• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Youtube kanalımızı nasıl geliştirmeliyiz?

Fjsjgdgjd
Fjsjgdgjd Takip Et
Xper 3 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
42
Yapay Zekaya Sor
Sizce bir youtube kanalı nasıl geliştirilir?
Benim 92.000 abonem var nasıl 100.000 olur sizce?🙂
Youtube kanalımızı nasıl geliştirmeliyiz?
Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Doç. Dr. Ali Murat Kırık
Doç. Dr. Ali Murat Kırık Takip Et
İletişim
  • SnapChat, Facebook, Instagram, Twitter ve hatta kendi web siteniz gibi popüler siteler yatırım yapmak için harika yerler olsa da, YouTube bu alanda en büyük platform olmaya devam ediyor. Dolayısıyla YouTube kanalını geliştirmek son derece önemlidir. Bu kanalı geliştirecek birkaç taktik mevcuttur. Şimdi sizlere adım adım bunları aktaracağım:

1- Videoları Tek Bir Anahtar Kelime / Konu Etrafında Oluşturun

Açık görünebilir, ancak videonuzu tek bir konu / anahtar kelime etrafında oluşturmak, istediğiniz trafiği elde etmenin ve hedef kitlenizi büyütmenin en iyi yoludur. SEO'nun en iyi uygulamalarının farkında olmayan birçok kişi bu adımı atlar, ancak videolarınızın maksimum sayıda izleyici almasını istiyorsanız çok önemlidir. Hedeflemek istediğiniz niş içinde en çok aranan anahtar kelimeleri aramak için YouTube'a özgü KeywordTool. io gibi bir anahtar kelime aracı kullanmayı deneyin.

2- Mevcut Kaliteli İçeriği Yeniden Biçimlendirin

Elbette, kanalınızı büyütmenin en kolay yolu harika içerikler oluşturmaktır. Ancak bu içeriğin her zaman sıfırdan oluşturulması gerekmez. En iyi videolarınızdan bazıları, önceden oluşturduğunuz ilgi çekici, değerli, yararlı ve eyleme dönüştürülebilir içerikten oluşturulabilir. Pek çok kişi karşılaştıkları sorunlar için yanıtlar ve nasıl yapılır eğitimleri bulmak için YouTube'a gider , bu nedenle sorunları çözen içerik mükemmel bir seçimdir. Şu anda sahip olduğunuz bloglara, kılavuzlara ve diğer yüksek performanslı parçalara bakın ve bunları nasıl harika videolar haline getireceğinizi düşünün.

3- Hedef Kitlenizle Etkileşim Kurun

YouTube'un bir sosyal medya kanalı olduğu ve bu nedenle sosyal etkileşim gerektirdiği gerçeğini gözden kaçırmamak önemlidir. Yorumları ve tartışmayı teşvik etmeden sadece videolar yayınlıyorsanız, bir numarayı kaçırıyorsunuz demektir. YouTube; kanalda geçirilen toplam süre, izlenme süresi, beğenme ve beğenmeme durumları ve en önemlisi yorumlar dahil olmak üzere harika bir etkileşimle kanalları ödüllendirir. Aldığınız her yoruma yanıt vermeye çalışın (mümkünse!)

4- Markalaşın

Yani içeriğiniz harika. Peki kanalınızın kendisi görsel olarak çekici mi? Ziyaretçilerin YouTube kanalınızı ciddiye almasını ve kanalınıza abone olmasını istiyorsanız, profesyonel görünmeniz gerekir. Kanalınızı markalaştırmak, kullanıcıların içeriğinizi hemen tanımasına da yardımcı olur. Bir blogunuz veya web siteniz varsa, muhtemelen kendinizi diğer bireylerden ve / veya şirketlerden ayırmak için kullandığınız bir tür görünüme ve hislere sahipsinizdir, bu nedenle bu markalamayı YouTube kanalınıza da taşımak mantıklıdır.

5- YouTube Videolarınızı Diğer Sosyal Kanallarda Tanıtın

Sosyal medyanın güzel yanlarından biri, içeriği farklı kanallarda çapraz tanıtabilmenizdir. YouTube videolarınızı diğer sosyal kanallarınızda tanıtmak, kitlenizi büyütmenin en kolay yoludur. Hangi kanallardasınız? Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest? Aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var. Ve doğrudan video göndermek istediğiniz bir kanal (Facebook gibi) varsa, tüm kanallarda optimum etkileşim sağlamak için YouTube'daki tam uzunluktaki video için her zaman bir teaser yapabilirsiniz. Blogunuzu unutmayın; videolarınızı oraya da gönderebilirsiniz!

6- Göster

YouTube'u tek başınıza veya küçük bir kuruluşun parçası olarak çalıştırıyorsanız, kendi yüzünüzü ekrana yansıtmanız son derece yararlı olabilir. Bir markaya bir yüz koyduğunuzda, hedef kitleniz sizinle bir birey olarak daha kolay bağlantı kurabilir. Bu özellikle blog yazarları için önemlidir; fitness, yaşam veya iş koçları; ve tek kişilik girişimciler gibi... Yaptığınız her videonun yüzünüzü içermesi gerekmez, ancak her birkaç videoda bir hedef kitlenize kişisel olarak ulaşmalısınız.

7- Harika Küçük Resimler Yayınlayın

Küçük bir şey gibi görünebilirler (çünkü öyleler), ancak küçük resimlerin büyük bir etkisi olabilir. YouTube, diğer videoları kenar çubuğundaki küçük resim aracılığıyla tanıtır, bu nedenle sizinkinin paket içinde öne çıkmasını istersiniz. Aynısı YouTube araması için de geçerli. Akılda kalıcı bir başlığa ve çekici küçük resme sahip videolar, daha yüksek bir tıklama oranına (TO) sahip olduklarından, içeriğin kendisi kadar değerli olmasa bile genellikle daha üst sıralarda yer alır.

8- YouTube Kartlarından Yararlanın

YouTube'un, izleyicileri sayfalarında daha uzun süre tutan kanalları ödüllendirdiği gerçeğini daha önce tartışmıştık. Bu daha uzun ortalama izlenme süreleri, insanların içeriğinizle gerçekten etkileşim kurduğu anlamına gelir. (YouTube analizlerini kullanarak insanların videolarınızda ne kadar kaldığını görebilirsiniz). YouTube kartları ekleyerek , tam da kullanıcıların şu anda ayrıldığı noktada ek önerilen videolar ekleyebilirsiniz. Bu videoyu terk etseler bile, kullanıcılar diğer içeriğinize yönlendirilir ve kanalınızda kalır ve kanalınızın sıralaması yükselir.

9- Abonelikler için İtin

Görüntüleyenlerin kanalınızla etkileşime girdiğinden emin olmanın yollarından biri, yayınlanan yeni videoları görmek için "abone oldukları" zamandır. Görüntüleyenlerden yüklediğiniz her videoda kanalınıza abone olmalarını isteyin ve mevcut abone kullanıcılarınızla etkileşimde kalın. (Abone listenizi burada görebilirsiniz ). Aboneler için asla ödeme yapmayın. Bu, yalnızca katılımınızı azaltır ve uzun vadede hesabınızın gerçekliğine zarar verir. Unutmayın, izleyicilerinizden abone olmalarını istemezseniz, birçok potansiyel takipçiyi kaçırıyor olabilirsiniz.

10- Yükleme Sıklığınızı Artırın

Bu ipucu ilk başta korkutucu gelebilir, ancak hedef kitlenizi büyütmek için yayınlama sıklığınızı haftada en az bir videoya yükseltmeniz gerekir. Merak etmeyin; bunu yapmak için bir tasarım firmasına veya süslü bir reklam bütçesine ihtiyacınız yok. Günümüzün akıllı telefonları mükemmel video kayıt yeteneği sunar. Videoları düzenlemeyi herkes için kolaylaştırın. Tutarlılık son derece önemlidir. Her gün veya her hafta aynı saatte gönderi paylaşmaya çalışın (sıklığınıza bağlı olarak) ve abonelerinizi yeni videoların ne zaman geleceği konusunda güncel tutun. Ardından programınıza bağlı kalın.

Unutmayın, kaliteli içerikle katılımı teşvik etmek, takipçileri ve ardından bağlılığı geliştiren şeydir. Kendinize ve markanıza karşı dürüst olun ve yol boyunca izleyicilerinizle iletişim kurun. Başarılar dilerim.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Turistrehberi
    Turistrehberi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Bana göre çok avantajlısın. Ben kanalı 9 ayda ancak 630 abone yapabildim, ki benimki saf tarih ve mitoloji kanalı. Üstelik youtube konusunda eğitim de aldım ama gel gör ki içerik tarih olunca ilgi az oluyor. Bir arkadaşın da söylediği gibi kanalını paylaşırsan buradan da destek alırsın. Zira ben bir iki paylaşım yaptım 2 abone geldi buradan :) Sen paylaşırsan daha fazla abone gelir sana

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

11

Cevap

• Yesha
    Yesha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Reklam dışında şu zamanlarda pek seçenek yok.

Takip ettiğin kitleyi iyi biliyorsan ve analiz edebiliyorsan içeriklerini bu kiteledeki yeni insanları çekmek için dikkat çekici şekilde hazırlayabilirsin.

İnstagram ve diğer sosyal medyalarda aynı hitap ettiğiniz sayfalar ile işbirliği yapabilirsiniz.

Kendinizi farklı platformlara taşıyarak yeni insanlara ulaşabilirsiniz.

Bunu gerçekten yapan var mı emin değilim ama çekiliş yapmak ve çekilişin şartlarından birisi olan "arkadaşını getir hediyeyi götür" taktiğini uygulayabilirsiniz.

Son olarak ise mevcut takipçinizi elinizde tutmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak için özgün içerik üretmelisiniz, üretiyorsanız devam etmelisiniz.

1
    6 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Hepsini yapıyorum ama benim gibi bir içerik üreticisiyle iş birliği yapmadım belki yaparım.🙂

Yorumla
    • Yesha
      Yesha
      +1 yıl

İşbirliği yapmadan büyümek zor oluyor özellikle tüm işleri tek başınıza yapıyorsanız. Sosyal medya ajansları da belli bir ücret karşılığı sayfanızın büyümesine destek olabilir eğer hayatınızda sadece youtube kanalından gelir elde etmek isterseniz bunu da önerebilirim.

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Evet rapçi olacağım bunun için kanalımı yavaş yavaş büyütüyorum.
      Dediklerinizi deneyeceğim.
      Zaten son 1 ayda 42000 abone geldi yani işler baya iyi.🙂
      Hem 100.000 anone olunca müzik videomu yayınlayacağım piyasaya yeni bir rapçi olarak geçiş yapacağım yani bence baya ileri giderim.🙂

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Abone😂

Yorumla
    • Yesha
      Yesha
      +1 yıl

Gerçekten iyi, kanalınızın başarısını müzik stüdyolarına gösterebilirseniz sizinle işbirliği yapmak isteyenler onlar olur. Önünüzde güzel bir yol var gibi gözüküyor, şimdiden başarılar dilerim :)

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Çok teşekkürler. 😊
      Babamın bir arkadaşı var onun yardımıyla iyi bir iş çıkaracağız o adamda baya ünlüdür.🙂

Yorumla
  • Haunters
    Haunters Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Kanalını paylaş destek olalım 🙏

1
    1 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Malesef.
      Burda gezdiğim duyulmasın😅

Yorumla
  • KnightsSword
    KnightsSword Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

Sen bana akil ver bende gireyim bu işe :) bence içerik üret olur yani biraz daha farkli şeyler dene

1
    0 Yorumla
  • ruhumdakiigüç
    ruhumdakiigüç Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

O kadar abone nasıl yaptın

2
    3 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Yani 4 yıldır youtuberım normal bence videolarım kaliteli.😀

Yorumla
    • ruhumdakiigüç
      ruhumdakiigüç
      +1 yıl

İçerik ne bende istiyorum kanal senden fikir alayim🤗

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Ya benimkisi müzik kanalı.🙂
      Müzik konusunda yeteneğin varsa onu seç ama yoksa oyun katerogisi ve eğlence komedi katerogiside kazandırıyor.🙂

Yorumla
  • Emir38
    Emir38 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Attığın etiketlere ve video başlıklarına dikkat etmelisin dostum

0
    0 Yorumla
  • Ahmetcann1
    Ahmetcann1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Yuh benim daha 500 abonem var nasil basardin

1
    4 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Ben rapçi olacağım bu yüzden kanalımda müzik katerogisinde videolar çekiyorum ve müzik katerogisi youtubeun en iyi katerogisidir.
      Yani 100.000 olunca ilk şarkımı çıkaracağım o şarkıylada bi 200.000 daha bekliyorum.🙂

Yorumla
    • Ahmetcann1
      Ahmetcann1
      +1 yıl

Kanalimin günlük bin izlenmesi oluyordu hızla dustu haftada bin zor izleniyor. 6 ayda 84 bin izlenme alabildim

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Hmm kanalın katerogisi ne?

Yorumla
    • Ahmetcann1
      Ahmetcann1
      +1 yıl

Oyun.

Yorumla
  • ankaralq
    ankaralq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 92%
    +1 yıl

Kız nekadar para alıyorsun 😂😂😂

1
    1 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Abi valla ayda 400.000 500.000 izlenmem var 7000 14000arası geliyor.

Yorumla
  • ByxMir
    ByxMir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

92. bin yapan 100 bin'de yapar. Bizim 0 abonemi var biz sana nasıl akıl verelim. Burada uzman sen değilmisin?

2
    0 Yorumla
  • redragon91
    redragon91 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadaşlar abone olup beğen butonuna tıklamayı unutmayın

0
    0 Yorumla
  • Duygu1903
    Duygu1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

İnstagramda reklam vermek işe yarar diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

100k-92k=8k daha abonen olunca olur.

3
    0 Yorumla
  • benmeloww
    benmeloww Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

söyle abone olalım

1
    2 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

jzjsjsjs burda gezdiğim duyulursa sanatçı olamam djsjsjwj

Yorumla
    • benmeloww
      benmeloww
      +1 yıl

ejcjjsd

Yorumla
  • Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Analiz tablon var.

1
    6 Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Ya ben insanların görüşlerini merak ettim.🙂

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

Çakal 😂

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

Ne alaka😊

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

Paraşütsüz, İstanbul boğazı manzaralı atlayış yap. Gündeme oturursun. Aaa yapıcam ben. Tavsiye ederim sana d a

Yorumla
    • Fjsjgdgjd
      Fjsjgdgjd
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
    • Eğitilme
      Eğitilme
      +1 yıl

Kolay abone arttırma, kanal geliştirme. Yeterki yaşa.

Yorumla
  • aliatay21
    aliatay21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Biraz şans da gerek

0
    0 Yorumla
  • isimsizben23
    isimsizben23 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

İnsanlara reklam yap

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Youtube kanalımızı nasıl geliştirmeliyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Youtube kanalımı nasıl geliştirmeliyiz? 1 cevap verildi
Yeğenimin youtube kanalını nasıl büyütürüz? 4 cevap verildi
Youtube kanalı nasıl gelişir? 2 cevap verildi
Youtube kanalı nasıl büyütülür? 1 cevap verildi
Youtube kanalı nasıl büyütülür? 7 cevap verildi
Youtube kanalı nasıl büyütülür? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨