Kardeşime doğum günü hediyesi olarak alacağım. Kendisi üniveriste öğrencisi. Samsung ve Lenovo arasında kaldım. Samsung 6299 tl
Lenovo 3999 tl
Benim icin önemli olan 64 gb olması ikisinin de ekran boyutu vs aynı hemen hemen kararsız kaldım açıkçası
Lenovo 3999 tl
Benim icin önemli olan 64 gb olması ikisinin de ekran boyutu vs aynı hemen hemen kararsız kaldım açıkçası
Lenovo
Samsung
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Modellerini de yaz da kıyaslama yapabileyim.
Tam anlamama teknolojik ürünlerden ama samsung s6 lite , lenovo m10 diye başlıyor
Lenovo m10gen3 ise iyi cihaz üni e 200 adet aldırdık.
LENOVO Tab M10 2.3GHZ 4 64GB 10.1" 1280x800 IPS Tablet Gri ZA6W0121TR
Ortalama hemen hemen aynılar fiyat olarak samsung daha pahalıya kalıyor. Lenovo iyi seçenek olacaktır. 4/64 ise kesin al.
SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite Tablet
Samsung s6 lite a o kadar para farkı vermen gerekmiyor.
Iyi değil mi. o zaman simdi annemle almaya gidecegim
İyi iyi lenovo F/P olarak üzmez seni. Performans olarak samsung ile aynı olacak. Ayrıca Android Sürümü olarak Samsung dan daha iyi. Samsung android 10 ile geliyor Lenovo Android 12 yani lenovo daha iyi yüksek fiyata kaçmaya gerek yok tablet bu
Tamam cok teşekkür ederim 😊 gecen mediamarkt de ordaki görevli de yardimci olmaya çalıştı gidip onlara da sordum danıştım hani samsung daha marka dedi markaya para vermis oluyorsunuz dedi
Öyle benm telefonum da samsung üst modellerden lakin telefon yani gerekli her işi yapıyor. Lakin iş tablete gelince ortalama herşeyleti aynı 4/64 4/64 ayeıca android sürümlerinde de lenovo daha iyi. Ayrıca işkemci olarak da eşitler e daha fazla para vermeye gerek yok o zaman
Lenovo alma pişmanlık
Kullandığı telefon da samsunh bir de samsung ne bileyim marka demi
En ucuz hangisi ise o olsunn boş ver
Açıkçası arkadaşları hep tablet kullanıyormuş derslerde. Ankara tıp stajyer doktor kardeşim insanlarin icinde mahcup olmasini da istemem naddi olarak da beni zorluyor kararsiz kaldim hani 1 kere alınıyor
Samsung