Gamer Twitch yayıncılarından favoriniz kim, en çok kimin yayınlarını takip ediyorsunuz? Krellion Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor En çok takip ettiğiniz, oyun oynayışını beğendiğiniz Twitch yayıncısı kim? Twitch yayıncılarından favoriniz kim, en çok kimin yayınlarını takip ediyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Genelde Twitch yayınları çok izlemiyorum ama denk geldiği zaman Tuğkan yani Elraenni izlerim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oturup yayın izlemiyorum. Ataberk doğan’a aboneyim ama açmıyorum hiç yayın 0 0 Yorumla
Ali_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O kadar bakman 40 yılın başı açarsam ya anna deniz ya da elraen izlerim. 0 0 Yorumla
Nolıes Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Wtcn abi adam her oyunda iyi kendi oyun şirketini bile kurdu 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Jaho 😍 çok tatlı bir insan 😊 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arada Elraen'in kesitlerini izliyorum sadece. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Takip edip de izlediğim yayıncı yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genelde Twitch yayınları çok izlemiyorum ama denk geldiği zaman Tuğkan yani Elraenni izlerim.
Oturup yayın izlemiyorum. Ataberk doğan’a aboneyim ama açmıyorum hiç yayın
O kadar bakman 40 yılın başı açarsam ya anna deniz ya da elraen izlerim.
Hiçbirini sevmiyorum ben :D
Genelde CS:GO yayıncılarını izlerim.
Wtcn abi adam her oyunda iyi kendi oyun şirketini bile kurdu
Jaho 😍 çok tatlı bir insan 😊
Arada Elraen'in kesitlerini izliyorum sadece.
Elraen üstüne tanımam
Takip edip de izlediğim yayıncı yok
THELORDFINGOLFIN 👍👍👍
tugkan abi adamdir
Favorim yok hepsi iyidir
Pqueen ve elraen
Keshaeuw
Elraenn🍋
hiçbirinin !
Takip etmiyorum.