Merhabalar, Bilgisayarım üç gündür bu ekranda takılı kaldı her türlü yolu denedim ama nafile. Sorun gider ya da bilgisayarı kapat seçenekleri çıkıyor sadece. Sıfırlama ekranı vs çıkmıyor Başlangıç onarmasını yapamıyor, güncelleştirme kaldırmıyor ya da sistem geri yükleme, sistem görüntüsü kurtarma vs de olmuyor. Sadece komut işlemi ve uefi ayarlarından bir şeyler yapmaya izin veriyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilecek var mı? En azından sorunun ne olduğunu bulmak istiyorum?
Windows 10 Sorun Giderme ekranından nasıl çıkarım?
İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
İlk olarak gelişmiş seçeneklerde, komut istemini tıklayın. Şu komutları girin:
bootrec /fixMBR bootrec /Fixboot bootrec /rebuildBCD Sorunu çözmez ise bir windows medyası ile başlangit onarımı yapmanız gerekir. Bu da sorunu çözmez ise format atmayı deneyin.
Benim başıma da gelmişti bir sefer.. nette birşeyler bulmuştum ve olmuştu.. Acaba önyükleme boot dosyası mı arızalı.. içindeki herşey duruyor ama bilgisayar boot etmiyor olabilir.. Biraz karmaşık dos ekranında komutlarla düzeltmiştim.. hatta yardımcı açılış cd si vardı bende onunla boot yükleme dosyasını tamir etmiştim düzelip eskisi gibi açılmıştı bilgisayarım.. Ama şu an yaptığım işlemleri tam hatırlamıyorum..