Yahu benim 12gb belleği olan RTX3060 bile bazen ''Yav iyi çalışıyor da yükseltsem mi acaba'' dedirtiyor.
Cyberpunk'ın toparlandığı haberlerinden sonra aldım onu oynuyorum, tüm ayarları max'a alsam da eğer road tracing vs gibi, yüksek teknoloji ışık efektlerinin tamamını sonuna kadar açmaya kalktığımda 20 fps ortalamanın dahi altına iniyor akıcı oynanmıyor
Sen gelmiş benim orta seviye kartın çeyreği etmeyecek bir şey almışsın Fifa bile orta seviye grafiklerde zorlanır ben sana söyleyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence iyi özellikler Ekran kartı ne?
Bence de iyi hala iyi gibi değil diyenler var. Ben sadece FIFA pes v. s oyunlar oynicam
4gb ekran kartı da hangi ekran kartı? Böyle PC özellikleri mi anlatılır?
Fazla anlamadığım için olabilir mi acaba🙄
İyi de anlamıyorsan da bu mk şeyinin sistem özelliklerinde falan bilgileri olur
Güncele yazdım mk
Yeni hiçbir şeyi iyi çalıştıracak bir kart değil, en azından tam ayarlarda
RTX 2040'tan aşağı bir ekran kartı olan bilgisayardan gerçekten bir halt olmaz günümüzde
Ama orta karar işleri yapar, CS falan zorlanmaz vesaire.
Yahu benim 12gb belleği olan RTX3060 bile bazen ''Yav iyi çalışıyor da yükseltsem mi acaba'' dedirtiyor.
Cyberpunk'ın toparlandığı haberlerinden sonra aldım onu oynuyorum, tüm ayarları max'a alsam da eğer road tracing vs gibi, yüksek teknoloji ışık efektlerinin tamamını sonuna kadar açmaya kalktığımda 20 fps ortalamanın dahi altına iniyor akıcı oynanmıyor
Sen gelmiş benim orta seviye kartın çeyreği etmeyecek bir şey almışsın Fifa bile orta seviye grafiklerde zorlanır ben sana söyleyeyim
Ekran kartı ne? Asıl olay o. İşlemci biraz eski gibi sanki
Hazır aldıysan berbat yapmışsın. O işlemciyi kendin seçtiysen yine berbat yapmışsın. Çok düşük bi nesil.
Düşük ayarlarda cs, lol vs oynarsın
Ben sadece FIFA pes için aldım bu tür oyunları severim
Performans anlamında pek bir şey bekleme ama çalıştırır
Peki akıcı olabilmesi için ne olması lazım?
Sistemin iyi olması lazım
Örnek versen
Mario
Gomez?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!