Bir neden bulmalıyım
bir kızın bir erkeğe mesaj atması için en iyi bahane nedir ?
bir kızın bir erkeğe mesaj atması için en iyi bahane nedir ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir önceki yüz-yüze görüşmenizden ucu açık bir durum bırakmış olman en uygunu olur. Mesela bir kitaptan bahsetmişsindir. Sonraki gün ya da günlerde evde sende zaten olan o kitabın fotoğrafını çekip atarsın bahsettiğim buydu dersin. Çok kırılgan 'merhaba-merhabalara' girmeden. Hem onun konuyu ne kadar hatırladığını ölçmüş ve sana ne kadar değer gösterdiğini de tartmış olursun. Kitap üzerine de çok uzun cümleler yazmadan kaliteli bir espri yapıp konuyu kapatırsın. Cevap vermen gereken bir şey yazmadığı sürece son sözü sen yazma ki daha sonra yazmaya da bahanen olsun. Her fırsatta konuşmak istiyormuş gibi bayıcı bir algı yaratmamak önemli. (Espri örneği: "Gerçi senin gidip de bu kitabı kitapçıdan alacağından biraz şüpheliyim ama 😄" devamın da ise, "belki bir gün bunu sana getirebilirim. 😊" demek, yine ucu açık bir "görüşme-beklenti" durumunu doğuracaktır. Tabi bu espri örneği karşındakinin kitap-kurdu olması durumunda biraz ezici durur. Karşı cinsin karakterine göre seçmek gerekir cümleleri.
Bu mesajlaşmalarının merkezine karşı cinsi koymayacaksın. Sen müsait oldukça, işlerinin arasında yazıyor havası vereceksin. Bu çok önemli. Yani seri cevap verme ve kelime-kelime gönderme mesajlarını. Cümle-cümle olarak at mümkünse. Konunun "tema"sında kitap tarzı kültürel bir olgunun var olması, seni her zaman içi dolu ve beraber olmaya değer biri olerak gösterecektir. Ama mütevazı olmak da önemli, yoksa egolu anlaşıla da bilirsin. O nüans, senin yeteneğine kalmış. İyi şanslar. 👍🏽🍀
ee daha daha napıyosun de..
Hyr bence boyle soylenmemeli, ezik durumuna düşüyorsun... Tecrübe😉
onunla konuşmak istiyorsun fakat ilk adımı atmaktan çekiniyorsun sanırım. bence çekinecek bir şey yok rahat ol. senin hakkında kötü bir şey düşüneceğini sanmıyorum. selem nasılsın diyerek başla devamı gelir zaten. ya da toplu mesaj at. zaten seninle konuşmak istiyorsa o devamını getirir
Şu an bu dediğini ben uyguladım cevap bekliyorum umarım ise yarar ☺☺
@mavikelebekkkk işe yaradımı
Bahaneyi boşver , selam diye başla gerisi gelir ...
Cevap
19Cevap
-selam
-selam
-ya dün morelin bozuktu sanki, konusmak istedim çekindim ama
- yo sana öyle gelmiştir iyiyim ben, neden öyle hissetinki?
-canın bişeye sıkkkın sanki ne bilim öyle sormak geldi içimden
- hımm yok iyiyim ya hayat işte
- anladım, rahatsız ettiysem k.bakma gerçekten
- yok ya ne rahatsızlıgı, sen neler yapıyosun
çocukta senden hoşlanıyosa bu böyle devam eder :)
kızların genelde uydurduğu yalan başıma 2-3 kez geldi. Kişinin ismi neyse , baş harfindeki başka birine mesaj yazarken aaaa yanlışlıkla sana yazmışım dersin. Erkekte salak değil tabi konuşmak istiyor diye muhabbet etmemekte ısrarcı olmaz. Kişi listende kayıtlı değilse başka bahane türet.
aynen.. +1
eğer biraz muhabbetinin olduğu biriyse off kafayı yicem ya böyle şeyler hep beni mi bulur yaz karşıdaki mal değilse noldu hayırdır der sen de zekice bir cevap bulup konuşmayı başlatırsın. eğer hiç muhabbetin yoksa ya bana... lazımdı nereden bulabilirim yaz cevap geldikten sonra da teşekkür ederim bu arada sormayı unuttum nasılsın de sohbeti başlat :)
Bunu yapmaya çalısan cok arkadasım var ama hepsı ne yalan bulduysa konusma basladıktan sonra ne var canım arıyamaz mıyım sende illa bir neden olması mı lazım dediler ne kadar güzel neden bulsalarda :) bende boşuna ugrasma sende dene :)
kayboldum
ben hep bunu kullanırım, cevap vermekle kalmaz bi de beni bulurlar :)
Sesli güldüm valaa , sen habire kayboluyosun galiba :))
Başkasına mesaj atıyormuş gibi mesaj yaz mesaj atmak istediğin kişiye gönder.. Sorarsa da yanlışlıkla oldu falan dersin.. :) En iyi bahane bence..
Sonra nasil uzaticak?
Bende işe yaramadı bu
@Merve9876543210 bende de işe yaramadı =((
bana acil bir bahane lazım diye mesaj çek :))) gerisi gelir zaten :D o da neden vs diye sorar, gırgıra dökersin sen de işi olur biter :D
bence de yazsın bana bahane lazım kızlardan kurtulmak için biriyle bir işim var ve sence bahanem ne olabilir yazsın ne işi falan yazar o da gerisi sende... :D veya ona deki bana yardımcı olurmusun de o da evet falan yazar yani sende işte bizim kızlar bana böyle yaptı sence affetmeli miyim falan dicek biraz üzgünmüş gibi yapsın ve diğer gün işte naptın sizin kızları falan demeye başlar ve gerisi sende... :D :D
Bahanelerle uğraşma,direk yaz. " Merhaba nasılsın "?
İçinden geçiyorsa bahane bulmadan atabilmelisin bence
Bır kıza mesaj atıyormussun gıbı yaz ona gönder sonra pardon yanlıslıkla oldu de . saçma ama belkı ıse yarar.
Tanışmak. Bir şeyler paylaşmak. Şayet ilgin varsa çekinmemeni tavsiye ederim.
aynı semttemi oturuyorsunuz, yada aynı okuldamı okuyorsunuz? ona göre sölicem sana
ikiside :D
Biz ayni sitede oturuyoruz artı 6 ay çıktık aslında beni hic sevmemiş ayrıldı benden kezonun tekini seviyor ben hala onu seviyorum mesaj atmak için burds hiçbir vahane bulamadjm
Çok şanslısın çünkü ben sevdiğim kişiyle aynı yazlıktaydım fakat biz yazlığı sattık ve benim onu sevdiğimi biliyor ama o beni seviyor mu bilmiyorum ve de ben onla bir daha görüşemicem çünkü ben İstanbuldayım o ise Tekirdağ'da :((((
varsa şemsiyeni ödünç alabilir miyim? benimki arkadaşta kaldı da.
"bugün tam mesaj atma günümdeyim" diyebilirsin... değil tabiki...
merhaba ile başlayabilirsin.
bi kız arkaşının ismini yaz...şu avm ye gelicekmisin vs...arar seni telefonla ... sonrası senin zekana kalmış..
Bir film vardı de salla bişiler biliyor musun sen bu filmin adını de:D
Mesaj atmak istemesinden daha iyi bir bahane mi olur;? :D
bahaneye ne gerek var, okadar mesaj atmak istiyorsan nasilsin diye sor.
evde oksijen bitmis sizde fazla varmi
Sen bana tanıdık geliyorsun daha önce karşılaşma olasılığımız var mı de sonra salla biseyler muhabbet felan yürüt iste miss
Ben en son bir arkadaşın numarasını istemiştim sonuç boş çıktı tabi 😂
Yazmak için bahan
e arıyordum kendisi yazdı jsjssjsj
Önemli günleri kutla mesela yeni yıl veya bayram günleri sohbeti ilerletirsiniz sonra
Rüyamda seni kötü gördüm, iyi misin :D
en iyi sen bilirsin yardımına ihtiyacım var falan
bahane aramana gerek yok,içinden geleni yaz.
içinden geldiği gibi davranması
beni bi arasana kontürüm yok ...
aradığında ne diycem ?
Kızla sohbet başlatma yolları dhsgshdgs
menemen tarifi al. cidden
Onu beğenmesi hoşlanması ..
Toplu :D
Abime hediye alıcam fikir verir misin?
nasılsın yaz.
nasılsın merak ettim
kalbıdır :)))))
tabiki dersler