Twitch yayınında Jahrein'e hakaretler eden Gaga Bulut hakkında ne düşünüyorsunuz?

Twitch yayınında Jahreine hakaretler eden Gaga Bulut hakkında ne düşünüyorsunuz?
Paylaşımlarında çocukları kullanarak para karşılığı öpüştürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sosyal medya fenomeni Gaga Bulut geçtiğimiz yıl Aralık ayında tahliye edilmişti. Sosyal medyaya bir özür videosuyla geri dönen Gaga Bulut, bir süredir de içerik üretmeye devam ediyordu.
Twitch yayınında Jahreine hakaretler eden Gaga Bulut hakkında ne düşünüyorsunuz?
Katıldığı bir Twitch yayınında, Jahrein'e (Ahmet Sonuç) ağır hakaretler etti.

Gaga Bulut yayında "Aç köpek bana rezil diyorsun, ben bunu kabul ediyorum ben öz eleştirimi yapıyorum ama sen ne olduğunu kabul etmiyorsun. Sen bir delikli tavasın bunu da gizliyorsun. Sen gizli bir delikli tavasın. Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum kendine gel. Evlenmişsin, karına yazık." dedi.

Jahrein Twitter'dan Gaga Bulut'a dava açacağını söyledi.
Twitch yayınında Jahrein'e hakaretler eden Gaga Bulut hakkında ne düşünüyorsunuz?