Bir kaç sorum olacak anlayan varsa almak mantıklı mı?
Nereden ve nasıl alıyoruz?
Nereden ve nasıl alıyoruz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Almak satmak zor ve güvensiz.
Hiç bulaşma bence. Saadet zincirinin yeni bir versiyonu olduğunu düşünüyorum.. En son kimin elinde patlarsa o yanar.
Yok eğer ille denemek istiyorsan hisse. net forumlarından bitcoin ile ilgili bölümü takip edebilirsin.
Orada "banucan" isimli arkadaşımız bu konuda tecrübelidir..
(ama ne yazık ki kedisi de bir gün her şeyini kaybedecek)
Millet saadet zinciri dediğin şey sayesinde milyonlar kazandı. Gelecekte tl dolar hikaye olacak. Eğer yorumu görürsen yakında Facebookun kripto parası piyasaya sürülecek. Yatırım yapman çok karlı olur. Btc Türk güvenilir bir platform
@kuzeytekinoğlu08885 bende kripto para alım satımı yapmak istiyorum paribu yu önerirmisiniz
@cominaa ben btctürk kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum. Kriz anlarında uygulama donuyor sistem çöküyor. Kaç kere bu yüzden Kar yapamadım. Mesela bitcoin büyük düşüş yaşadı. Çoğu kişi bitcoin aldı. Ama bir o kadar kişi de uygulamaya giremedi. Paribu da Türk ama şu anda en güvenilir ve iyisi o diye düşünüyorum.
Evet var ben #BitCoin madenciliği yapıyorum
Evet bitcoin ve altcoin madenciği yapıyorum
Bitcoinin altında çıkan kripto para birimleri
Örnegin; Ethereum, Litecoin, Dogeecoin, Ripple, Dash, Monero, Zcash, Lisk, Steem, Bitcoin Cash, Neo, Qtum,
Eğer almak istiyorsan TÜRKİYE'de BTCTURK. Com ve BITTURK. Com siteleri var AL&SAT yapan
Risk var tabikide altında aksan risk var ben madencilik yapıyorum al sat yapmıyorum madencilik yani bitcoin üretmek
Aralık 2017de 1 bitcoin fiyatı 82 bin tl ye kadar çıktı o zaman çok güzel kar etmiştim
Şimdi 1 bitcoin 39 bin tl de
şu an sadece az bir miktarda borsa yapıyorum Olymp Trede
Valla o zaman altın alıp satmakta caiz değil sonuçta ondada altın değeri arttıkca senin paranda 2 carpan oluyor
Olymp Trede ben 30$ ile girdim BTC/USD yatırımı yaptım şu an ki hesabımda olan para 152.457.00 $
Sorun değil girip hesabımı mı patlatacaklar sanki birşey olmaz benim hesaplarım 256 bit şifreleme sistemiyle koruma altında
Şimdi şifre korumayı 512 bit koruma yapmaya çalışıyorum
Benim hesaplarım her zaman koruma altonda ben islem emri vermeden kimse hiçbir işlem yapamaz :)
Ama almayı düşünüyorsan BTCTURK, BTCTURK, KOİNİM tavsiye ederim
BITTURK birde
Rica ederim DM den ulaşabilirsin yardımcı olurum
Peki o zaman rica ederim
EİG
Evet :)
Etherium kripto parasını tavsiye eder misiniz
benim arkadaşlarımdan bazıları da aldıklarını söylüyorlar. çok para kazandıklarını söylüyorlar ama ben güvenemedim. biraz daha sağlamcıyım ben. aldığım şey elimin altında olmalı. döviz gibi, altın gibi :)
Cevap
21Cevap
Buradan anlatma ile anlaşılcak bir konu değil inanki.
Netten okuyarak kayut yapsanda sitelerdeki geçişler aktarmalar inanki alışana kadar zor. Öyle internetten okuyupta yapacağın işlemlerle hata yapma parayı yanlış bir şekilde yönelneidmr ihtimalin çok yüksek
Mutlaka bilen biri olması gerekiyor.
bir kaç aydır bende ugraşıyrm alıl satış yapyrm
Sakın tüm paranı gömme bu işe.
Önce ufak paralarla oynayıp iniş çıkış yorumlar ve mantıgını anlaman lazım.
Yoksa riskli bir iş bu
Kripto hakkında pek bilgim yoktu fakat 1 yıl önce ilgilenmeye başladım ve shiba coinden iyi bir kar elde ettim ve tl olarak fiyatını da Shiba Coin Canlı TL Fiyat bu siteden takip ediyorum size de öneririm.
Bende bu coinparkturkiyeye yatırım yaptım ve şu an iyiye gidiyor bekliyorum
Özelikle bitcoin çok bilinen bir kripto para, çok çabuk kazanç ya da getirisi olan bir durum ancak bana çok güvenli gelmedi. Somut bir şey değil açıkçası kumar gibi birşey.
Kumarda kazanan yoktur :)
Bir günde insan ortaya para koyup , sabah kalktığında ya zengin ya da fakir olabiliyorsa günahtır. Borsa ile karıştırılmamalı.
Diyanet İşleri Bitcoin hakkında açıklama yaptı. Hızla yükselen kripto para birimi Bitcoin sürekli yükseliş hareketiyle gündeme gelirken bu sefer dini bir konuyla gündeme geldi. Diyanet'e sorulan "Bitcoin caiz mi?" sorusunun cevabı "hayır" oldu...
En iyisi öyle , eğer yatırım düşünüyorsan hiç bulaşma. Bu işten kazanan çok azdır sağlam bir mecra değil.
Aslında dolar kazandırmıyor paranın değerinin düşmesine engel oluyor, arsa vs alırsan uzun vadede kazanabilirsin, kazanmak için günahdan uzak durman çok hoşuma gitti ;)
Faizle kazanılan paradan hayır gelmez, bir kere at yarışı oynadım 2700 tl kazandım, ertesi gün halı sahada sağ el serçe parmağım kırıldı 1 ay işe gidemedim. Onun için helal olsun az olsun zenginlik Allah'ın vereceği bir şey vermiyorsa bir nedeni vardır.
Parasız bir şey olmuyor gerekli tabi anlatmak istediğim helal kazanç olsun yeter.
Evet
ahh ahh anlaşılan benim kripto maceram başlamadan bitecek gibi :))
mantıklı değil abd üstüne üstüne oynuyor bitcoin cart coin cocoin falan bunlar hep keriz silkme olayları bak çiftlik bank gümledi dobişko iyi soktu millete :D :D..
hiç bulaşma derim. Değerini belirleyen bir etken yok. yarın sıfırlandığında karşında hiç muhatabın yok.
Bir devlet
bir devletin, veya istihbarat biriminin veya zenginlerin çıkardığı bir enstrüman. piyasada 1500 e yakın sanal para var. işinden içinden çık çıkabilirsen.
eğer çöpe atacağın bir paran varsa bulaşabilirsin. illa da almak istersen seni tanıştırırım :)
güldür güldür şov da bu konu işleniyor. seyret :D
paranı dörde böl. altın dolar mevduat hisse senedi şaklinde
hisse senedi almak istersen yardımcı olurum
grnyo- yyapı- ygyo-krstl-vkgyo bende olanlar
400 küsür senet var. hepsini duyman mümkün değil. bunlar şirketlerin kodları :)
ama illa da duyulmuş bilinmiş istersen imkb-30-100 den alırsın :)
öğretmenim :) ama iyi takip ederim.
sende mi öğretmensin yoksa :)
Kripto paralara hiç bulaşmayın. Özellikle de son düşüşlerden sonra resmen almayın diye bağırıyor kripto paralar.
sihirliyelpaze. com/2022/06/floki-coin-yorum-floki-coin-gelecegi. html
bu yazıyı googleda aratıp bulun, ne demek istediğimi anlarsınız. Yorumlara ve sonuca bakın.!
Şu an degil 5 yil once falan iyiydi de bende dusundum bir ara ama vazgectim iyi ki vazgecmisim dusmus bir anda
Alabileceğin çok site var. Ben bitit. io kullanıyorum. Alınır mı alınmaz mı meselesi senin beklentilerinle ve stratejinle alakalı.
Buyrun. BTC türk Koinim gibi sitelerden hesap açacaksınız en önce.
Varsayım yatırım için doğru bir alan değildir
ilk defa giriyorsanız twiterdaki şarlatanlara dikkat ediniz sağlam borsaları tercih edin ben Mexc yi kullanıyorum bu arada mexc nin fidan etkinliği var bakın onada isterseniz twitter. com/.../1505924946442297347 hesap açmak isteyen olursa
https:/ /twitter. com/MEXC_TR/status/1505924946442297347? s=20&t=L_n-mAxWOPAP2W3E_EoqHw
https://m. mexc. com/auth/signup? inviteCode=15FJM
Yakında patlayacak bir piyasa. Elinde tutanlar batacak uğraşma
Ben alıyorum sürekli al sat yapıyorum nisanda da yerli paramız çıkacak sikke
Bence boşver et.
Az olsun öz olsun.
Varsa birikimin günlükte dursun👍🏻
Var da hic bulasma o islere
Valla bir kaç site var bende coinparkturkiyeye yatırdım şu an takipteyim sadece
Bence alma. Büyük risk. Ve şu an çok pahalı.
Hiç anlamiyorum
#günaydin
Caiz değil dediler
Battımm bennn, donum nerdeeeee
Şu an için mantıklı değil çünkü çok düşüşte.
Altından şaşma
Hiç uğraşma bence. En mantiklisi canlı para
Anlamıyorum..
ripple al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?