İNTERNET DOLANDIRICILIK VE TEHDİT?

Dün gece gençliğimin verdiği salaklıkla tek gecelik i*lişki için malum sitelerden bir bayanı aradım sonra benden 800TL önden yatırmamı istedi ben ise 400TL yatıracağımı geri kalanı eğer gelirse vereceğimi söyledim. Sonra 400TL yatırdım ve beni yetkili adama bağladığını söyleyerek birine verdi telefonu ve benden 800TL daha istediler tek çekim 800TL istediklerinde dolandırdıklarını anladım ve yatırmayacağımı söyledim ve ardından bana sürekli 3 güne icra takibi başlatılacak, 27.850 TL bizi mağdur ettiniz evinize haciz gelecek gibi mesajlar atmaya başladılar. Böyle bir şey yapabiliyorlar mı artık giden 400TL'de değilim aileme bir zararı dokunmasın istiyorum. Aranızda bilgi verebilecek olan varsa çok teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
şöyle bir mesaj attılar Sayın Müşterimiz Can&Spa Masaj Salonuna görüşme talep edip görüşmediğiniz kurumumuzu mağdur edip maddi zarara uğrattığınız için icra takibiniz başlatılacaktır. Mağduriyeti karşıladınız taktirde icra takibiniz geri çekilecektir. Yasal Takip; Ödenmemiş olan borcunuzdan dolayı hakkınızda 27.850 TL' lik (İcra) takip'i başlatılmıştır. Gün içerisinde geri dönüş yapmanız durumunda indirimlerden faydalanacaksınız.
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi emniyeti aradım bir şey olmaz korkutup daha çok para almak için yapıyorlar hiç dava falan uğraşma çoğuna takipsizlik çıkıyor dediler
İNTERNET DOLANDIRICILIK VE TEHDİT?