dijital çizime başlayacağım photoshop ve illustrator programlarını kulanmayı düşünüyorum
bilgisayarım 15,6 inch hangi tablet daha uygundur
bilgisayarım 15,6 inch hangi tablet daha uygundur
xp-pen star03 v2
wacom intuos small
wacom one by small ctl472
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Uzun yıllardır "Wacom Intous Pro Large" kullanıcısıyım. Oldukça memnunum. Yaşadığım en büyük pişmanlık ebat olarak "Large" almış olmam. Masa üzerinde kullanmak oldukça zorlaşıyor. Bu nedenle "Small" seçim kesinlikle doğru.
Marka ve model olarak da bence artık dikkat edilmesi gereken konu fiyat performans konusu. Özellikle Wacom modellerden sonra çıkmış olan xp-pen modeli basınç hassasiyeti olarak oldukça iyi. Henüz deneyimleme fırsatım olmamasına rağmen Xp-pen modellerde fiyat performans açısından kullanıcılarda bir memnuniyet var.
Wacom modeller dolar kuru yüzünden çok fazla yükseldi. Bir de şunu mutlaka belirtmeliyim. Eğer dijital çizimde ilerlerseniz mutlaka direk ekrana çizim yapabileceğiniz bir tablete geçmek isteyeceksiniz. Bu nedenle ilk çizim tabletinizi fiyat performans durumuna göre değerlendirmeniz sizin için daha doğru olabilir. Bir sonra ki tabletinizde asıl uzun süreli kullanabileceğiniz bir tablete geçebilirsiniz.
Tasarım ve dijital çizim programları hakkında eğitim videoları için kanalımı takip edebilirsiniz. https://www.youtube.com/erenalkis