizle bizide aydınlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Taş devrine dair araştırma başlattım ilk çağlar yapılan eserler hakkında bencelerim olacak
Peki o halde bekliyorum
Hayir
Hayır etmiyorum