Samsung Galaxy A21s mi yoksa redmi 9 mu almaliyim? hagisi daha iyi?
Fiyatlari ne kadar? bilgisi olanlar yazsin.
Fiyatlari ne kadar? bilgisi olanlar yazsin.
kesinlikle a serisi almanı önermem. onun yerine m21 al. A serisi telefonlar genelde büyük mağazalar (TEknosa, mediamarkt, vatan) için üretilmiştir. Maliyetler düşsün diye özellikleri düşüktür m serisine göre. redmi note 9s 128 tavsiye ederim. fiyat yükseltebilirsen.
a21s in fiyatini biliyor musunuz
evet şu an 2500 tl ye hepsiburadadan alabilirsiniz. m21 ise daha iyi olmasına rağmen 2300 tl. redmi note 9s farklı bir seviye telefon. 128 gb olanı 3200 tl den başlıyor. o fiyata çıkabiliyorsan poco x3 pro 128 önerebilirim. indirim kodları falan bularak 3300 bandında alabilirsin. burada senin karar vermen gereken konu öncelikle ne kadar bütçemiz var. ?
www.epey.com/.../
şurda 3 telefonun karşılaştırmasını yapabilirsin. açık ara a21s ezilmiş.
Selamm :)
Cep telefonu konusunda kendini sınırlamamanı tavsiye ederim, çünkü öyle farklı ve güçlü marka-modeller var ki, telefon dünyasına geniş bir çerçeveden bakmaya başladığında sen de benim gibi hayret edeceksin ;)

Gözüne kestirdiğin telefon modellerinin özelliklerini düşününce, sana hem bütçene uygun hem de günümüzün hızlı teknolojisini yakalayan güçte bir telefon gerektiğini görebiliyorum. Ben de yakın zamanda benzer bir kıyas sürecinden geçip OPPO A Serisinde karar kılmıştım, hatta OPPO A74'ü çok beğenerek aldım, istersen sana özelliklerinden bahsedip ufkunu genişletebilirim ;)

OPPO A Serisi çekici modelleri ile öne çıkıyor olsa da OPPO A74, Gece Mavisi rengiyle kalbimi tam 12'den vurdu <3 "Ben siyah seviyorum" diyorsanız Prizma Siyahı rengi de mevcut tabii. ;)
Sadece rengi değil, tasarımı da son derece şık ve akıllıca:

Eğer sen de benim gibi fotoğraf çekmeye meraklıysan OPPO A74 tam sana göre 📷 Neden mi? Çünkü OPPO A74'ün;

Mobil oyunculuk son dönemlerin en yoğun ilgi alan teknolojik gelişmelerden ve gamer olarak mobil oyunları en iyi şekilde oynayabilmek için bize nelerin gerektiğini gayet iyi biliyorum. Dolayısıyla sen de mobil oyunlara meraklıysan, OPPO A74'ün Snapdragon 662 işlemcisi, 4GB RAM'i (ki 7GB'a kadar yükseltilebiliyor) ve 128GB ROM'u sayesinde mobil oyunlar yağ gibi akıyor, bana sadece kazanma hırsımı kullanmak kalıyor 😌🎮

Bahsettiğim tüm bu işlemleri yaparken pilinin ne kadar dayandığını merak ediyorsundur, ben de ediyordum ve deneyimleyince hayatımın şaşkınlığını yaşadım, çünkü OPPO A74'ün 5000mAh kadar geniş bir pili var, üstelik 33W hızlı şarj desteği ile sıfırdan şarja taktığımda ilk 30 dakikada %50'nin üzerinde dolmuş bir pille karşılaşıyorum, daha ne olsun ⚡️
Elinden telefon düşmeyen, gerek Instagram selfieleri gerekse popüler mobil oyunları deneyen bir kullanıcı olarak OPPO A74 benden tam puan aldı, sen de deneyince anlayacaksın ;)
Cevap
2Cevap
A21S kuzenime aldık çok iyi. redmi iyi marka değil bazı özellikleri iyi olabilir ama atayzü ve kasası iyi değil. güncelleme az alır
Hataydayım bende yakınız aslında yardımcı olurum
Ankara ise toptan fiyatına perakende satış yapan bir yer var tavsiye edeyim
hataydayim maalesef
ikinci el huwaei p 20 pro al alt seviye telefon alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?