Merhaba, 3 sene önce bu özelliklere sahip laptobu aldım. Uygun fiayata aldım. Bu güne kadar basit oyunlar oynadım hepsini çok iyi kaldırdı oynadım. Origin de battlefield 1 indirime girmişti kaçırmak istemedim ve aldım
İntel (R) Core (TM) i5-7200 CPU @ 2.50 GHz 2.70 GHz. RAM:8 GB Ekran Kartı: AMD radeon (TM) R5 M330 - 2048 MB DDR3 1000 MHz
İntel (R) Core (TM) i5-7200 CPU @ 2.50 GHz 2.70 GHz. RAM:8 GB Ekran Kartı: AMD radeon (TM) R5 M330 - 2048 MB DDR3 1000 MHz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
işlemci güzel ramda fena değil fakat ekran kartı biraz sıkıntı verebilir
oyunu oynarken oyun içi görüntü kalitesini çözünürlüğünü ve başka özellikleri low ayara veya mediuma alıp oynayabilirsiniz gibi duruyor
iyi oyunlar dilerim :)
System requirements lab
Adlı siteye gir.
Küçük bir program kurduruyor. Özellikleri tespit etmek için.
Oyunu aratıp bilgisayarına uygun mu, diye bakabilirsin
mediumda veya low da oynarsin
teşekkürler cevapladığın için
Rica ederim
Bu kadar özelliklerini biliyorsun pc nin madem o oyunun özelliklerini gooleden arat sana yardımcı olur
arattım ama anlamadım denklik olarak bilmiyorum ne iyi ne kötü sadece bilgisayar özelliklerimi biliyorum o da bilgisayarda özelliklere basınca çıkıyor zaten :)
Ben şimdi baktım minumum yani en az Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri
Oyunu bilgisayarınızda oynayabilmeniz için minimum battlefield 1 sistem gereksinimleri olarak; Windows 7/8/10 işletim sistemi ve intel core i5 6600K / AMD FX-6350 işlemci gerekiyor. 8 GB ram bellek kapasitesine, 500 GB sabit disk alanı ve AMD Radeon™ HD 7850 2GB/ nVidia GeForce® GTX 660 2GB ekran kartına ihtiyacınız vardır bu özellik kaldırırmış sende başımıza oyuncu kesileceksin galiba :)
işte bu yazılan özellikler benim özelliklerden iyi mi kötüü mü onu anlamadığım için bilemedim :D
seviyoruum ben oyun oynamayııı
O zaman masa üstü pc almalısın laptoplar oyuna gelmez oyun için olanlarıda çok pahalı
Kaldirir
oleey
Kiyamam len ya. Savascimi olcan cen
hahaha eveet :DD
Hayirli teskereler kuzum
teşekkürleeer
😁😁😁😁
Kaldırır
hemen indiriyorum o zamaaan
Torrent mi
yok origin hesabımdan indiricem indirimdeyken satın almıştım çook çook önceden ama o zamanlar 4 gb ramim vardı kaldırmaz diye düşündüm şimdi ek ram taktırdım 8 gb yaptım ama ekran kartım pek iyi değil sanırım bilgisayarcı öyle söylediğinden indirip indirmemekte kararsız kaldım
Amd yerine nvidia olsaydı keşke
ya bütçe meselesi o zamanlar üni. ye yeni başlamıştım acil laptob lazımdı paramda buna yetti lol, dota, sims gibi çok özellik istemeyen oyunlar oynuyordum oradaki görevlide bu kaldırır o oyunları dedi bende işimi görür diye almıştım
Benim 4 sene önce aldığım laptop asus gtx 960 16 gb ram yeni nesil oyunlar dışında hala oynuyorum 150 fps ile
En kotu görüntü kalitesi sini dusurursun
Evet
Kaldırıt