Tek bir yazılım dili i̇le oyun programlanabilir mi?

Yazılıma ilgisi olan birisiyim ve her yazılım öğrenmek isteyen kişiler araştırdığım forumlarda ki yazılardan ve gördüğüm kadarı ile öğreneceği dili web ile ilgileniyorsa ona göre yapay zeka ile ilgileniyorsa o alan ile ilgili oyun yapımı mobil uygulama vs ile ilgileniyorsa aynı şekilde o alan ile ilgili programlama dillerinden en yaygın kullanılan ve kullanış içerik bakımından da uzun işlemleri kısaca yapabilen dili seçerek o dili öğrenmek üzere eğitim almaya başlıyor. Devletin geçtiğimiz aylar da çıkarmış olduğu 1 milyon istihdam projesinde de gerçekten güncel ve iyi hocaların anlatım yaptığı ders içerikleri var. Oyun geliştirme üzerine dil öğrenmek istiyorum. Bu yüzden C# öğrenmeye başladım. Bu kursu bitirdikten sonra Unity ile oyun programlama kursu da var. Bu 2 eğitimi bitirdikten sonra benim oyun programlama için grafik vs yazılım alanı dışındaki olaylar haricinde ihtiyacım olan başka bir şey olur mu? Yani uzun lafın kısası oyunda grafikler haricinde yazılım ile ilgili aşamada sadece C# programlama dili ile oyuna istediğim her şeyi ekleyebilir miyim?
Evet. İleri Seviye Öğrenir İsen İstediğini Yapabilirsin
Hayır. Birden Fazla Dil Bilmen Gerekir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: