Yeni laptop aldım. i7 108750h işlemci, 2060 rtx ekran kartı, 16 gb ram, 500 gb ssd.
ne oynayayım? pubg steam versiyonu çok zor geldi hemen öldürüyorlar, mobile ve lite kötü. lol, cs:go, fortnite, gta 5 haricinde ne oynayabilirim
ne oynayayım? pubg steam versiyonu çok zor geldi hemen öldürüyorlar, mobile ve lite kötü. lol, cs:go, fortnite, gta 5 haricinde ne oynayabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bır ton oyun var oynayabılecegın tarzını soylemen lazım
O işlemcli msi marka pc yi ucuza almışsın. Model kodu nedir?
escape from tarkov oynayabılırız yardımcı olmamı ıstersen oyun hakkında dıscordda yayın acarım oyunu anlatırım
Silkroad’ın Türkiye Serveri açılıyor, hemen çakma bir serverde oyun kur öğren. Sonra Türkiye server’a açıldığında deli gibi karakterini geliştir.
mmorpg oynamıyorum
Oynarsın
Epic Games indir Bedava oyunlar veriyor 200 tl değerinde güzel oyunlar şu an rocket league veriyor indir derim güzel oyun
pubg steam versiyonu zor demişsin duo deneyebiliriz eğer istersen. ben 3000'e yakın saat oynadım ama artık oynayacak kimse yok diye bir süredir oynamıyorum ve canım cok oynamak istiyor :]]
==Sadece kızlara özel kız discord grubumuz vardır. Lol, cs, among, pubg vb. Oyunlar oynanıyor. Katılmak isteyen hemcinslerim bana ulaşsın.
Laptop ne ne kadara aldın yazsana bir monster gibi duruyor ama :))) yaz bir
msi 15
Bilgisayar iyimiş yalnız
aynen
Ne kadara aldın
15.
İyimiş
Güle güle kullan oyun önerisi benden cıkmaz
Doom Eternal.
Valorant
oynayamadım
Call of duty oyna hikayeli