Gerçek adımı vs bilmiyor. Sahte bir isim verdim onu biliyor
Fake insta bulunur mu?
Gerçek adımı vs bilmiyor. Sahte bir isim verdim onu biliyor
Hesaplar bir sisteme bağlı IP adresi üzerinde bulunur. Yani fake olsa bile polis IP üzerinden hangi cihazdan hangi saatlerde girilmiş kontrol edebilir. Ancak bu işlem çok önemli bir cinayet davası değilse hemen sürmez ve bunun peşine kimse düşmez. Sadece korkutuyor seni bir şey çıkmaz o işten yani. Ayrıca hesabını sil daha da rahatlatırsın içini. Mesele ne ile alakalı? Burası önemli. Dolandırdın mı?
Hayır ya. Silemiyorum çünkü mail adresinin şifresini unuttum. Hesaplarda takip takipçi sayısı 0. Hoşlandığım çocuk benimle ciddi düşünmediğini söyleyince ordan yazmaya başladım. Görüştüğü bir kız vardı yeni. Ona sahte konuşma ss i attım. Bu sadece. Ama birkaç Farklı hesaptan yaptım bunları
Bu nedenle kimse hesabın sahibini bulmak için uğraşmaz. Ortada bir para pul cinayet vs yok ise.
Ama rahatsız ettim ve gerçekten çok sinirlendi. Dedi ki arkdşlsrımınve beni rahatsız etmeye devam et yarın suç duyurusunda bulunacağım dedi ben tamam etmiyorum dedim. Çok geç cezanı çekeceksin pislik dedi
Baya ciddi gibi tanem yapmam lazım
Rahatsız olduysa engelleyebilir seni. Engellemek yerine böyle laf yaptıysa bir şey çıkmaz o işten. Merak etme korkutmak için yapmış sen de abartma bir daha.
Birdaha yapmam zaten. Sim kart olmayan bir telefonla Wi-Fi sen bağlandım hep ama ip adresi var işte.
Heeşeyini bildiğim için işkillendi aslında kimsin nesin diye. Çok ciddi gibiydi
Bir şey çıkmaz merak etme :) Bir daha uğraşma yeter.
Tamam inşallah dediğin gibi olur
yok knk malesef ip vermiyolar
Emin misin bugün savcılığa gidecek ve çok ciddiydi. Kararından dönmez
Nasıl bu kadar eminsin. Bak detayları vereyim.
Kullanmadığım bir telefona insta indirdim. Telde sim falan yok. Ama evin Wi-Fi kullandım. Bir değil birkaç hesaptan yaptım bunu. Genelde konuşmalardan sonra mesajları geri aldım o ss almadıysa. Sadece şu an ellerinde benim çektiğimi zannettiği bir vadede çekilen fotosu var bir de benim sahte düzenlediğim İnstagram dm ss i var.
Valla çok ciddiydi. Cezanı çekeceksin falan dedi
Tutuştum yemin ederim. Belki vermiyordur ama bu da taciz gibi bişey sonuçta. Savcılığa gidecek oradan da mı birşey çıkmaz yani
?
Ya sorun evin ip si. Abone Sahibi babam. Böyle bişey olursa yaşamıyım daha iyi bu rezillikle
Çok korkuyorum ya🥺🥺🥺 diyen kişi de cahil birisi değil. Muhtemelen bir bildiği var ki suç duyurusunda bulunacam dedi. Ailesinden bir iki kişiye istek atmıştım onundanfarketmiş. Ama bişi yapmadım.
Sadece adımı soyadımı öğrendi o da sahteydi zaten ama gerçek olduğuna inandı. Bu yüzden mi böyle diyor olabilir
Ya tamam seni de bunalttım ama bişi daha?
Hadi diyelim bulundu. Nasıl işliyor
Ben hala ikna olmadım. Nasıl bu kadar eminsin ya. Diyelim şimdi gitti şikayette bulundu. Ne dicekler ona ya da ne yapcak
Ekran görüntüleri.
Sahte kokuşma düzenledim Dm dem onu da başkasına attım. İftira birnevi. Hakaret vs de ettim
İyi bakalım. B. k yoluna gitmeyiz inşallah
Bak işte sende şüphelisin bişey olursa diyorsun ya offf
bir de arkadaşlarına mesaj atıcam dedim. Hesabını gizlemiş normalde asla ama asla gizlemez. Çok ciddi ya
Ya bak doğru söyle. Ciddi diyorum ben bu korkuyla yaşayamam ailem var rezil olurum
Beklemedeyim bakalım neler olacak. İnş sadece korkutmak içindir.
Ama arkadaşına yazdırmış. Arkadaşını eklediğim hesaptan. Yarın xx sahte hesapları savcılığa verecek sende arada kaynama diye
Bulunur ya da ben yaptım buldular diyenler neye dayanarak diyorlar
Burada okudum ama yine. Birisi şikayetçi olmuş çok koşa bir sürede evine kadar bulunmuş
Ya düzgün bir cevap ver onlar nasıl bulunmuş
Ölecem korkudan ya
Herkes bulunur demiş Napcam ben ya. İp adresi desen değiştiremiyorum kaldım böyle
O zaman neden şikayet ediliyor. Madem bulunmayacak
Önce uyarmıştı ama bunda kesin şikayet etti ya🥺🥺🥺ben nasıl yaşıycam bu stresle
bir öyle diyorsun bir böyle. Son kez soruyorum ciddi birdaha sana somıycam sonuç ne olacak
Hesaplar gizli ama hala silinmemiş ve dilemek bu da var
Tamam karşim sağol
Hiç sorma orasını. Akşamdan beri sitelerde bişeyler okuyorum biri diyo hiçbişey olmaz belli suçlar dışında ip. verilmiyor diyp. Birileri de nerden yaşıyoruz tabüki bulunur diyor. Biri diyor biz şikayet ettik hemen bulundu. Stresten kafayı yemezsem iyidir
Hesabını hala gizliden çıkarmamış. Restoranın hesabı ortaklarını takip ediyordu o da ortakları takip etmeyi bırakmış. Ciddi gibi sanki
Ya herkes bulur diyor. Zaten kendi bulamadığı için son çare savcılığa verir diyorlar
Nasıl işin içindesin? Aşağıda birine çok detaylı anlattım o şekilde de bulunamaz mı ,? İntenrte bağlandığım telefonu sattım
Ne kadar korktuğumu sen anla😂😂
Telefonu sattım ama imei üzerime mi kayıtlı oluyordu
İp yi napcam ya ona bişi bulamadım kessemde bulunurmuş
Ama işte onu savcılık buluyormuş
Ama ben telefonunun uçuş modunda kullandım genelde
Ya çok var ben şikayet ettim bulundu adresine kadar diyen
Bana bunu açıklayacağım şekilde açıklar mısın artık ikna olmak istiyorum
Adana
Ben Adana ama çocuk İstanbul’da
Dünden beri biraürü foruma baktım. Aynı olayı yaşayanlar var ve hemen bulunmuş çok ta kısa sürede. Hapis vs olmamış ama bulunmuş sonuçta benim aracım ifşa olmamak birdaha tövbe
Nasıl işte bunu anlamıyorum. Bulunanlar nasıl bulunuyor o zaman
@clamorsoul al işte🥺🥺🥺 birde şikayet edecek kişi şikayet edeceğini söyler miydi? Bir de arkadaşına söyletir miydi? Korkutmak için olabilir mi
Yok saçma isimlerle açılanlarda var ya da taklit hesap
Hem seni korkutmak istemiş hem de şikayet edeceğini belirtmiş normal sana bunu yazması intikam alıyor işte eğleniyordur o şu an
Ahahahhaa😂😂😂😂tamam tamam abartım yine
@clamorsoul yukardakilere arkadaşın dediği gibi olabilir mi? Çünkü telefonda sım kart yoktu. Kayıt olduğum e posta sahteydi. Ve uçak modunda kullandım
Bak kardeşim ıp ne demek biliyor musun senin cihazının kimliği demek veya plaka da denebilir her cihazın kendine özel bir ıp numarası vardır senin ıp çok rahat bir şekilde bulunır hatta o ıp üzerinden arama geçmişini izleme geçmişini hangi satte nelere baktığın her şey ortaya çıkar bu yüzden ıp gizlemek için tor browser ve VPN kullanır hackerlar
@clamorsoul ama evin ip si. Başkaları da biliyor şifreyi herkes girmiş olmaz mı
Bak bak ne diyor @joursoul
@joursoul ben bildiğimi söyledim sen öyle biliyorsun haklı da olabilirsin soran kişi bence sen @joursoul a inan ve rahat ol çünkü şimdi baktım da baya açıklama yapmış bilgilisin bu işlerde gibi geldi
@clamorsoul oh şu an biraz rahatladım @joursoul karşim tekrar sağol
Bende aynı durumdayım naptiniz
Kesin bulamazlar mi numara olsa bile acil cevap
Aynen öyle oldu dediğin gibi
Tiktok ta fake hesap açıp başkasınn rsmini kullanıp savcılığa şikayet edilse ıp den bulunur mu
Cevap
6Cevap
Umarım bulunur psikolojik zorbalar insanların kötülüğünü isteyen klavye delikanlılarının reelde bir şey yapmaya yememesi falan.. bunlar ortadan kalkar
Savcılığa şikayet edilirse bulunur
Ciddi birşey değilse bulunamaz diyorlar
Savcılık bulur bulmasinada. Savcılık ota boka her dosyayı kabul etmez. Korkma birşey olmaz
Ciddi anlamda çok korkuyorum. Normalde değer verdiği birisiyim. Öğrenirse yaşayamam gerçekten.
Olay şu. Sürekli sevgilin var mı gibi mesajlar attım. Görüştüğü her kıza kim şimdiye sordum. En son görüştüğü Kıza da sahte konuşma ss i attım.
Bir de bir mekana gitmişti. Orda olan birinden foto istedim. Ona attım. Ben çektiö zannetti
Korkma ya 😀Birşey olmaz. Blof yapmış. Gercekten değer verdiği birisi isen hareketin komik bile gelebilir.
Lâkin sende ona karşı birşeyler var demekki
Bulunur, ne yaptın sen
Ya ciddi misin ne kadar sürer
Değşir isteseler şimdi de bulurlar ama savcılığa verecekler, hukuki yollar süreci biraz uzatır. Takip atsana
Ciddi bilişim değilse bulunamaz diyorlar
Sen kıza mesajların ss'ini alıp mı attın?
Sadece bir tane dm mesajlar sayfasının ss nimattım. Ama konuşmayı yapan o değildi gerçekte. Ben profil fotosu yerine onun resmini koydum o konulmuş gibi yaptım
Takip at
Ne alaka
Buradan söyleyemem
Boşver o zaman
Sen bilirsin seni dava ederlerse başın yanar. Başkasıyla yaptığın yazışmaları başkasına atamazsın, özel hayatı ihlal etmiş oluyorsun
Bulunur muyum yani
Bulunur tabii niye bulunmasın?
Sen olayı baştan güzelce anlat bir bakalım
Birisi var beğendiğim hiç görüşmedik yüzyüze ben Adana’dayımo İstanbul’da. Fake bir hesap açtım. Çevresi geniş yakışıklı birisi. Daha önce Adana’dan evlenmiş boşamış ama ben tanımıyorum kim olduğunu vs. Google da çocuğun adınınyaıznca zaten nişan vs fotoları çıkıyor kızın ailesi varlıklıymış ondan dolayı. İşte ben bunu uzun zamandır takip ettiğim için son sevgilisini vs de biliyorum.
Çocuğa mesaj atmaya başladım. İşte onu tanıdığımı ima ettim başta. İlk başlarda sevgilinle niye ayrıldın vs barışsana çok yakışıyorsunuz gibiydi sonradan işte eski eşini de biliyorum balayına şuraya gitmiştiniz o kadar eski tanıyorum seni falan dedim.
Ama çocukta hovarda birisi hergün başka biriyle. İstanbul’da restoranı var bir arkadaşıyla ortak. Kızlar bunu ekliyor restoran sayfasından bir bakıyorum diğer gün restorana gelmiş beraber birşey yiyorlar.
İli hafta önce falan iki kız geldi. Onun evine gittiler ortağıyla. Diğer hafta da bu kızın evine tek gitti gece orda kaldı falan. Mesaj attım ilk aracın ne sevgilin mi falan diye sonra dediki takılıyorum sadece. Bu mesajı da o kıza attım.
Sonra kız kahvaltı fotosu attı çocukta aynı fotoyu attı. Kız yazmış fotoya ; her öğünde iddialıyımdır diye. Bende kıza mesaj attım. Belli gece de iddialısın diye. Tabi çocuğa söylemiş hemen. Çocukta bana mesaj attı insanları rahatsız etmeye başladığını görüyorum seni uyarıyorum şikayet aşamasına geldi bu durum diye. Neyse o kız mevzu kapandı.
Geçenlerde 13 bin takipçili bir kızla takşpleşriler. Kız restorana geldi yine. Fotoğraflarını çekmişler birbirilerinin. Bende kızon ve çocuğun fotosunun altına yorum yaptım. Çok yakışmışsınız diye sildiler hemen. Sonra buçocukla önceki koz hakkında mesajlar vardı ya takılıyorum mevzusu. Ben shop yapıp bu kıza ss attım. Yani kızla takılıyorum dedi gibi oldu. Dün yazdık işte nie cevap vermiyorsun bişi söyle artık diye zaten sürekli yazıyordum ama cevaplamıyordu. Kız demiş herhalde. Arkadaşlarımı ve beni rahatsız etmeye devam et suç duyurusunda bulunacağım dedi. Tamam etmiyorum dedim çok geç cezanı çekeceksin pislik dedi. Ama birsürü hesaptan yazdım. Hesapların takip ya da takipçisi yok. Sadece gizli hesap. Maili unuttuğum işin silmedim hesapları. Ha birde hesabın birinden ortağını eklemiştim. O da ondan hemen sonda yazdı. Yarın XX sahte hesapları savcılığa verecek sende arada kaynama demiş. Durum bu
Hiçbir şey olmaz dert etme haa mahkeme açılırsa da bir sonuç çıkacağını da sanmıyorum. Gönlünü rahat tut.
Yaa teşekkür ederim. Ama az önce bulunur demişsin
Bulunur ama mahkemeden zor sonuç çıkar. Yani en kötü birkaç yıl duruşmaya gidip gelirsin sonra da bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.
Beni bilir mi yani bulunursa kim olduğumu
Bulunur tabii mahkemede karşı tarafı öğrenir.
Çok korkuyorum ya şikayet edip etmediğini nasıl öğrenirim. Benim nasıl haberim olacak. Bir de kesin bulunacak mı ya
Kesin kesin bulunur. Şikayet ettiğini ancak mahkemeden evine tebligat gelirse öğrenirsin. Çok mu korkuyorsun sebep?
Ailemin öğrenmesinden. Gündüz bişey olmaz bulamaz demiştin
İyi de sen bu adamın elit biri olduğunu söylememiştin. Öyle biriyse peşini bırakmaz. Ailen öğrensin nolcak ki?
Sonuçta kötü bir şey yapmamışsın
Öyle ama çocuk beni tanıyo normalde değer verdiği de biri sayılırım.
Sen bir takip atsana bana
Napcaksın
Konuşacağız
Silebirsin normal sitesinden
Hala orada mısın sen daha
IP adresinden bulunur
bulunur tabi ki
Gerçekten mi ne kadar sürer
işleyişe göre değişir ama suç duyurusunda bulunur ise kısa sürede metristesin
Çok korkuyorum ya. Bununla yaşayamam gerçekten
yapmasaydin
Ama yaptım