İnternet & Teknoloji Vega Yazılım ile ilgili dusunceniz nedir? mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Vega Yazılım ile ilgili dusunceniz nedir? Olumlu Olumsuz Hiç kullanmadim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vega Yazılım ile ilgili dusunceniz nedir? Cevapla Yazılım Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vega ile ilgili 2000 yılında bir olay yaşadık gülermisin aglarmısın buraya yazamam hukuki mesele ama vega iyi yazılım 1 0 Yorumla
ÇikolataDelisi11 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Merhaba iyi akşamlar müsaitseniz bişe sorabilirmiyim 0 8 Yorumla mihribann1 +1 yıl Buyurun Yorumla ÇikolataDelisi11 +1 yıl Mesaj atabiliyormuyum xper diyor Yorumla mihribann1 +1 yıl Buradan sorun Yorumla ÇikolataDelisi11 +1 yıl Burdan görüyor herkes özel neyse saolun Yorumla ÇikolataDelisi11 +1 yıl İstediğiniz zaman yazabilirsiniz anlatırım eşim ile olduğu için burdan yazmak istemedim Yorumla mihribann1 +1 yıl Canım şu an konuşmak istemiyor saolun iyi günler Yorumla ÇikolataDelisi11 +1 yıl Nedemek rahatsız ettiysem ben özür dilerim iyi akşamlar Yorumla ÇikolataDelisi11 +1 yıl Görüşümüde silin lütfen kocam görmesin yekrardan iyi aksamalr Yorumla
MusacnKyss Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Ya sen nerdesin hiç sesin çıkmıyor kaç senedir 😂 1 0 Yorumla
Jdjdjdj8382 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Şimdi ataacam yine gelirse yazacakmısınız efendim ayn8 ibana 0 0 Yorumla
_Beşiktaşlı_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Abla mesaj atarımısın bekliyorum 0 1 Yorumla _Beşiktaşlı_ +1 yıl Noldu abla 200? Yorumla
Nurullah2772 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Abla bişe soracam müsaitsen bir yazarmısın 0 4 Yorumla Nurullah2772 +1 yıl Para noldu abla? Yorumla Nurullah2772 +1 yıl Eğer atmicaksan şöyle uğraşmayım Yorumla Nurullah2772 +1 yıl Abla yazacan mı Yorumla Nurullah2772 +1 yıl Sorulara cevap verecekmisin abla Yorumla
CanımSıkılıyorr2 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hazır para yaz 0 7 Yorumla CanımSıkılıyorr2 +1 yıl Seni bekliyorum hazır Yorumla mihribann1 +1 yıl İşine git sağda solda yazıp durma Yorumla CanımSıkılıyorr2 +1 yıl Bir kez at mesaj Yorumla CanımSıkılıyorr2 +1 yıl Bekliyorum acil Yorumla CanımSıkılıyorr2 +1 yıl Sen bilirsin abla yazmicam daha Yorumla mihribann1 +1 yıl İsabet olur yazma Yorumla CanımSıkılıyorr2 +1 yıl Tamam abla bebek için demsitim neyse Yorumla
Neriman222 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Acil yaz abla 0 1 Yorumla Nisabahçeci22 +1 yıl Yazar mısın abla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Vega ile ilgili 2000 yılında bir olay yaşadık gülermisin aglarmısın buraya yazamam hukuki mesele ama vega iyi yazılım
Merhaba iyi akşamlar müsaitseniz bişe sorabilirmiyim
Buyurun
Mesaj atabiliyormuyum xper diyor
Buradan sorun
Burdan görüyor herkes özel neyse saolun
İstediğiniz zaman yazabilirsiniz anlatırım eşim ile olduğu için burdan yazmak istemedim
Canım şu an konuşmak istemiyor saolun iyi günler
Nedemek rahatsız ettiysem ben özür dilerim iyi akşamlar
Görüşümüde silin lütfen kocam görmesin yekrardan iyi aksamalr
Ya sen nerdesin hiç sesin çıkmıyor kaç senedir 😂
düşünmek bile istemiyorum
Şimdi ataacam yine gelirse yazacakmısınız efendim ayn8 ibana
Hiç kullanmadım
Daha güzel olacak
Abla mesaj atarımısın bekliyorum
Noldu abla 200?
Seni böyle bilmiyordum abla
Abla bişe soracam müsaitsen bir yazarmısın