Müge Anlı programı gerçektende yargıya yardımcı olabiliyor mu yani olayların faillerini bulabiliyor mu, yoksa sadece yalan mı size göre, birde Aleyna Çakır olayı bana göre doğru diye düşünüyorum ama Ü. U. annesini öldürmesi olayları dahada civcivlendirmeşti şimdi bu olaylar ve genel olarak Müge Anlı yalan mı, doğru mu?
Gerçek
Yalan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Müge Anlı programı yargıya yardımcı olabiliyor mu yoksa sadece bir kurgudan ibaret mi yani yalan mı?
Ya bence bu tür programların yapılmaması gerek Çünkü Geçenki programda denk geldim sadece bir tane kadın aldatmış karşısında kocası oturuyor çocuğun babası diyor komşumuz diyor Güle güle bunu ve gururlanarak bir şekilde anlatıyor şimdi bir şey diyeceğim olmayacak onların gün yüzüne çıkması bence İnsanların gözünün önünde sergilenmesi ayrı bir şey yapabilir gerçekten de yaptığı güzel bir şey ama bazı şeyleri mahremiyete girdiği için saklaması lazım
Evet haklısın ama programında televizyondan izlediğiniz zaman yayıncılık gereği kesiyor bazı konuşulan yerlerde sesini ama stüdyodakiler duyuyor yani evet onun içinde doğru değil bazı şeylerde gizli kalmalı bencede.
Yani Çünkü şöyle bir şey var Mesela orada kadının gururlanarak öyle yapması demek mcam her İnsanın beyni farklı değil hani şöyle de düşünen insanlar da var ya diyor bu kadın yapmış diyor Şuna bak diyor gururluyum diye gülüyor eğleniyor diyor hayatına yine devam ediyor diye hiçbir şey olmuyor diyor onu yapmaya çalışan insanlar bile var yani çünkü Değişik yani bence kötü olan gün yüzüne çıkmaması gerek zaten bu haberler zaten Bir Acayip değişik ben anlamıyorum ya İnsanlar çok değişti ya ülkecek değiştik yani
Ülkecek değiştik diyorsunda yani zaten doğru bir ülke hiç bir zaman için olamadık yalnızca bunun içinde demiyorum yani genel anlamda değiliz saygı desen yok, eğitimcilik desen yok, hukuki anlamda desen yok aslında baktığın bizim ülkemizde doğru dürüst hiç bir şey yok ve böyle programlarda sadece akıllı olan bir kimse aklını kullanıyor bu ülkede nasıl bir anda en üste çıkabilirim nasıl akıllarda taht kurabilirim ve insanlarda inanıyor belkide doğrudur bilemem ama doğruysada bazı haberlerin gün yüzüne çıkmasına bende karşı değilim bazı çocuklar gerçekten ne ana baba dinlemiyorum hiç olmazsa bu programlarda gördüğü kadarıyla içine bir korku girse belkide bazı bokları yemeye korkar diyede düşünüyorum yani kötü örneklerden dolayı o hataları yapmaya çekinebilir yani diyede bir düşünce yapısı içerisindeyim açıkçası yani iyimser yaklaşmak açısından söylüyorum bunuda tamam 70 milyon detayını bilsede ki zaten bu kötü bir şey ama hiç olmazsa gençlerin bazı hataları yapmasına engel olmuş olur.
Tabii ki de iyi yönleri fazla ama benim sadece tekbir iyi yönü bakmadım bütün olayları gıcık şekilde gün yüzüne çıktığı zaman yani insan insandan soğuyor yani atıyorum Güven falan hiçbir şey kalmaya biliyor yani çünkü neler neler görüyoruz O yüzden diyorum
Evet bu noktada haklısın ama çok abartmamak kaydıyla insanlara zaten güvenmelisin ama güvenmemelisinde bu güven konusunuda şimdi buraya bağlamamak gerekiyor çünkü zaten kişisel yaşamamızda bir çok şeyler oluyor ya da çevremizde bir şey oluyor bir şekilde şahit oluyoruz olaylara üzülüyoruz ve yine güven konusu zedeleniyor yani bu konusunda zedelenme gene herhangi bir şekilde oluyor ister istemez.
Ya bilmiyorum ben bu tarz olaylar görünce duyunca şahit olunca falan tiksiniyorum hayattan açıkçası O yüzden en iyi şekilde en güzel bir biçimde her zaman hedefim de iyi bir insan olmak Kimseyi kırmamak üzmemek arkasından iş çevirmem ek yobazlık hayvandır şerefsizlik ahlaksızlık yapmamak en büyük hedeflerinden birisi bilemem Belki şimdiye kadar belki kırılmıştır bir şeyler olmuştur ama elimden geldiğince hiçbir zaman yapmayın var ya çalışıyorum en doğrusu bu bence bilmiyorum ya değişik bir şey
Evet ve onun için hayatımızda sahip olduğumuz her şey için şükür etmeliyiz diye düşünüyorum, tabikide bunun gerekliliğine göre yaşamaya çalışmalıyız tabi ki hayatta en önemlisi insan olmalıyız iyilikten yana olmalıyız ve şunuda unutmamalıyız bizler hayatta tek başımayız kimseye çok fazla güven olmaz ve her şeyin fazlası zarardır bu anlamda özellikle insanlarla olan ilişkimizde bile bu geçerli yani onun içinde her şeyin en temelinde akıllı olmaktan geçiyor böyle yani.
Teşekkürler ama bunları uygulamalıyız bence artık yoksa bu programlar her zaman olucak hatta var bile diye biliyorum yani yapmazsak kötü etkilenebiliriz birde şöylede bir durum var hani en iyisi bu programları izlememek diyip işin içindende çıkabiliriz ama bunu nereye kadar sağlayabiliriz ki insanoğlu meraklı varlıklar sonuçta.
yargıya müdahale eden TV programı aksini iddia edebilen var açıklasın savcının yapacağı işi TV de para toplamak için yapıyor savcıyı yerden yere vuruyor bir devlet makamını hiçe sayıyor bir savcıdan daha mı yetkilidir. insanları aleni bir şekilde sorguluyor araştırıyor bu yetkiyi ona kim veriyor hangi yetki belgesi ile bu işi yapabiliyor sonucu iyi ya da kötü yaptığı olayı değiştirmez sonuç
Evet ama devlet neden buna bu zamana kadar bir dur demedi onuda anlayamadım o zaman devletinde işine geliyor nasılsa bütün işleri bu kadın yapıyor bizede suçluları yargılaması kalıyor gibisinden mi düşünüyorlar acaba?
savcı makamının kifayetsiz kalmasından kaynaklanıyor kadın hazırlayıp geliyor ne güzel sadece evrakları doldurmak katibe kalıyor savcı yerine de imza atıyor olay tamam
Hakikattende doğru diyorsun bu açıdan düşünmemiştim programdada millettin ağzına ediyor oralara buralara teşekkür ediyor ondan sonrada millette kara kara düşünüyor kimse bu kadına neden dur demiyor ya da kapatılmıyor programı diye ama her şey çok açıkmış ve net yani ortada
Hepsi işbirliği içinde , rahatına bak , aptal Halk olduğu sürece bunun gibi embesiller halkımızı sömürmeye mahkum, dahan nelerin dahasıni geçiyorlar 🙄. Bir bir bilsen aklin şaşar hiryeler develtin şeyinde değil, biri gider biri gelir, onlar full dalgada 😐
Reyting uğruna insanların mahremiyetini ortaya döken seri program izleyicisi olması niyetine insanların duygularıyla oynanan bir programdan halt olmaz. Bu tür porgramara çok hiyl oluyor. İnsanların güvenini kırdıkça atık iyiliye de inanılmıyor. Alayı artist bunların.
Tamamda sizde haklısınız ama bu olayların medyaya yansıması peki ve haber kanallarında yayınlanması peki madem böyle bir düşünceniz var o zaman haber kanallarıda insanların merhameyetini ortaya döküyor böylede bir algı oluşmaz mı ister istemez?
algı oluşur da ama kısa sürelik hem bu kadar ortaya dökülmez. Bu tür programlarda ise çiğneniyor günlerce aylarca. Para kazanmak uğruna milletin duyguları hiç sayılıyor aşağılıyor yani.
Evet işte bende bunun gibi bir çok olayları çözdü ama insanların genel olarak yorumu yalan kurgudan ibaret ve para kazanmak amacıyla yapılmış program gözüyle bakanlarda var onun için sormak istedim düşüncelerinizi almak için.
Televizyonda bu programda gördüğümüz simalardan çok simasinı görmediğiniz ekibin olayları çözdüğüne veya en azından çözmeye doğru ilerlediğine inanıyorum.
Yani onlar da haklı şimdi asıl bütün işi çözmesi gerekn yargıdır ve yargının kimseye ihtiyacı yoktur ama türkiye de adalet yargı vs olmadığı için bunlara yol çıkıyor
Kanka şöyle diyim kimse kimsenin hayatını ve kim olduğunu ne olduğunu bilemez ama o programda gördüğüm kadarıyla konuşabilirim bende ancak yardımlar yapması ve olayları çözümlemeye çalışırken hali tavrını düşünüyorumda o programdaki olaylar gerçektir, yalandır bilemem kesin olarak bilemem ama sonuçta katilinden tut, tecavüzcüsüne kadar muhattab olmak zorundaydı ve kimseyi o programda küçük düşürecek veya hakeret edecek tarzda şeylerde bulunmadı yani bilemiyorum itici demişsin ama hangi açıdan, önyargılı demişsin birde ama dediğim bütün insan tiplemeleriyle muhattab olmak zorunda kaldı o programda ama hiç ön yargılı bir tavır sergilediğini görmedim açıkçası ama sen hangi açıdan diyorsun ki böyle bu arada müge anlı tutucusu veya savunuru değilim bunuda belirtmek isterim sadece bu düşünceni merak ettim çünkü bende gördüklerime göre bunu soruyorum şu anda sana.
Bir şey diyemiyorum bu konuda yapıyor mu bilmiyorum ama yapan insanlardan biliyorum gerçektende hoş bir şey değil ama belirli bir statütün üstünde yaşayan insanlar yapıyor sanırım bunu genelde kendilerinde başka bir yerde görüyorlar sanki. Değişik bir durum yani.
Öyle olayları medyaya yansıtıyor ki insan yalan mı gerçek mi düşünüyorsun ama gerçek olduğuna inanmaktan başka çaren kalmıyor peki haberlere çıkanda yani türk televizyon kanalıda mı bu kadına yardımcı oluyor yalan programın yalan haberlerini haber kanalında yayınlanması için?