İnternet & Teknoloji İphone XR renkleri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 6 farklı renk seçeneği olan (siyah beyaz sarı turuncu kırmızı mavi) iphone xr nin sizce hangi rengi güzel 3 renk arasında kararsız kaldım. Mavi mi? Turuncu mu? Sarı mı? Mavi Sarı Turuncu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İphone XR renkleri? Cevapla iPhone Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, ben olsam sarı seçerdim tabiki karar sizin. Mavi ve turuncu asalet göstermiyor bana göre. Şimdiden hayırlı olsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler görüşün için Yorumla
mayis_akimm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Turuncu dediğin mercan rengi oluyor hoş onu seçmelisin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mercan dediğim herkes anlamsızca bakıyo ondan artık turuncu diyorum evet pastel bir rebk güzel duruyo Yorumla
Lukapum Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl fiyatında yazsana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 6400 Yorumla Lukapum +1 yıl :( Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla