Instagram cok takipcim yok başka hangi sitelerden duyuru vs yapabilirim
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Selam, öncelikle ne ile ilan vericeğinize bağlı bir durum. İlansat ve benzeri platformlara bakabilirsin. Kendi siteni de açabilirsin zor bir şey değil. :)
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya aslında şöyle ben bir firmanın girimcisiyim müşteri bulup siteye giriş yaptigimda hakedis alıyorum benim kısmın müşteri bulma çevremde de bulamıyorum pandemi vs kimse yanaşmıyor o yüzden sordum daha yeniyim bu iste
- +1 yıl
Benim 2600 takipçim var senin sayfanı paylaşırım yardımcı olmak için
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Cidden mi
- Soran+1 yıl
Merhaba istek attım kabul eder misin bişey dicem
- +1 yıl
İstek gözükmüyor
Sürekli birilerini takip et onlarda geri dönerler zaten sayfalara yorum at filan
00 Yorumla- +1 yıl
facebook üzerinden yapabilirsinn
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl olucak
- +1 yıl
instagram facebook hep buralardan dükkan açıp satış yapanlar var
- Soran+1 yıl
Benim öyle değil ama firma da facebook ya gezi sayfalarının altına yorum yazabilirsin dedi müşteri çekmek için ama kimse yardımcı olmuyor sağolsunlar kimse ilgilenmiyorlar sanki adam yicem senin dediğin o facebook intagram satis isini kitapta yapi cam kitaplarımı satışa çıkarmayı dusunuyorun
- +1 yıl
orası öyle instagramda yaparsan yardımcı olurum ya bende paylaşırım saydanı büyütürüz biraz
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim kitap için satış sayfası açtığımda söylerim 😊bana su an bu ek iş için öneri lazım kimseyi bulamıyorum ilgilenmiyorlar halbuki herkes yüksek faturalar ödüyor uyguna almak istiyor ama kimse nedense yaklasmiyor
- +1 yıl
bilmem
- +1 yıl
Çekiliş sponsoru olabilirsin
03 Yorumla- Soran+1 yıl
O nasıl olucak
- +1 yıl
Mesela çağrı taner'e sponsor ol 100k takipçi garanti
- +1 yıl
Müşteri derken? Ne satıyorsun
00 Yorumla Mesela bu siteye reklam vererek :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Burada reklam yasak ki
- +1 yıl
Bulunduğun ilin sayfalarına reklam ver
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Değerli üyemiz, hepimiz sosyal medyada geniş kitleye ulaşmak, hatta ürün satıyorsak müşteri bulmayı isteriz.
Sosyal medyada aktif ve ilgili bir kitle oluşturmanın en iyi yolu, sizi zaten en iyi tanıyan insanlara odaklanmaktır. Onlarla alakalı içeriği paylaşarak ve aldığınız geri bildirimlerle etkileşim kurmak ve yanıt vermek için zaman ayırarak, hedef kitlenizin boyutunu büyütebilir ve bu süreçte daha güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.
Özellikle ne sattığınız çok önemli. O kitlenin seveceği, beğeneceği içerikleri paylaşmak, konuyla alakalı hashtag kullanmanın da size müşteri getireceğini söylemek isterim.
Ancak sosyal medyada yeni müşteriler aramaya gelince, ürünleriniz için doğru kitleye ulaşmanıza yardımcı olmak için birkaç basit adım da vardır.
İşte dikkate alınması gereken birkaç önemli adımı aşağıdaki şekilde sıralıyorum. Umarım size faydası olur:
1. Adım: Bir hedef kitle belirleyin
İdeal müşteri kişiliğinizi bilmek işin yarısıdır. Ayrıca, ürün veya hizmetinizin sağlayacağı katkıyı da düşünmeniz gerekir. Kullanacağınız dil de hedef kitlenize uygun olmalıdır. Bu müşteriyle etkileşim kurmanın en iyi yolu olarak karşımıza çıkmaktadır.
2. Adım: Alakalı # hashtag'leri ve anahtar kelimeleri arayın
Sonraki adım, konuşmaları bulmak ve izlemektir. Hashtagler, aynı konu hakkında konuşan birkaç insanı bulmanıza yardımcı olarak bazı işleri sizin için yapar.
İlgili hashtaglerinizi belirledikten sonra, parçası olmanız gereken sohbetleri bulmak için onları izleyin ve ürünlerinizi buradan tanıtmaya başlayın.
3. Adım: Alakalı kitlelerle etkileşim kurun
İşinizle alakalı sosyal sohbetler bulduğunuzda, potansiyel müşterilerle etkileşim kurmaya ve uzmanlığınızı paylaşmaya başlayabilirsiniz. Onları takip etmeye başlamanız da katkı sunacaktır.
İnsanlar işinizle ilgili makaleler paylaşıyor ve yorum yazıyorsa, bakış açınızı paylaşmak için fırsatlar arayın. İnsanlar cevaplayabileceğiniz sorular sorarsa, yardımınızı teklif edin.
Başarılar diliyorum.