hakkınızı helal edin. nete girememek var sonunda :(((
Bugün köye gidiyorum köyde telefon çekmiyo net çeker mi?
hakkınızı helal edin. nete girememek var sonunda :(((
Ayy Allah sabır versin sana geçen sene gitmiştim kafayı yemiştim telefon çeksin diye şekilden şekle giriyodum şurda çeker mi burada çeker mi diye uğraşıyodum :D Net de çekmez -,-
Biz de seni özleriz -,-
evet
köye gidiyorsn ne gerk var nete mis gibi hava solmak varken.. :) kazım emminde sarkısını mı kullanıyorsn :) gitmmeeee aklım sendeee kalırr uyuyamammm geceleeeriii :D
Telefon bile cekmezken net nasil ceksin cekmez git bir fagin basina orada gir :D
Hattını degiştor giderken
Cevap
27Cevap
İyiki köye 10 sene önce gitmiştim çocuk yaşta köye gitmiştim Bir tane amca vardı hasta ziyaretine gitmiştik ALLAH RAHMET EYLESİN vedat etti gene girmiştim tabi köyde kalmadık o zaman Bir kaç saat durup gittik babamın telefonunda Yapboz oyunu vardı onla idare ettim, artık köyler eskisi gibi değil hatta bazı köylerin İnternet imkanları şehirdeki imkanlardan iyi ama senin gittiğin köy hala gelişmemiş köy ise gelişmemiş derken teknoloji açısından imkan açısından gelişmemiş köyse Allah yardım etsin, gerçi 1 seneyi geçmiş köy e gidip gelmişindir bu yorumu bile hatırlamazsın şu anŞU an köye gitmiyorum çünki kimsem kalmadı Bi babam ile konuşuyorum bir de abim ile Annem ile görüşemiyorum uzakta yaşıyor anca telefonlaşıyoruz
Vedat etti değil vefat etti yazmak istedim yanlış yazmışım
Allah rahmet eylesin amcaya
şebeke çekmiosa nette çekmez şebeke olup 3g çekmiyosa edge hızında bağlanırsın oda hemen hemen hiç biryeri açmaz açarsada çok beklersin
belli olmaz donuk bir şekilde çekebilir genelde öyle olyr
rica ederim ufaklık
ikiside cekmez hani resimine bakim dedi bari o ceksin dedim oda cekmedi yanni anlayacan hayatta hicbiseyin cekmiyo malesef :)
Evet ustune toprak at olsun bitsin. pp
Olur memnuniyetle. pp
tlf çekmeyen yerde net nasıl c ceksın ya bole mantısılık olabılrmı:(
kandırmış senı:))
hadı cnm:(( bu cok kotu
pöfff:((
yok bişi aklıma bişi geldıde bende kalsın..
direkt uydudan almadığına göre ilgisi var düşün biraz :D
Cantm köyden bir sevgili yap sevisirken vakit hızla akacaktir.
türkcell mezarda bile çekiyor. tavsiye ederim. bimcell se çekmez ama.
3G yi kapatırsan sadece net olarak kullanırsın telefonu
Bunu sorarken ciddi değilsin değil mi?
Hattını degiştor giderken
baz istasyonları ile alakalı :)
herhalde canım sende yani
gitmesen olmaz mı
git ama az kal
bir tek ttnet olur :DD
Yaş kaç )))
oruçlusun harelde :D
diyeydin ve beyin koşarak uzaklaşır die :D
nese :) ama telin çekmicek :D