Gaga bulut, youtubeye video koyarak hayatına son verdi ?

Gaga bulut'u az çok tanıyanlarınız vardır. İlk videosu argo kelimeler içeren sağlıklı bir video değildi.
Gaga aslında herşeyi prim amaçlı tanınmak adına yaptı, lakin insanlar onu dışlamaya başladı o dışlanmaya başladıkça, güçlü duruyor gibi görünse de içten içe derin fırtınalar yaşıyordu. Ailesi ona sahip çıkmamıştı, temiz kalbiyle neyin ne olduğunu cidden ayırt edemiyordu psikolojisi bozuktu bunu anlamayan yoktur. Evine hacizler geldi, dövdüler vs. Son 1 hafta önce de abilerinden dayak yemişti.Aslında gaga o tanıdığınız insan değil. Çok temiz kalpli birisi, youtuberlere laf ediyordu çünkü amacı dikkat çekmek ve belli bir kesime ulaşmaktı, ama işler sandığı gibi gitmeyince youtube videolarının altına açıklama kısmına şunları yazıyordu; Herkese merhaba ben bulut öncelikle kanalıma hoşgeldiniz benim burdaki tek amacım insanları eğlendirmek çünkü gerek iş hayatı gerek okul hayatı gerek yaşam koşuşturması sınavlar falan hepimizi mutsuz edip yoruyor bende bunun için bu kanalı açıp sizleri eğlendirmek birazda olsa güldürmek istedim kanalda yaptığım tüm içerikler Türkiye de yaşanan olaylar susulan haklar savunulmayan konuları kara mizah ile sizlere aktarmak içeriklerimin tamamı troll olup gagabulut tamamen kendi oluşturduğum bir karakterdir gagabulut kadın hakları hayvan hakları lgbt savunucusu bir karakterdir insanların görüp görmemezlikten geldiği duyup sustuğu konuları korkmadan konuşan bir kişidir.. Ama insanlar onu acımasızca dışladı, ezdi. Ve o bu gün şu videoyu attı

Ve video ardından hemen telif yedi. Tacize karşı gelmeyen bu toplumun, lgbt'li insanları dışlamasından, hayatlarına burunlarını sokmasından ömrümün sonuna kadar karşı geleceğim! Lütfen biraz empati yapın, ve kendinizi onların yerine koyun. Onları dışlayan insanları görürseniz içinizde bir yankı olmak yerine dışınızda bir ses olun ve onları uyarın. Umarım gaga kendine zarar vermez, instagramı olan arkadaşlarımız ona instagramdan güzel cümleler yazabilir mi? onu azda olsa mutlu edebilmek adına.
Gaga bulut, youtubeye video koyarak hayatına son verdi ?