Uzun zamandır bir telefon ihtiyacım vardı. Eşim IPhone SE 128 GB 5379 TL olanı alalım dedi. Genel olarak bir gece çekimi iyi değil, onun dışında kamerası bir 11 olmasa da XR ile yarışıyor deniyor. Xiaomi Mi Note 10 128 GB 5399 TL, Samsung Galaxy S10E 128 5510 TL gibi fiyatları var. Kafam yine çok karıştı, size de sormak, BiBilen’lere danışmak istedm. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Iphone SE 128 almayı düşünüyorum, muadili androidden iyi midir?
Selamlar, Gördüğüm kadarıyla siz zaten telefonları teorik açıdan yeterince incelemişsiniz. Anlaşılan o ki cihazların teknolojik yeterliliklerine de hakimsiniz. Ben de bu 3 telefonla ilgili düşündüklerimi sizinle paylaşayım:
Kesinlikle iyi bir telefon. Ancak pil ömrü sıkıntı. Gece fotoğrafları da iPhone 11 kadar iyi değil ama kamerasının gündüz performansı fena değil. Sonuç olarak iPhone 11 kadar iyi olsa Apple 11 satamazdı ;)
Galaxy 10e
Uzunca bir süre severek kullandığım bence çok başarılı bir telefon. Ancak tüm Samsung cihazlarda yaşanan pil erozyonu benim kullanımım sırasında bu telefonda tavan yaptı. 8 aylık cihazın şarjı gün ortasında bitmeye, %5 şarjdaki gelen aramaya siz daha "alo" diyemeden kapanmaya başladı.
Kamerası bence hem fotoğraf hem video anlamında çok yeterliydi ama son zamanlarda pili biter korkusuyla adeta kullanamıyordum 😂😂😂
İşin kötüsü cihaz daha 1 yıllık değildi.
Baştan sona benim S10e deneyimimi izlemek isterseniz size şu videoyu öneririm ;)
Belirttiğiniz telefonların üçü arasından almanızı önereceğim model bu olacak. Nedenlerini uzun uzun yazmayacağım. Çünkü uzun uzun anlattığım bir video zaten var. Bu videoyu lütfen 31 Mart'ta yayına aldığımız o günkü USD/TL oranıyla bugünü kıyaslayamayacağımızı unutmayın.
Iphone alınmaz sadece elma logosu için alacaksan hiç alma leş telefon ya gereksiz pahalı.
Şu tip insanlardan nefret ediyorum. Masaya oturunca uzun parlament çıkarıp masaya koyan zippo sunu yanına ve bmw anahtarlığını lüks. Bir ıphone. Görmemiş tam dayaklık..
Iphone SE2 güzel Iphone alacaksan bunu al Xiaomi daha iyidir tabi kamerası özellikleri gece çekimi bekliyoraun telefonu birak prof makinelerde bile zor bosuna ekipmanlar kullanilmiyor telefondan zaten bekleyemezsin gece çekimi bosuna onu unut
Xiaomi kullanıyordum 1,5 yıl dayandı sonra hep kasmalar donmalar falan. 2,5 yıldır da iphone kullanıyorum hiçbir sorunu yok se alırsan memnun kalırsın yani
Selamlar,
Gördüğüm kadarıyla siz zaten telefonları teorik açıdan yeterince incelemişsiniz. Anlaşılan o ki cihazların teknolojik yeterliliklerine de hakimsiniz.
Ben de bu 3 telefonla ilgili düşündüklerimi sizinle paylaşayım:
iPhone SE ile başlayalım
Kesinlikle iyi bir telefon. Ancak pil ömrü sıkıntı.
Gece fotoğrafları da iPhone 11 kadar iyi değil ama kamerasının gündüz performansı fena değil.
Sonuç olarak iPhone 11 kadar iyi olsa Apple 11 satamazdı ;)
Galaxy 10e
Uzunca bir süre severek kullandığım bence çok başarılı bir telefon. Ancak tüm Samsung cihazlarda yaşanan pil erozyonu benim kullanımım sırasında bu telefonda tavan yaptı. 8 aylık cihazın şarjı gün ortasında bitmeye, %5 şarjdaki gelen aramaya siz daha "alo" diyemeden kapanmaya başladı.
Kamerası bence hem fotoğraf hem video anlamında çok yeterliydi ama son zamanlarda pili biter korkusuyla adeta kullanamıyordum 😂😂😂
İşin kötüsü cihaz daha 1 yıllık değildi.
Baştan sona benim S10e deneyimimi izlemek isterseniz size şu videoyu öneririm ;)
https://www.youtube.com/embed/2-BZIHP3Eb8Mi Note 10
Belirttiğiniz telefonların üçü arasından almanızı önereceğim model bu olacak.
https://www.youtube.com/embed/1tDIddo9m8INedenlerini uzun uzun yazmayacağım. Çünkü uzun uzun anlattığım bir video zaten var.
Bu videoyu lütfen 31 Mart'ta yayına aldığımız o günkü USD/TL oranıyla bugünü kıyaslayamayacağımızı unutmayın.
Eğer Mi Note 10 ile ilgili detaylı bir inceleme izlemek isterseniz de iş arkadaşım Kerem'in çektiği şu videoyu önerebilirim.
https://www.youtube.com/embed/0JY7wCDsqS4Wow!!! Harika detaylı görüşünüz için çok çok çok teşekkür ederim. Gönlümü görüşünüzle çaldınız, çok teşekkür ederim Ersin Bey 🙏🏻