Ağustos'tan beri kullanıyorum. Mi Band 2 ve 4 kullandıktan sonra söyleyebilirim ki çok fark var. Özellikle stres ölçer çok iyi çalışıyor, ölçüm sırasında aklıma beni strese sokan şeyleri getirirsem anında yukarılara fırlıyor. Nefes egzersizi programı var kullanmasam da güzel. Ekranı daha büyük ve renkler daha canlı, onu da sevdim. 5 dakikada bir nabız ölçme ve uyku yardımcısı açık, stres izleme açık bu halde pil ömrü 7-8 gün ki çok normal. Şarj girişini alt kısıma almışlar, böylelikle bilekliği kordondan çıkarmakla uğraşmıyoruz o çok pratik olmuş. PAI diye bir bölüm var, günlük ne kadar hareket ettiğinle ilgili sanırım, onu çok kurcalamaya vaktim olmadı malum pandemi dönemi. Beğeniyorum ben kısacası.
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için mi band serisinde zaten 5 başka olmuş. Kafama göre akıllı saat bulamadım bulduğumun da malesef şarj süresi kötüydü. Sanırım benim için tek eksiği Erkan boyutu akıllı saate göre ama alışınca küçük gelmeyecektir diye düşünüyorum.
Akıllı saatler gereksiz şekilde pahalı, ben memnunum son 3 saatim bu şekilde dediğim gibi hem çok hafif, hem çok uygun fiyatlı hem de çok klas görünüyor. Küçük gelmiyor bana ekran, mesela Mi Band 2'de küçüktü ama 5'te camın neredeyse tamamı ekran, o anlamda güzel.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağustos'tan beri kullanıyorum.
Mi Band 2 ve 4 kullandıktan sonra söyleyebilirim ki çok fark var.
Özellikle stres ölçer çok iyi çalışıyor, ölçüm sırasında aklıma beni strese sokan şeyleri getirirsem anında yukarılara fırlıyor.
Nefes egzersizi programı var kullanmasam da güzel.
Ekranı daha büyük ve renkler daha canlı, onu da sevdim.
5 dakikada bir nabız ölçme ve uyku yardımcısı açık, stres izleme açık bu halde pil ömrü 7-8 gün ki çok normal.
Şarj girişini alt kısıma almışlar, böylelikle bilekliği kordondan çıkarmakla uğraşmıyoruz o çok pratik olmuş.
PAI diye bir bölüm var, günlük ne kadar hareket ettiğinle ilgili sanırım, onu çok kurcalamaya vaktim olmadı malum pandemi dönemi.
Beğeniyorum ben kısacası.
Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için mi band serisinde zaten 5 başka olmuş. Kafama göre akıllı saat bulamadım bulduğumun da malesef şarj süresi kötüydü. Sanırım benim için tek eksiği Erkan boyutu akıllı saate göre ama alışınca küçük gelmeyecektir diye düşünüyorum.
Akıllı saatler gereksiz şekilde pahalı, ben memnunum son 3 saatim bu şekilde dediğim gibi hem çok hafif, hem çok uygun fiyatlı hem de çok klas görünüyor.
Küçük gelmiyor bana ekran, mesela Mi Band 2'de küçüktü ama 5'te camın neredeyse tamamı ekran, o anlamda güzel.
Mi band 5 yılın en iddialısıydı zaten satış sayısı fazla
Hak ediyor fiyatını.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!