Rus Youtuber STAS REEFLAY takipçisinin 1000 dolar teklifi üzerine hamile kız arkadaşı Valentina Grigoryeva'yı iç çamaşırlarıyla balkona kilitledi. Soğuktan hipotermi geçiren kadın birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Bu arada da canlı yayın devam ediyordu, adam kadını içeriye aldıktan sonra kamereda görünecek şekilde yere yatırdı ve canlı karşısında oturmaya devam etti.Dakikalar sonra kalbinin atmadığını anlayınca kalp masajı yapmaya çalıştı. O sırada da sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Rus youtuber sevgilisini özentiiz bir şekilde kucağına alarak koltuğa yatırdı. Sonra da canlı yayının başına geçip konuşmaya başladı. REEFLAY sağlık eikpleri geldiğinde bile canlı yayınına devam etti. Rus youtuber cinayetle suçlanarak göz altına alındı.
(Kaynak=Youtube) Video linkini izlemek isteyenler için aşağıya bırakıyorum.
Rus youtuber canlı yayında para için hamile sevgilisini öldürdü. Sosyal medyada beğeni için sevgilinize bunu yapar mısınız?
İnternet & Teknoloji konusunda 814 cevap paylaştı.
bihafta oluyor heralde 🤦♂️ ilk gördüğümde kadın kendisi istiyor adam da kabul edip birlikte işi yapıyolar sandım😬😬 meğersem bi kadınla beraber zorla soyup balkona çıkarıyolar😬 sonra adam 1 saat mi kaç saat sonra gidiyor bakıyor🤦♂️ şerefsiiiz ya😟 böyle bir canilik olur mu🤦♂️ şaka olarak kabul gören zihniyeti değiştirin artık.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Rus youtuber canlı yayında para için hamile sevgilisini öldürdü. Sosyal medyada beğeni için sevgilinize bunu yapar mısınız?
En İyi Cevaplar