Sosyal medya hesabımı büyütme süreci hakkında bilgi verir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Butik hesabım var benim bu hesabı büyütmeye çalışıyorum belli büyük sayfalara reklam da verdim. Ama kişiler sayfaya bakıp takip etmeden gidiyorlardı. Ben de hesabı gizledim. İstekler gelince hepsi otomatik kabul olsun diye hesabı açıyordum. Somra tekrar geri gizliye alıyordum. Bunu böyle yapa yapa instagram tarafından spam yedim. Araştırdım baya elle istekleri kabul edin günde max 50 kişi olmak üzere falan yazıyordu. Öyle yaparken yani hesabı açmadan elimle kabul ederken bana "Hesabın gizli olduğu için şu anda kabul edebileceğin takip istekleri sınırına ulaştın. Hesabını herkese açık yaptığında herkes seni takip edebilir ancak beklemedeki takip isteklerini kaybedersin." Diye uyarı veriyor. Ama max sınıra gelmemiş olmama rağmen. Yani 4 5 kişi kabul edince direkt uyarı geliyor. Bu spamı atmak için çok etkileşim yaptım ama acaba gittiğini anlamk için hesabımı gizliden çıkarma riskine girsem mi? O zaman uyarı berir mi gene emin misin vs diye bilemedim. Önceden bu sorunu yaşayan var mı?
Sosyal medya hesabımı büyütme süreci hakkında bilgi verir misiniz?