https://www.youtube.com/watch?v=_88ll_LISds
Xiaomi Redmi Note 9 Pro aldım, şu an için gayet memnunum. İlgilenen herkese teşekkür ederim:)
Ben mi note 9 pro kullanıyorum. Genel olarak güzel telefon, ram, işlemci, kamera gibi özellikleri diğer telefondan daha iyi. Mesela note9 pro şarj konusunda efsane. Full şarj ile yoğun kullanımda 12 saat ekran acik suresi alıyorum. Eski telefonumu sürekli şarjda kullanıyordum bunu ise 24 saatte bir şarj ediyorum. 30w hızlı şarj var mesela 1 saat 10 dakika gibi bir sürede şarj oluyor bu bana göre çok iyi. Genel olarak beğeniyorum ancak telefona yeni bir güncelleme gelecek ve onu bekliyorum. Teleofn ile şikayeti olan çokça kişi var ve kazmalar oldugunu söylüyorlar. Bende de bazen ses kesiliyor, Chrome kullanımında ekran takılıyor vs... Yeni gelecej güncelleme ile muhtemelen düzelecek bu tarz yazılımsal sorunlar ancak hiç belli olmaz. Size tavsiyem note 9pro almak için bir süre beklemeniz yönünde. Miumi 12 güncellemesi gelsin, kullanıcılar bir test etsin vs sonra karar verin derim. Kuzenim de bu telefondan alacak ama yeni güncelleme geldikten sonra karar vermesi gerektiğini söyledim. Kısaca özet geçecek olursam telefon güzel, yaşadığım minik sorunlar telefondan sogutacak kadar değil. Alınır mı? E alınır ancak yeni guncellemeyi beklemek daha doğru bence. Aksi durum olacağını sanmıyorum ama sorun yaşayanların sayisi beni tedirgin ediyor.
Çok güzel anlatmışsın, ellerine sağlık :) Çok yoğun bir telefon kullanımım yok, günlük tarayıcı, kamera, video gibi kullanımlar için yeterli olacaksa benim de gönlüm Redmi 9 Pro'dan yana
Bence kamerası iyi. Panaroma çekimleri yapıyorum mesela Instagram da kirpip kaydırmalı paylaşıyorum zoom yapınca yine de gayet kaliteli bir fotoğraf çıkıyor. 4k 30fps video çekiyorum mesela bu beni tatmin etmiyor. Gönül isterdi ki 60fps versin ama orta segmentte ki bir telefona göre her şeyiyle iyi bence. Teşekkür ederim bu arada. Telefon ile sormak istedikleriniz varsa her zaman sorabilirsiniz bildiğim şeyler varsa yardımcı olabilirim. :)
Benim aslında android telefonlarda, özellikle Samsung deneyimlerimden sonra ekranın kırılma sorunu kafama takılıyor hep. Redmi Note 9 Pro'da gorilla glass 5 var, peki çizilme veya köşelerden kırılma gibi bir durum yaşadın mı? Bir de garanti süreci memnun eder mi?
Eğer garantili alacaksanız bence Xiaomi Türkiye garantili alın. Xiaomi kullanıcısına yamuk yapmaz diye düşünüyorum genel olarak ilgili gibiler. Cama gelecej olursak asla güvenmemek lazım cam sonuçta çizilir de kırılır da. Aldığım günden beri kılıf ve ekran koruyucusu ile kullanıyorum. Kırılırsa da iPhone gibi adını satan firmalara göre maliyetli olmaz. IPS LCD ekran kullanıyorlar telefonda amoled değil bu da değişim maliyetini bayağı düşürüyor.
Aldığımda zaten hem tank kılıf hem de cam takacağım :) Xiaomi tartı ve mi band kullandığım için gönlüm ona doğru kayıyor, çok teşekkür ederim bilgilerini benimle paylaşıp aydınlattığın için, harikasın!
Şunu da ekliyim telefon çok ağır. Bende alışkanlık var ve sol serçe parmagimi telefonun alt kısmına koyuyorum ve kangren olacak yakında. 🤪 Hafiflik önemliyse sizin için bunun ağırlığı biraz sinir bozar. Gerçi çoğu telefon ağır ya da 30-40 gram fark ediyor ancak ama bilginiz olsun. Kılıf ve cam da takılı geliyor. Kılıf kamera koruyuculu kullanın derim üzerindeki koruyucu cam ise pek sağlam değil diye duydum bu da ek bilgi olsun. Teşekkür ederim. :)
Yoo aksine telefonun ağırını severim :D iPhone 6 da pek hafif telefon sayılmaz :D
Hahaasda :D Telefon hafif olunca çabuk kırılacakmış gibi geliyor bana, daha önceki Samsung telefonlarım hep hafifti ve ekranları çabuk kırıldı, ondan ağır olsun bizim olsun :D
Hahaasdh bir kilo demir mi daha ağır bir kilo pamuk mu misali :D Göreceğiz bakalım, gidip bir daha bakacağım, ikisini de iyice didip seçeceğim :)
Teşekkür ederim :) Büyük ekrana alışmak için birkaç gün geçmesi lazım sadece ;)
İkisi de reklamını çok iyi yapıyor. Benim tavsiyen Redmi olur. Gerek kullananların yorumları, gerek telefon markasının verdiği güven gibi faktörler biraz daha öne çıkartıyor. Her ne kadar sürekli yeni ürünler almasam da teknolojik ürünlere karşı meraklıyım. Oldukça ince eleyip sık dokuyanlardanım. İnceliyorum 😄 Ben Redmi diyorum. Telefon tercihi yaptığında ve satın aldığında da paylaşırsan, merakımızı gidermiş olursun. Yeni telefon deneyimlerini aktaracağın bir Bence şahane olur 🤗
Selamlar ⭐
Eski bir samsung kullanıcısıydım telefonumdan memnundum ama ne kadar iyi baksamda kendiliğinden bozuluverdi. Note serisi de hoş, hem görsel açıdan hemde içerik bakımından kamerasıda öyledir tabi. Ama bir zaman sonra oda bozuluveriyor. Ne kadar iyi kullansakta telefonun ömrü yetersiz.
şu an kullandığım telefon ise Oppo A5 2020 . Eski telefonlarıma bakış opponun şarj kalitesi mükemmel ötesi. Tükenmek bilmiyor çünkü. Hem görsel açıdan , içindekileri olsun, kamerası vs. Uygun fiyatından dolayı sana Oppo öneriyorum. 😊
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Redmi note 9 pro her açıdan iyi bir telefon. İşlemci hızı, kamerası vb. özellikleri fiyatına göre aşırı iyi. Yalnız kadınlarda çok kaba duruyor. Ağırlık ve kalınlık olarak bir tık seni yorabilir.
Mi 10 Lige öneririm ben sana. 9 prodan biraz daha iyi ve daha kibar. Memnun kalacağını düşünüyorum.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, mutlaka değerlendireceğim :)
Redmi note9 pro diğerine göre gayet üstün bir cihaz. İnternette çok daha iyi kullanılıyor. İşlemciside sağlam. Yerinde olsam onu tercih ederdim..
İkisi de snapdragon işlemci, redmi note 9 prodaki biraz üst modeli oluyor, mediatekten iyi midir snapdragon?
Snapdrogan kesinlikle 1 tık daha önce mediatek'e göre..
İkisi de işinizi görür gibi bataryaları baya büyük ram belleğe takılmayın günlük kullanımda 4 ve 6 arasında fark yok , iki marka da yükselişte tutulan markalar zaten size kalmış
Ben xioami kullaniyorum ama kesinlikle oppo al en azından arkasında duruyor. Bende 18 watt sarj destekliyor ama kutudan 10 waat cikiyor kulaklık yok nerden ne kırpalım demişler namussuzlar
İkisinide alma Samsung al bence o daha kaliteli para veriyorsan o kadar iyi olsun yinede ama illaki bu ikisinden biri diyorsan redmi al
Samsung almayı düşünmüyorum ya, teşekkürler
Oppo 2z iyi hem ön de çentik yok hem de arkadaki kamera çıkıntıları yok, bu iki telefondan çok daha iyi bence
Redmi note 9 pro kullanıyorum. Kamera harici henüz diğer özellikleri kurcalamadım. Ama 10 üzerinden puanlarsam 7 falan derim
Resmî almak istiyorum bende. Genel kanı onun iyi olduğu yönde
Evet ben de öyle duydum
Günlük kullanıma bak yaa. Ben o telefonlardan birini alsam 5 yıl kullanırım vicdansız
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 9 Pro daha mantıklı gibi
İnce hafif küçük olanı
Gibi güzel bence onu kullan
Xiaomi den şaşma
Redmi note 9 pro ✨
Redmi note 9 pro
İkisi de kalitesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?