Telefon alacağım kararsız kaldım, hangi telefonu önerirsiniz?

Merhabalar, ben akıllı telefon almak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var tüm aradığım özelliklere cevap verebilmeli.

Aradığım özellikler:

Kamerası = Güneşli, gölgeli ve gece olunca net fotoğraflar çekecek bulanık filan olmayacak.
Uygulamalar = Güzel oyunlar yüklenebilecek bir telefon olmalı oyunlar özellikle
Hız = İnternete bağlanırken, normal telefonu kurcalarken kasmayacak ve hızlı olacak
Hafıza = Çok aşırı oyun ve program yüklemem ama ihtiyacımı karşılayacak hatta fazladan olursa sorun bile olmaz nolur nolmaz dursun hafıza belki lazım olur :)
Tasarım = Telefonun tasarımı güzel olmalı
Ses kalitesi = Müzik dinlerken keyif alayım istiyorum ses kalitesi çok önemli sesin yüksekliği ve kalitesi, ayrıca mp3 ve mp4 vb. özelliklerde olmalı
Şarj = Dayanıklı olsun :)

Şimdi bence Galaxy Ace S5830i classic var arkadaşlar telefonu şöyle özetleyeyim rami filan düşük zaten internete çok hızlı bağlandığını söyleyemem kasıyor çoğu zaman, ayrıca interneti açar açmaz telefon ısınıyor ateş gibi oluyor ve şarjım çabucak bitiyor yeni batarya aldım orijinal gene çare olmadı :(

Şimdi bu telefonlar arasında kararsız kaldım

S5 almam için sebepler kamerası güzel + galaxy 11 oyunu var + marka + yüksek özellikler
Note 4 ü de bekleyebilirim ama şimdi bana şöyle açıklayabilir misiniz bu telefonlar kasıyor mu? Isınıyor mu? Özelliklerinden memnun musunuz?

Htc M8 de var aslında listemde kamerası diğerlerine göre daha iyi olduğu söyleniyor ve ön kamerası 5 mp olması + benim için.

Fiyat performans olarak gerek yok 1 kere alıcam 2-3 yıl kullanıcam teknoloji meraklısı değilim fakat yenilikleri takip ederim alırım ama dozajında ve bozuluncaya kadar değiştirmem yenisini de almam.

Hangi marka telefonu alayım hangisini önerirsiniz?
Telefon alacağım kararsız kaldım, hangi telefonu önerirsiniz?