İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı.
Her modemde onu yapamazsin. Modemin firewall update yap dene. İç yazılımı güncel mi ona bak . Sonra çare interneti aldığın hizmeti ara cinsel içerikli sitelere girmemek için yasaklasinlar koruma paketleri var her internet saglayicilarin
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Modemin marka ve modeli nedir? Aslında bu durumlar için toptan engelleyici olan güvenli internete geçmektir. Evdeki herkesi engeller. İllede site bazlı istiyorsanız, modemin ne olduğunu bilmem gerek.
Yardımcı olacağın için teşekkür ederim evet yaşı biraz küçük kısıtlayıcı bir yapıya sahip değilim aslında ama bana erken geldi bu durum sadece şuanki ev İnternetine bağlanıyor onu kırmadan yormadan uzaklaştirmam lazım benimde aklıma böyle Bi fikir geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her modemde onu yapamazsin. Modemin firewall update yap dene. İç yazılımı güncel mi ona bak . Sonra çare interneti aldığın hizmeti ara cinsel içerikli sitelere girmemek için yasaklasinlar koruma paketleri var her internet saglayicilarin
Modemin marka ve modeli nedir?
Aslında bu durumlar için toptan engelleyici olan güvenli internete geçmektir. Evdeki herkesi engeller.
İllede site bazlı istiyorsanız, modemin ne olduğunu bilmem gerek.
Not pad üzerinden yapabilirsin internetten araştır yönlendirmeleri takip et
Nete yaz cikar
Çıkanları denedim URL kısmına 4 5 tane link koydum kaydettim kayıt olduğu halde link koyduğum siteler hala açık halde
Modeme reset atmam gerekir mi
Reset modemi sifirlar site engellemek istiosan modem arayuzu gerekli degil diye biliyorum
Ne sitesi yasakliycaksan
Site engellemek için bildiğin Bi yöntem varsa sevinirim kardeşimin bazı huylarını farkettim açık konuşmak istemiyorum ailevi biraz
Anladim mevzuyu +18 .. normal virus programi dahi cocuk kiliti koyuyor bakiyim 1sn
Erkek değil, kız kardeşim demeliydim o zaman da konu değişiyor +18 mevzu sayılmaz telefonundan giriyor bu durumu engellemem lazım
Modemden engellersem wifiye bağlanacagı için o siteye Gireme
Kendine ait hattı kapalı
Bi süre uzaklaştirmam lazım.
Yardimci olucam hemen bakiyorum erkekse sorun deilde kizsa biraz zaman var kucuk galiba.
Yoo modemle alakali değil direk engelleniyor
Kral buldum bana bi yaz bi sen ozelden
Yardımcı olacağın için teşekkür ederim evet yaşı biraz küçük kısıtlayıcı bir yapıya sahip değilim aslında ama bana erken geldi bu durum sadece şuanki ev İnternetine bağlanıyor onu kırmadan yormadan uzaklaştirmam lazım benimde aklıma böyle Bi fikir geldi
Iyi dusunmussun onun icin dogrusu bu bence
Yaz bana bi link aticam sana
Uyudnmu?
Bilmiyirun
hepsinde olmuyor.