İnternet & Teknoloji Favori Twitch yayıncınız kim? Digiboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor FIFA 22 oynamayı çok sevdiğim için Ege Arseven'i takip ediyorum ben. Favori Twitch yayıncınız kim? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl PQuenn tabii ki, bayılıyorum ona. 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Çok komik birisi gibi. Ben yayınını çok izlemesem de, internette yayından kesitleri görüyorum. Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Tabii ki PQuenn ve Elraenn 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl En ünlü TR Twitch yayıncılarıdır, severim. Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Crystal Lol 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Lol çok gözden düştü ya. Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elraen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
PQuenn tabii ki, bayılıyorum ona.
Çok komik birisi gibi. Ben yayınını çok izlemesem de, internette yayından kesitleri görüyorum.
Tabii ki PQuenn ve Elraenn
En ünlü TR Twitch yayıncılarıdır, severim.
Crystal Lol
Lol çok gözden düştü ya.
Öyle biri yok
Elraen
Probzz biliyor bu işi
Elraennnnn 2kan