İndirirsem benim hesabımda istemediğim insanları kendi kendine takibe alır mı mesela? Postegro nasıl bir uygulama, güvenli mi? bilgi verin lütfen.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İndirirsem benim hesabımda istemediğim insanları kendi kendine takibe alır mı mesela? Postegro nasıl bir uygulama, güvenli mi? bilgi verin lütfen.

Almıyor. Ama şöyle bi durum var günde 3 profile bakma hakkın var. Satın alma işlemleri hem çok fazla fiyatlar hemde ödediğinde hesabı silsen bile her ay para kesiyor yine de kartından.
Kartını kapattırıp yeni kart alman gerekiyor para gitmemesi için
Günde 3 bana yeter güvenli yani
Kendi hesabınla giriş yapma bence. Boş bir fake hesap aç 30 takipçi kas sayfaları takip ederek onla giriş yap. Ben öyle yapmıştım. Kendi hesabınla girdiğinde senin hesabını da başkaları görebilir ve sonuçta kişisel hesap verilerin çalınabilir
Postegro, Instagram'da gizli kullanıcıların profillerini gösterdiğini iddia eden bir uygulama. Bu uygulamayı genelde eski sevgililerini stalklamak isteyenler kullanıyor.
Yukarıda da dediğim gibi Postegro uygulaması Instagram'da gizli profilleri gösterdiğini iddia ediyor. Böylece o hesapları takip etmeden paylaşımları görebiliyorsun. Üstelik bundan hesap sahibinin bilgisi olmuyormuş.

Uygulamanın iddiası, Instagram'da bir açık nedeniyle bunu sunabildiği yönünde ancak durum pek böyle değil. Bu ve bunun gibi uygulamalar, kendisini indiren kullanıcıların hesaplarını kullanırlar. Yani X kişisi bu uygulamayı indirdiyse onun takip ettiği tüm arkadaşlarının profilleri bu uygulamanın veri tabanına kaydoluyor. Böyle böyle uygulama kendisine büyük bir veri elde ediyor. Eğer senin de profilini görmek istediğin kullanıcının arkadaşı/dostu bu uygulamayı indirdiyse veri tabanından onu alıp sana gösteriyor. Yoksa o profili göremiyorsun.
Bunların sadece iddia olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu tarz, ana uygulamanın sunmadığı özellikleri sunduğunu iddia eden tüm uygulamalar şüphelidir. Üçüncü taraf resmi olmayan uygulamalar, hesap bilgilerinizi, kişisel verilerinizi, hatta mesajlarınızı ele geçirirler. Kişisel veriler çok önemlidir, özelinizi neden hiç tanımadığınız insanlara teslim edesiniz ki?
Tüm bunlar ışığında, bu ve bunun gibi üçüncü taraf uygulamaları kullanmak güvenli değildir. Belki sıfır bir hesap açarım, onu veririm diye düşünüyorsunuzdur ama Postegro bu hesaplarla uygulamaya erişimi de kabul etmemekte.
Umarım verdiğim bilgiler sana yol göstermiştir. Sakin ol ve eski sevgilinin peşini bırak. :)
Fake hesap ile bağlan. Kesinlikle kendi hesabını bağlama, kişilerine ve hesabina erişiyor. Giris hareketlerinde baska ulkelerden veya sehirlerden hesaba giris yapildigi filan görünüyor.
Cevap
1Cevap
kanka postegro Şu an calismiyor lili kullan
Yoo çalışıyor
Lili deyince postegro çıkıyor
google chromeden indiriceksin google playden kaldırırldı lili. https://lili-app.com/
şu an calisiyomu sende ben de olmadı biturlu
Ayy bi ara ben çok kullandım çok faydasını gördüm. Herkesin gizli sayfasını görebiliyordum şu an açılmıyor göstermiyor sayfaları
Yok almaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?