Nereden ve nasıl alıyoruz?
- Almak satmak zor ve güvensiz.
Hiç bulaşma bence. Saadet zincirinin yeni bir versiyonu olduğunu düşünüyorum.. En son kimin elinde patlarsa o yanar.
Yok eğer ille denemek istiyorsan hisse. net forumlarından bitcoin ile ilgili bölümü takip edebilirsin.
Orada "banucan" isimli arkadaşımız bu konuda tecrübelidir..
(ama ne yazık ki kedisi de bir gün her şeyini kaybedecek)
1|00|0Görüş hala geçerli mi?Millet saadet zinciri dediğin şey sayesinde milyonlar kazandı. Gelecekte tl dolar hikaye olacak. Eğer yorumu görürsen yakında Facebookun kripto parası piyasaya sürülecek. Yatırım yapman çok karlı olur. Btc Türk güvenilir bir platform
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@kuzeytekinoğlu08885 bende kripto para alım satımı yapmak istiyorum paribu yu önerirmisiniz
@cominaa ben btctürk kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum. Kriz anlarında uygulama donuyor sistem çöküyor. Kaç kere bu yüzden Kar yapamadım. Mesela bitcoin büyük düşüş yaşadı. Çoğu kişi bitcoin aldı. Ama bir o kadar kişi de uygulamaya giremedi. Paribu da Türk ama şu anda en güvenilir ve iyisi o diye düşünüyorum.
- Evet var ben #BitCoin madenciliği yapıyorum0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Örnegin; Ethereum, Litecoin, Dogeecoin, Ripple, Dash, Monero, Zcash, Lisk, Steem, Bitcoin Cash, Neo, Qtum,
Eğer almak istiyorsan TÜRKİYE'de BTCTURK. Com ve BITTURK. Com siteleri var AL&SAT yapan
Risk var tabikide altında aksan risk var ben madencilik yapıyorum al sat yapmıyorum madencilik yani bitcoin üretmek
Aralık 2017de 1 bitcoin fiyatı 82 bin tl ye kadar çıktı o zaman çok güzel kar etmiştim
Valla o zaman altın alıp satmakta caiz değil sonuçta ondada altın değeri arttıkca senin paranda 2 carpan oluyor
Olymp Trede ben 30$ ile girdim BTC/USD yatırımı yaptım şu an ki hesabımda olan para 152.457.00 $
Sorun değil girip hesabımı mı patlatacaklar sanki birşey olmaz benim hesaplarım 256 bit şifreleme sistemiyle koruma altında
Benim hesaplarım her zaman koruma altonda ben islem emri vermeden kimse hiçbir işlem yapamaz :)
En İyi Kız Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
317- Buradan anlatma ile anlaşılcak bir konu değil inanki.
Netten okuyarak kayut yapsanda sitelerdeki geçişler aktarmalar inanki alışana kadar zor. Öyle internetten okuyupta yapacağın işlemlerle hata yapma parayı yanlış bir şekilde yönelneidmr ihtimalin çok yüksek
Mutlaka bilen biri olması gerekiyor.
bir kaç aydır bende ugraşıyrm alıl satış yapyrm
Sakın tüm paranı gömme bu işe.
Önce ufak paralarla oynayıp iniş çıkış yorumlar ve mantıgını anlaman lazım.
Yoksa riskli bir iş bu
1|00|0 - Özelikle bitcoin çok bilinen bir kripto para, çok çabuk kazanç ya da getirisi olan bir durum ancak bana çok güvenli gelmedi. Somut bir şey değil açıkçası kumar gibi birşey.1|00|0
Bir günde insan ortaya para koyup , sabah kalktığında ya zengin ya da fakir olabiliyorsa günahtır. Borsa ile karıştırılmamalı.
Diyanet İşleri Bitcoin hakkında açıklama yaptı. Hızla yükselen kripto para birimi Bitcoin sürekli yükseliş hareketiyle gündeme gelirken bu sefer dini bir konuyla gündeme geldi. Diyanet'e sorulan "Bitcoin caiz mi?" sorusunun cevabı "hayır" oldu...
En iyisi öyle , eğer yatırım düşünüyorsan hiç bulaşma. Bu işten kazanan çok azdır sağlam bir mecra değil.
Aslında dolar kazandırmıyor paranın değerinin düşmesine engel oluyor, arsa vs alırsan uzun vadede kazanabilirsin, kazanmak için günahdan uzak durman çok hoşuma gitti ;)
Yani faize asla para yatırmayı nasip etmesin Rabbim hayatımda bir kere borsa oynadım onda da 1500 tl kadar kazandım 2000 tl olarak benden çıktı. İyi ki de çıkmış
Faizle kazanılan paradan hayır gelmez, bir kere at yarışı oynadım 2700 tl kazandım, ertesi gün halı sahada sağ el serçe parmağım kırıldı 1 ay işe gidemedim. Onun için helal olsun az olsun zenginlik Allah'ın vereceği bir şey vermiyorsa bir nedeni vardır.
Evet ama artık paranın gerekli olduğunu düşünüyorum eskiden daha masum bakıyordum galiba :)
Parasız bir şey olmuyor gerekli tabi anlatmak istediğim helal kazanç olsun yeter.
- mantıklı değil abd üstüne üstüne oynuyor bitcoin cart coin cocoin falan bunlar hep keriz silkme olayları bak çiftlik bank gümledi dobişko iyi soktu millete :D :D..1|00|0
- hiç bulaşma derim. Değerini belirleyen bir etken yok. yarın sıfırlandığında karşında hiç muhatabın yok.
Bir devlet1|00|0bir devletin, veya istihbarat biriminin veya zenginlerin çıkardığı bir enstrüman. piyasada 1500 e yakın sanal para var. işinden içinden çık çıkabilirsen.
eğer çöpe atacağın bir paran varsa bulaşabilirsin. illa da almak istersen seni tanıştırırım :)- Hepsini Göster Daha Az Göster
400 küsür senet var. hepsini duyman mümkün değil. bunlar şirketlerin kodları :)
ama illa da duyulmuş bilinmiş istersen imkb-30-100 den alırsın :)
- Şu an degil 5 yil once falan iyiydi de bende dusundum bir ara ama vazgectim iyi ki vazgecmisim dusmus bir anda1|00|0
- Alabileceğin çok site var. Ben bitit. io kullanıyorum. Alınır mı alınmaz mı meselesi senin beklentilerinle ve stratejinle alakalı.1|00|0
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşleri