Samsung Galaxy M31s marka telefon aldım 3000 TL ye kendi resmi sitesinden. Yanında hediye 300 liralık Migros çeki ve yine hediye Galaxy fit 2 akıllı bileklik var. Kullandığım kredi kartının 2 kampanyasına dahil oldum bu alışverişten 175 TL de puan kazanacağım.
Yani telefon bana 2525 TL ye gelmiş olacak ve yanında akıllı bileklik cabası.
Ablam diyor ki keşke daha iyi bir telefon alsaydın bu ucuz diyor. İyi de 1000-1500 TL fazla fiyatı olanlarla aynı özellikte bence iyi. sizce akıllı bir alışveriş mi olmuş?
Yani telefon bana 2525 TL ye gelmiş olacak ve yanında akıllı bileklik cabası.
Ablam diyor ki keşke daha iyi bir telefon alsaydın bu ucuz diyor. İyi de 1000-1500 TL fazla fiyatı olanlarla aynı özellikte bence iyi. sizce akıllı bir alışveriş mi olmuş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli üyelerin beyni olmadığının kanıtı.
Samsung galaxy m51 varken bunumu aldın
sendeki beyne gülüyorum :D özelliklerini inceledin mi? Herşeyi aynı sadece ve sadece işlemcisi snapdragon m51 in ve bunun için fazladan 700 vermek beyinsizlik :D SENİN GİBİ
Hasi. ktir ordan lan snapdragom 730G
diyoruz samsung'un gö. tü bo. klu exynos işlemcisini benim seni si. keceğim gibi siker milleti güldürme.
nanoreview.net/.../samsung-exynos-9611-vs-qualcomm-snapdragon-730g
Hoşt köpek!! beyinsiz ahmak iki işlemci de gayet iyi sadece snapdragon biraz daha iyi. Ama bu benim günlük kullanımımda fark etmiyor ben sizin gibi işsiz değilim boş beleş oyunlar oynamıyorum normal bir işlemci de işimi görüyor bunun için 700 fazla veren ahmak sensin :D AL O SİKİNY popona SOK
Ya eşek misin sen sony nin kamera sensörü var m51'de
M31s neymiş lan :D
Acıyorum vallahi o paraya ya.
O paraya ben kendim telefon yapardım yahu. Gider general mobile gm20 pro alırım daha iyi lan samsung galaxy m31s den.
O paraya yazık mundar olmuş aklını sikiym senin ben a. mlı eşşek :D
Samsung galaxy m51'im kapak ve çerçevesinin gövde malzemesi polikarbonat. Bu ısıyı çok iyi dağıtıyor. Senin gibi cahilller plastikten yapılmış telefon alır ancak.
Sen bana domal ben sana telefon veririm harcadığın paraya yazık süzme ka. şar.
kameraları tamamen aynı beyinsiz sikimsonik ahmak. beyninle sikin yer değiştirmiş kafa almıyo :D
www.epey.com/.../
Aynı mı kör gözünü si. ktiğim amlısı
Sensör aynı lens farklı ya cahili bana kafa tutma
Telefonların arkasına bak anlarsın.
Ben diyorum zaten gizli amlı görünce kaçıcaksın :D
senin validen bol bol domalıyormuş mahalleliye ordan mı öğrendin? Başka türlü para kazanmayı görmemişsin tabi :D GÖTOŞ
Acıyorum haline o parayı o telefona verdin pü a. mına beynine tüküriym
O paraya huawei p40 lite alır google servislerini de yüklerdim çatır çatır kullanırdım cahil kaşşar ya
gerzek götoş sony kamera sensörü sadece m51 de var diyordu mort oldu şimdi lens diye kıvırıyor. ıspat et lan ibine götoş :D
Ya kaybol işim vr
işini tahmin ediyorum mahalleliye domalıyon demi? Koş koş ekmek paran göötoş :D
Geldim şimdi seni ısıtmaya gel buraya :D
sen ananı kurtar ananiyolar yee yee ananiyiyolar yee yee :D
m.gsmarena.com/compare.php3
A. mını yaladığımın kızı şimdi bu iki telefonun kamerasının lensleri aynı mı
Aynı tabi görmüyon mu GÖTOŞŞŞ.
Ananiyolar yee yee ananıyiyolar yee yee :D
Sülaleni si. ktiğim gizliliğine güvenme :D
Adam ol azıcık açıl da görelim boyunu posunu :)
Neyse akılsız kaşşar para senin paran acıyanı si. kiiym.
götoştaki rahatlığa bak anasının işini kabullenmiş rahat :D
en yeni teknoloji daha az enerji tüketen daha canlı renkler sunan super amoled plus ekran teknolojili samsung galazy m51 varken, dandirik eski super amoled ekranlı m31s alan eline vereyim.
Kamera lensinin farklı olduğu zaten m31s'nin 10x zoom yapabilmesi m51'in 20x zoom yapabilmesi sonucu anlaşılıyor ;)
(Kudur velet)
Kullanmadığı işine yaramayan özelliklere para veren sikesürülecek kadar bile aklı olmayan bi götoşsun :D BEN OYUN OYNAMIYORUM, BEN ZOOM LU FOTOĞRAF ÇEKMİYORUM anladın mı 10x zoomu varsa o bile yeter bana. Kullanmaığı özelliklere servet döken ahmaklar anlamaz :D
🇪🇰🇷🇦🇳 🇸🇺🇵🇪🇷 🇦🇲🇴🇱🇪🇩 🇵🇱🇺🇸 🇩🇮🇾🇴🇷🇺🇿 🇴🇷🇴🇸🇵🇺
Ekran işine yaramıyor mu
𝗔𝗠𝗟𝗜 𝗞𝗔ŞŞ𝗔𝗥 𝗛𝗜𝗭𝗟𝗜 Ş𝗔𝗥𝗝𝗜 𝗕İ𝗟𝗘 𝗗𝗔𝗛𝗔 İ𝗬İ 𝗕𝗨𝗡𝗨 𝗗𝗔 𝗠𝗜 𝗞𝗨𝗟𝗟𝗔𝗡𝗠𝗜𝗬𝗢𝗥𝗦𝗨𝗡?
𝟭𝟱 𝗪𝗔𝗧𝗧'𝗔 𝗞𝗔𝗥Ş𝗜 𝟮𝟱 𝗪𝗔𝗧𝗧.
𝗢𝗥𝗢𝗦𝗣𝗨 𝗬𝗜𝗞𝗜𝗟...
Italic Bold (serif):
𝑨𝑴𝑳𝑰 𝑲𝑨ŞŞ𝑨𝑹 𝑯𝑰𝒁𝑳𝑰 Ş𝑨𝑹𝑱𝑰 𝑩İ𝑳𝑬 𝑫𝑨𝑯𝑨 İ𝒀İ 𝑩𝑼𝑵𝑼 𝑫𝑨 𝑴𝑰 𝑲𝑼𝑳𝑳𝑨𝑵𝑴𝑰𝒀𝑶𝑹𝑺𝑼𝑵?
15 𝑾𝑨𝑻𝑻'𝑨 𝑲𝑨𝑹Ş𝑰 25 𝑾𝑨𝑻𝑻.
𝑶𝑹𝑶𝑺𝑷𝑼 𝒀𝑰𝑲𝑰𝑳...
Italic Bold (sans):
𝘼𝙈𝙇𝙄 𝙆𝘼ŞŞ𝘼𝙍 𝙃𝙄𝙕𝙇𝙄 Ş𝘼𝙍𝙅𝙄 𝘽İ𝙇𝙀 𝘿𝘼𝙃𝘼 İ𝙔İ 𝘽𝙐𝙉𝙐 𝘿𝘼 𝙈𝙄 𝙆𝙐𝙇𝙇𝘼𝙉𝙈𝙄𝙔𝙊𝙍𝙎𝙐𝙉?
15 𝙒𝘼𝙏𝙏'𝘼 𝙆𝘼𝙍Ş𝙄 25 𝙒𝘼𝙏𝙏.
𝙊𝙍𝙊𝙎𝙋𝙐 𝙔𝙄𝙆𝙄𝙇...
Bence tam zamanında almısın eğerki biraz daha geç alsaydın yılbasından sonra biraz daha zamlı alırdın ve alacağın telefon düşük özellikli telefon olurdu
O fiyata m51 alınırdı
M51 ile aynı fiyat değil
3000 TL'ye alınırdı
Gerçi şimdi yükselmiştir
keşke m 51 alsaydın en az 3 sene götürürdü
aynı fiyat değil ki
bulunurdu aynı fiyata
Yok ki kafası kaşşarın bu kız kafayı kırmış :D
hiç araştırma yapmamış :D
@cnklc özürlü kız iki yıl sonra telefonum kasıyor donuyor diye soru soracak :D
@Professional58 Eski telefonlarım bile öyle yapmadı neyin masalını okuyon sen? ayrıca ben senmiyim 2 yıl kullanayım? :D para ederken satar yenisini alırım. 2 seneye kadar da amerikaya gider iphone alırım kudur :D SKİMSONİK AKLINI KENDİNE SAKLA
🇪🇰🇷🇦🇳 🇸🇺🇵🇪🇷 🇦🇲🇴🇱🇪🇩 🇵🇱🇺🇸 🇩🇮🇾🇴🇷🇺🇿 🇴🇷🇴🇸🇵🇺 :D