Hard diskte mi saklamak daha mantıklı yoka DVD yapmak mı? mesela resimleri.
hangisi daha uzun süre gider.
hangisi daha uzun süre gider.
hard disk
dvd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisinin de %100 garantisi yok. Bir bakarsınız HDD yanar tüm resimler gider ya da dosyanız her neyse... DVD rutubet nem kapar belli bir süre sonra çalışmaz. Eğer gerçekten sizin için çok önemliyse Flash Bellek - D diskinde tutun dosyalarınızı. Ek olarak da bir Yandex. Disk hesabı açın dosyalarınızı oraya da yedekleyin kalsın.
Harddıske virüs bulasma çökme bozulma riski var dvd silinemez virüs buladamaz princo dvd kullanıyorum 5 yıldır sapasağlam ne zaman ıstesem verılerı gerı yukluyorum harddiski senede 1 biçimlendirmek sart virüs bulasınca butun dosyalara bulasıyo
DVD çizilme riski daha cabuk bozulma imkani var ya internet özel kayıtlanacak siteler var ya da hard Disk diye biliyorum.
Ben çıkarıyorum hic birine güvenmedigim için.
Cevap
13Cevap
Ben hayatım boyunca çektiğim tüm fotoğrafları harddiske kaydettim. Durup duruken bozuldu harddisk. Tüm fotoğraflarım gitti :( Simdi ki aklım olsa hem harddisk e hemde dvd ye kaydederdim. Dijital ortama çok güvenme. birkaç yerde kaydın olsun derim
tabiki hard diskte. sebebi ise DVD çizilse kırılsa ya da başına bişey gelse içindekileri geri almak çok zor ya da imkansızdır. oysa Hard diske ne olursa olsun içindeki veriler karanlık oda yöntemiyle alınabiliyor.
c usb
hatta kaybolma ihtimaline karşı
yandex veya hotmail'in mail servisi
Bende 1 Terabayt harici bellek var. Tüm arşivim orda yer alır.
ultrabook kullanıyorum sürücüsü yok, mecburen harici bellek, dvd bitti ya
DVD Yİ İYİ KORUYABİLİRSEN DVD AMA HARDDİSKTE BADSACTOR HATASI OLABİLİYOR
tabii ki de hard disk dvd de sorun yasansa da hardisk cok kalıcı bir yerdir korkma
harddisk'ten Ziyade SkyDrive Gibi Bir Depo Daha Mantıklı , Ama Illa DVD'mi HDD'mi Dersen HDD. Hem Ulaşılabilirlik , Hem Güvenlik Açısından.
Harici hard diskte saklamak daha mantıklı bence.
Hard Disk
Kesinlikle DVD
dvdler ciziliyo
hard disk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar