Yakın zamandır kripto paralara ilgiliyim ve Binance uygulamasını kullanıyorum. Uygulamayı birazcık ögrendim al/sat yapabiliyorum fakat hala eksiklerim var Binance uygulamasını bilen ve kripto paralarda bilgisi olan var mı?
Kripto para ve Binance hakkında bilgisi hatta uzman olan var mı?
Altcoinler uygun ama son çıkışı iyi oldu gibi bilemedim. Genelde bitcoin sitelerinde sorun yaşanır. Sorunu bildirir çözersiniz. BTC ve binance iyi gibi. Fakat TL yatırımlarında komisyon kesiyor mu? Bir de altcoin olarak; apl, ada, xlm... tabi yatırım tavsiyesi değildir.
Düşüncenin için teşekkürler kardeşim fakat olmamız mümkün değil. Sadece yorum amaçlı kullandığım site. Soruların olursa cevapların yakaladığımda. Bilgim olmadığım yerde bilgisi olan danışman arkadaşlarım var sorarım.
Genel olarak dikkat ediyorum ben. Dolar hareketliliği. 10.000 dolar üzeri kaldıkça kazandırır gibi ama bilemiyorum. İlk çıktığı zaman ki kadar kısa vade değil orta ve uzun vadeye yaymak lazim. Gözlem ayrıntıları için İnvesting programını kullan. Orada daha bilgili olanlar çıkıyor ama her yoruma da inanma.
Rica ederim kardeşim. Ben fazla bitcoinle ilgilenmiyorum ama borsa grubundaki arkadaslarla arada sohbeti geçiyor. Bilgim fazla yok. Borsa odaklı takip yapıyorum. İyi sabahlar.