Sizce alanında en iyi mobil mmorpg oyunu hangisi?

Kesinlikle Era of Arcania derim. Daha önce Dragon Storm Fantasy Türkçe olmasına rağmen bölümleri savaşmaktan çok saçma sapan repliklerle doldurması olsun sınıfları da beni pek etkilemedi, Darkness Rises karakter gerçekliği olarak en iyi oyun olmasına rağmen oyunda her şeyi oyun yönetiyormuş da sanki bizim bir şey yapmaya yetkimiz yok gibi hissettirdi sürekli şunu al şunu yükselt ile geçiyor oyun; Crisis hikaye olaeak gerçekten güzel olmasına rağmen tam önemli anlarda bağlantı sorunu problemi Mobile Legends zaten çocuk oyunu gibi bir şey Dark Domain, Lunathorn, Crasher falan da denedim de en popülerleriyle karşılaştırdım.

Era of Arcania'nım en sevdiğim yanı diğerleri gibi bir karakter sayfası var. Karakter seçtikten sonra, kendin tamamen açık bir dünyada buluyorsun. Dünyaların gerçekçi çizilmiş ve gerçek hayatta olamayacak kadar parlak olması, savaşırken efektlerinin güzelliği, hikayesinin güzel olması, bütün bildirimlerim tek bir monitörde toplanmış olmasının akıcılığıyla bence muhteşem bir oyun. Diğer oyunlardan eksikliğine değinirsek dünyaya verdikleri grafikleri karakterde kullanmamışlar karakterlerin gerçek olmadığı çok belli.
Sizce alanında en iyi mobil mmorpg oyunu hangisi?