İnternet & Teknoloji WhatsApp'tan her gün arkadaşlarınızla konuşur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne sıklıkla iletişim içindesiniz arkadaşlarınızla :) Evettt Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç WhatsApp'tan her gün arkadaşlarınızla konuşur musunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
melowwft Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl evet bir giriyorum bir sürü mesaj hepsi ders konuşuyor görüldü atıp çıkıyorum 0 0 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl İlgimi çeken mesaj olduğunda cevap veririm genellikle 0 0 Yorumla
haborym Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bir işim var ise yazarim ve ozel gunlerde kutlama mesaji için. Aksi halde pek yazmam. 0 0 Yorumla
Deryabulut Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Neredeyse hiç ara sıra konuşuruz buluşmayı seviyoruz daha çok 0 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Her gün değil tabi ama 3-5 gunde bir konusuruz 0 0 Yorumla
luluşka Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Lazım olunca görüşüyoruz, grubumuz filan da yok 🙄 0 0 Yorumla
bavullardolusuhuzur Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yanındayken bile Whatsapla konuştuğum oluyor 😁 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl 7/24 konuşma içerisindeyiz 0 3 Yorumla TrabzonSporliMustiii +1 yıl İşin vardır :) boşver seenn onlarıı 🙄 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Aynı işi yaptığımız için sorun olmuyor. Yorumla TrabzonSporliMustiii +1 yıl Hıhı 🙄peki Yorumla
California_ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl en son 1 hafta önce biriyle konuştum. 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Çoğunlukla yazan olmaz her gün 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bayağı oldu konuşmayalı 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. İşim olmadıkça kimseyi rahatsız etmem 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. konuşmam 0 0 Yorumla
TakımElbiseliMevlana Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl arkadaş mı? uzun süredir arkadaşım yok. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
evet bir giriyorum bir sürü mesaj hepsi ders konuşuyor görüldü atıp çıkıyorum
İlgimi çeken mesaj olduğunda cevap veririm genellikle
Bir işim var ise yazarim ve ozel gunlerde kutlama mesaji için. Aksi halde pek yazmam.
Neredeyse hiç ara sıra konuşuruz buluşmayı seviyoruz daha çok
Her gün değil tabi ama 3-5 gunde bir konusuruz
Lazım olunca görüşüyoruz, grubumuz filan da yok 🙄
Konuştuğum bir kişi var sadece
Yanındayken bile Whatsapla konuştuğum oluyor 😁
7/24 konuşma içerisindeyiz
İşin vardır :) boşver seenn onlarıı 🙄
Aynı işi yaptığımız için sorun olmuyor.
Hıhı 🙄peki
Hayiri seçtim haberin olsun qhshd
Her gün konuşuyoruz genelde
en son 1 hafta önce biriyle konuştum.