kullandığın hat ile ücretsiz değişim yapıyorlar diye biliyorum ama 36 tlcik götür yanında nolur nolmaz. bu operatörün paketleri de ucuz. ama herkese söyleme sonra fiyatlar uçmasın :D
mağazadan alınırda 36 tl değilde 70 falandı herhalde, belkide yarısı içinde tl oluyordur tam bilmiyorum ama 75 diye hatırlıyorum en son gittiğimde bimde öyle yazıyordu
Alt yapı olarak telekomun altyapısını kullandığı için çekim konusunda herhangi bir sorun yaşamazsın. Senin şuanki fatura ödemelerin sorun olmayacaksa için rahat olsun. 1. Ağızdan aldım bilgileri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. büyük şehirdeysen çekmeme gibi bir sorun yok hatta 4 çubuğun altına düşmez
Kaç tl direkt alıp kullanabiliyor muyum
kullandığın hat ile ücretsiz değişim yapıyorlar diye biliyorum ama 36 tlcik götür yanında nolur nolmaz. bu operatörün paketleri de ucuz. ama herkese söyleme sonra fiyatlar uçmasın :D
Yok sıfırdan hat alacam
tamam bime git kimlik kartınla. 18 i doldurduysan direk verirler yanına 36 tl alırsın
Kaç tl ama ondan emin olmam lazım
gerçi ben aldığımda fiyatı bu kadardı şimdi 85 tl olmuş baktım internetten
Kesin mi :D kaynak
Eskiden arkadaşım kullanıyordu çok yavaş diyordu Bir de çekmiyormuş diye biliyorum
Telefonla alakalı olmasın
Bilmiyorum ama iPhone kullanıyordu. şimdi Turkcell ve memnun
Iphonelerin anten kalitesi düşük ondandır
Bulunduğun şehirle alakalı olabilir
Büyükşehirlerde iyi çeker diyor
Alakası yok Operatörler bölge bölge baz istasyonu kurar aynı kalitede
İstanbul
bimden alırsın TürkTelekomun çektiği heryerde çekiyor ve ucuz
Kaç tl 36 mı
Direkt mağazadan alıp kullanabiliyor muyum
mağazadan alınırda 36 tl değilde 70 falandı herhalde, belkide yarısı içinde tl oluyordur tam bilmiyorum ama 75 diye hatırlıyorum en son gittiğimde bimde öyle yazıyordu
Kuzenim Bim de müdür sorsam hemen kim o kim der satış yapmaya çalışır.😊
Bildiğim kadarıyla uygun
36 tl mi direkt alıp kullanabiliyor muyum
Acil yeni hat lazım
bir dakika sorup dönüyorum hemen sana
İnternette 36 yazıyor gerçek mş
Sordum şimdi yeni hat alırsan 85 tl, oparetör degişikliği yapıcaksan ücretsiz senin dedigin o paket ekstra ıvır zıvırlariyla 39 tl 10 Gb 750 dakika 750 sms
Peki faturaları ödenmemiş türk telekomu geçirebilir miyim
Bu konu hakkında bir bilgim yok. Müşteri hizmetlerine sorabilirsin
Çok karmaşık durumdayım :D neyse
Alt yapı olarak telekomun altyapısını kullandığı için çekim konusunda herhangi bir sorun yaşamazsın. Senin şuanki fatura ödemelerin sorun olmayacaksa için rahat olsun.
1. Ağızdan aldım bilgileri.
65 TL, TT nin sanal oparatörü, evinin bulunduğu yer kör noktada değilse idare eder
85 TL olmuş. forum.donanimhaber.com/bimcell-yeni-hat-ucretleri-85-oldu--143311960
ücret olarak fena değildi ama son seyde biraz gördüğümde tarifeleri pahalı geldi
Bimcell dediğine göre Turkcell mağazasından alabilirsin
iyi Türkcell firmasının alt markası