Cocuklar asiri cringe seyler paylasiyor o yuzden +15 yasina kadar telefon kullanilmamali sizce?

Su cocuk kitleye gozunuzu seveyim +15 yas olsun. Sonra kanser kanser seyler ortaya cikiyor ve ben kriz geciryorum

Çocuklar bide o kadar yanlis anliyor ki bazi seyleri alakasiz alakasiz igrenc seyler ortaya çıkarıyorlar. Bizde cocuk olduk ama hicbirimizde gidip 10 yasinda bu tarz seyler yapmadikta. Neflix'in bazi dizileri la casa de papel de surekli yapilan casa sa casa esprisi mi desem kore hayranlarimi desem bazi cizgi film oyunlar mi desem (sonic adventure time fnaf undertale)
Hani yapimcilarin ortaua cikardigi seyleri seviyorum ama hayran kitlesinden bir o kadar igreniyorum asiri suru psikoloji icinde ilerleyen tipler. cocuk olmayanida var merak etmeyin

Nefret ediyorum
Kore hayrsnlarinin su tarz resimlerim
Kore hayrsnlarinin su tarz resimlerim
Bunlar surekli korece kinusmaya calisir
Bimden aldiklari noodle hergun yerler
Surekli parmaklariyla kalp isareti yaparlar
Seslerini inceltip konuşurlar
Genelde imam hatipli olurlar
Adventure time cringe fotosu
Adventure time cringe fotosu
Karakter dizaynini alip sacma sapan dizayn yapan veledin resmi
Karakter dizaynini alip sacma sapan dizayn yapan veledin resmi
l
l
Fnaf Oyunda asil dikkat ceken yon hikayesiyken kisaca polisiyeyle alakali aklindan sayi tut kitabi gibi desek yeridir ama cocuklar yanlis anlamis ayi tavsan gorunce gidip ayiyla tavsani tavsanla kusu fala shiplilr
Cocuklar asiri cringe seyler paylasiyor o yuzden +15 yasina kadar telefon kullanilmamali sizce?