youtube da elraeni bi kac kere gördum engelledim yok yeniden cıktı. tepkisi yok tepkisinin analizi. yok adam sunu izliyor. ya ilginc geldi. agzıda bozuk.
Aga EASTER GAMERSTV der susarım. En en en sevdiğim yayıncıdır. Öbür yayıncılar kfürden başka bir bildikleri yok. En azından Easter (Mete) kfür ettiğinde özür diliyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
youtube da elraeni bi kac kere gördum engelledim yok yeniden cıktı. tepkisi yok tepkisinin analizi. yok adam sunu izliyor. ya ilginc geldi. agzıda bozuk.
Elraenn, kendine müzisyen, wtcn, hype, jahrein bunlar erkekler arasında iyidir
Kadınlarda pqueen> all 😂😂
Benim bunların hiç birinin varlığından dahi haberdar olmayışım cahilliğimin bir göstergesi olabilir mi?
oyun dünyasıyla alakan yoktur
en fazla tuğkan abi ile tuna abiyi takip ediyorum kadın yayıncılardan da pelin ile gözde yi
Tuğkan Gönültaş (Elraenn) iyidir... gerisini tanımıyorum bile...
oturdukları yerden sadece video izleyerek milyonlar kazanıyorlar şaka gibi oturup bunları saatlerce izleyen var mı harbiden
Sanane adamlar gayet eğlenceli Oturarak para kazanıyormuş aldıkları para onlara az bile.
Aga EASTER GAMERSTV der susarım. En en en sevdiğim yayıncıdır. Öbür yayıncılar kfürden başka bir bildikleri yok. En azından Easter (Mete) kfür ettiğinde özür diliyor..
Baris bra izliyorum arada yani 1 ayda 1 defa bakmıştım bir de tugay gök vardi
Elraenn tabii ki Tuğkan abiye selamlar
Kim ki bunlar ya? İsimlerini bile ilk defa duydum.
Toqtir dışında izledikleriniz yayıncı değildir.
Pardon bunlar kim? 🤔
Ya bende tam bilmiyorum ama baştaki uzun saçlı adam vidyolar ne çekiyor sohbet ne ediyo milletle para kazanıyor 😄
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim hanım efendi 🙃
@YiğitAkkoyun elraenn o
Pqueen de gerisi yalan
Pqueen i izliyorum bazen eğlenceli kadın.
Tabiki Tuğkan Firit ve pelinqueen
Pqueen, Elraenn ve bazende wtcN
Miafitz Pqueen Elraenn wtcN bunları takip ediyorum
hepsini takip ediyom hepsi iyi
şişman vardı bıtane onu
Elraenn candır
Tugkan..,
Elraenn ve Pqueen
Elraenn
pqueen ve tuğkan küsmüş, nedenini bilen var mı?
Elraenn
pqueen elraen wtcN
Elraenn adamdır
elraen
Elraenn adamsın