İş yaptığımız bir beyefendi sosyal medya hesabından yazmış bana ve kullanıcı adı aşksensin.. blabla tarzı bir şey. Ciddi bir işle ilgili konuşurken adamı ciddiye alamadım kullanıcı adı olsun, aşk adamı ve özel profili olsun🤣🤣🤣
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Şimdi oldu karşıdakinin eğitim kültür seviyesi yüksek olmayabilir normaldir ama tutupta art niye varsa orası sıkıntı.
Müdür kendileri öyle söyleyeyim genel müdür yani. İş ağında öyle bir kullanıcı adı hiç etik değil
:D :D yavvvşak kusura bakma pozisyon popo kalkıklığına neden olmuş oluşum organizması takılma alay et dalga geç eşşek değilse anlar ama ağır olsun.
Hocam kızmayın ama zaten bu kanalda size işinizle ilgili yazı yazacak birisi kullanıcı adınızı bulamayıp kendi gorür işini.
İnternet kimliği, aynı zamanda çevrimiçi kimlik veya internet kişiliği, bir İnternet kullanıcısının çevrimiçi topluluklarda ve web sitelerinde oluşturduğu sosyal bir kimliktir. Kendisinin aktif olarak yapılandırılmış bir sunumu olarak da düşünülebilir. Bazı insanlar çevrimiçi olarak gerçek adlarını kullanmayı tercih etseler de, bazı İnternet kullanıcıları anonim olmayı tercih eder, kendilerini farklı miktarlarda kişisel olarak tanımlanabilen bilgiler ortaya çıkaran takma adlarla tanımlarlar. Bir çevrimiçi kimlik, bir kullanıcının çevrimiçi bir parçası olduğu belirli bir sosyal grupla olan ilişkisi tarafından bile belirlenebilir.
Sosyal medyanın yapısı ve içeriği gereği kullanıcılar, dönem dönem resmi kimliklerini yani kurumsal kimliklerini sanal ortama yansıtabilmektedirler. Ancak bu durumun bazı avantajları olsa da bir takım dezavantajları bulunmaktadır. Profillerde "görüşlerim kurumumu bağlamaz" ibaresini çoğumuz görmüşüzdür. Bunu yazmamız günümüz dünyasına ne yazık ki yeterli olmuyor. Sanal ortamda her davranışımızdan, yaptıklarımızdan, paylaşımlarımızdan sorumlu olduğumuz unutulmamalıdır. Dolayısıyla sanal ortamda kurumsal kimliklerimizi yansıtmamak son derece önemlidir.