• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Hindistan tiktok ve diğer 58 Çin menşeili uygulamaya yasak getirmiş. Peki Türkiyedede tiktok yasaklanmalı mı?

BaBaYAGGAvol2
BaBaYAGGAvol2 Takip Et
Xper 6 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hindistan tiktok ve diğer 58 Çin menşeili uygulamaya yasak getirmiş. Peki Türkiyedede tiktok yasaklanmalı mı?
Uygulama Soruları TikTok Soruları Getir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ghosstofyou
    ghosstofyou Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Tiktok'ta muazzam bir güvenlik ihlali var. Kullandığınız telefonun tüm donanım parçalarıyla ilgili bilgiyi topluyorlar. (İşlemcisi, hafızası ve hafızayı ne kadar kullandığınız, ekran boyutu vs. HEPSİ) İndirdiğiniz tüm uygulamalar -ki önceden yükleyip sonra sildikleriniz de buna dahil- da kayıt altında ve saklanıyor. Networkle alakalı tüm bilgiler (ip’niz, yerel ip’niz, bağlandığınız wifi vs)
    Yazılım kısıtlamasını kaldırmak için jailbreak yapıp yapmadığınız.. Hemen hemen 30 saniyede bir gps ping’i yolluyormuş uygulama, yani konum bilginiz her 30 sn’de bir yedekleniyor. Yani eğer telefonunuzda tiktok yüklüyse siz o sırada kullanmasanız bile nerede olduğunuzdan hep haberdar. Bu bilgileri de sakladığına göre Tiktok yüklü olduğu süre boyunca nerelerdeydiniz hepsinin Tiktok’ta olduğunu söyleyebiliriz. Galerinizde bulunan medya dahil hepsine erişim ve farklı cihazlarda görüntülenmesi için transcoding yapma izni.. Bunları tek tek deaktive etmek teoride mümkün ama tonlarca sayfa okuyup yapmanız gerekiyo ve yapmamanız için ekstra korumalar konmuş, yani pratikte deaktive edemiyorsunuz. Bir de kamera ve mikrofona erişim olayı da sıkıntılı, uygulamayı kullanmazken bile Tiktok’un kameraya ve mikrofona erişimi olması gibi bir sıkıntı var. Kaydediyordur kaydetmiyodur orası meçhul tabi.
    Ki kaydetmiyorsa bile her an erişim izni olması bile yeterince korkunç. Android versiyonunda uygulamanın zip dosyası indirme, onu çözümleme ve çalıştırma yetkisi de var. Yani tiktok istediği uygulamayı kullanan birinin telefonuna mesela çocuk p*rnosu indirebilir ve suçlayabilir veya herhangi bir algoritmayla cihazda virüs yayabilir. Aynı zamanda Tiktok kopyaladığınız her şeyi uygulamaya yapıştırmış gibi kaydedebiliyor ve uygulama bunu saklıyor. Kredi kartı numarası, iban, şifreleriniz falan. Eğer kopyaladıysanız artık Tiktok’ta kayıtlılar. Ha bir de çektiğiniz tüm videoları (gizli olanlar da dahil) Tiktok istediği gibi kullanabiliyor, Tiktok reklamlarındaki videolar sıradan kullanıcıların izni olmadan kullanılıyor mesela. GİZLİ OLSA BİLE tiktok bunu açıktan yayınlama hakkına sahip. Cody Ko diye bir youtuber tiktokla dalga geçmek için tiktok üzerinden video çekmişti (videoları hesabında gizliydi) ve sonrasında videoları tiktok reklamlarında kullanılmaya başlandı. Bu arada kamera mikrofon yetkisiyle ilgili olarak; 2019’da bir sürü kullanıcı Tiktok ARKAPLANDA BİLE AÇIK DEĞİLKEN, -mesela 3 aydır Tiktok’a girmezken- yine de mikrofonla söylenenleri kaydettiğini fark etmişti. Bunu ispatlayan videolar da var. proxy server’ı oluşturuyormuş bu arada cihazınızda. Medya aktarımı için demiş ama deli saçması, gerekli değil. Proxy S. okulda öğretmenlerin bilgisayar dersinde sizin her yaptığınızı görmesini ve yaptıklarınıza kısıtlama getirmesini sağlayan şey. Suistimal etme ihtimalleri yüksek. Ki suistimal ettikleri de kesin, önceden indirdiğiniz ve sildiğiniz uygulamaları -muhtemelen- cihazdaki cache ve cookies yoluyla kaydeden uygulama bu. Başka hiçbir şey yapmasa sırf bununla en az google seviyesinde data toplamış oluyor zaten... Twitter’da, Google’da falan gördüğünüz her fotoğraf ve video cookie/cache olarak geçici süreliğine telefonunuza kaydediliyor. Eğer tiktok uygulamalar için oraya bakıp data topluyorsa aynısını internette gördüğünüz her şey için yapabilir demek oluyor bu. Topladıkları veri sayısı çok fazla ve bunu gizlemek için her güncellemede topladıkları veri gözükmesin diye ekstradan şifreleme yapıyolarmış. Ha bir de uygulamaya erişim iznini vermezseniz uygulamayı kullanmanız da neredeyse imkansız hale gelcek şekilde düzenlenmiş. Ha bu arada siz tüm gizlilik özelliklerini ayarlayabilseniz bile ‘gizlilik poliçesi’ (kimsenin okumadan onayladığı uzun şey) sayesinde sizi takip eden veya sizin takip ettiğiniz herhangi biri aracılığıyla bu bilgileri toplamalarına izin vermiş oluyorsunuz. Daha birkaç ay önceye kadar kullanıcıların mailleri, ikincil mailleri, doğum günleri falan halka açık bilgi şeklinde saklanıyormuş bu arada. İsteyen istediği hesabın mailine doğum tarihine, tüm bilgilerine bakabiliyormuş yani, o sorun ortadan kalkmış çok olay olup baskı gelince. Tüm mesajları okumalarına, MESAJIN İÇERİĞİNİ analiz etmelerine ve saklamalarına, kimle ne zaman konuştun gibisinden şeyleri öğrenmelerine de izin veriyorsunuz:d Zaman, kişi falan mesajlarda iletmesi için alınır. Ama mesaj içeriği asla alınmaz normalde. Twitter mesela almıyor. Sizden toplayıp reklam şirketlerine sattığımız bilgiler artık bizim sorumluluğumuz değil, ne isterlerse yaparlar beni meçhul tutamazsınız da diyor.
    bir de tiktok hesabınızdaki maille internetteki tüm aktivitenizin takip edilmesi gibi ufak bir noktaya değiniyo ama uzatmıyo nedense... Ha bu arada diğerleri (facebook, instagram, google falan) bilgilerinizi alınca size uygun reklam gösterip oradan reklam gelirini arttırmaya çalışıyor. Tiktok’un tek amacı bu değil, satılan bilgilerin alıcısı direkt Çin hükümeti. Zaten Amerika’da TSA (havalimanlarındaki görevliler) ve askeriyedeki falan insanların ve hatta onların çocuklarının bile TikTok indirmesi tam olarak bu siber güvenlik/gizlilik açıkları yüzünden yasaklanmıştı. Ha bu arada google bile saklanan bilgileri siz ayarlarsanız hem kayıtlı tutmuyor hem de ayarlamazsanız 18 ay içinde artık kendi siliyor.
    Tiktok’ta böyle bir şey yok. Sakladıklarını Tiktok silse Çin Hükümeti kendine yedeklediği bilgileri (yani tüm hepsi) silmez zaten... Önceden beri baya söylenen şeyler aslında bunlar ama bu adamın bulduklarından sonra 2 farklı bu tarz şeyleri inceleyen bağımsız tech sitesi de bu konuda araştırma yapmış. artık kanıtlı yani, sadece bir söylem değil. Zimperium uygulamaların gizlilik/güvenlik risklerine bakan o sitelerden biri ve orası da tiktok için:
    ios versiyonunda gizlilik 98/100, güvenlik 64/100;
    Androidde gizlilik 79/100, güvenlik 82/100 vermiş
    Yüksek puanın kötü olduğunu söylememe gerek yok bence. Bir de bu uygulamayı en çok kullanan kesimin 18 yaş altı hatta direk 12-13 yaş altı çocuklar olduğunu düşününce hiçbirinin Tiktok için “aa bilgilerimi topluyormuş, ben bu ayarları kapatayım en iyisi” demeyeceği kesin. Google falan eğer hesap sahibi izin vercek legal yaşta değilse veri toplayamıyor ve saklayamıyor çünkü YASADIŞI. O izinleri verebilcek yaşta olmayan birinden “ben senin bilgilerini alcam tamam mı?” diye izin isteyemezsiniz ve bu bilgileri satamazsınız. Kısacası Tiktok, hem Türkiye’deki kişisel verilerin koruma kanununa, hem AB hem de ABD’deki internette kişisel verileri koruyan kanunlara alenen aykırı bir şekilde data topluyor ve bunu hem Çin hükümetine hem de gizlilik garantisi vermeyen 4500 şirkete satıyor. Bu arada 2019’da çocukların bilgilerini YASADIŞI şekilde toplamaktan ve satmaktan zaten 5.7 milyon dolar ceza yemişti. Ama belli ki Çin hükümeti’nden ve reklam şirketlerinden gelen paralar daha yüksek...

2
    5 Yorumla
    • BaBaYAGGAvol2
      BaBaYAGGAvol2
      +1 yıl

Diğer uygulamaların bundan farklı olduğunu düşünmüyorum

Yorumla
    • ghosstofyou
      ghosstofyou
      +1 yıl

diğer uygulamalarla kıyasladım zaten, hepsini okudunuz mu?

Yorumla
    • BaBaYAGGAvol2
      BaBaYAGGAvol2
      +1 yıl

Okudum

Yorumla
    • ghosstofyou
      ghosstofyou
      +1 yıl

çin hükümetine kullanıcı bilgileri satmamaları büyük bir fark mesela

Yorumla
    • BaBaYAGGAvol2
      BaBaYAGGAvol2
      +1 yıl

Belki Çine değil ama başka ülkelere satıyor. Facebook çok haber oldu bu konuda

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Alphonse55
    Alphonse55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Hindistan'da android telefon alırım. Ne var abi bu telefonun içinde. Satıcı : Kardeşim sadece whatsapp yükleyebiliyorsun başka uygulama desteklemez. :D

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

4

Cevap

• Üğpoıu07
    Üğpoıu07 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

Türkiye'de de olabilir :)

1
    2 Yorumla
    • BaBaYAGGAvol2
      BaBaYAGGAvol2
      +1 yıl

Yazım yanlışlarını bir türlü öğrenemedim idare edin 🙂

Yorumla
    • Üğpoıu07
      Üğpoıu07
      +1 yıl

Bir şey demedim ki 🤥

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

cin nasıl abd menşeli google facebook instagram youtube yasaklıyor sa hindistan aynı şekilde yasaklama hakı var

0
    0 Yorumla
  • AltınYaprakS
    AltınYaprakS Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı.

İnsanlığın refahı için komple yasaklanmalı.

1
    0 Yorumla
  • Gizlikullanici284838
    Gizlikullanici284838 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Komple dünya tarafından kaldırılmalı bence

0
    0 Yorumla
  • minikhırçınkedi
    minikhırçınkedi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı.

Kapatılmalı..

1
    0 Yorumla
  • HoşafAğızlı
    HoşafAğızlı Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yasaklansın bencede

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yasaklansın!!!

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hindistan tiktok ve diğer 58 Çin menşeili uygulamaya yasak getirmiş. Peki Türkiyedede tiktok yasaklanmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tiktok Türkiye de yasaklanmalı mı? 3 cevap verildi
TikTok Türkiye de yasaklanmalı mı? 15 cevap verildi
Sizce Tiktok Türkiye'de yasaklansın mı? 5 cevap verildi
Tiktok Bizim ülkede de yasaklansın? 5 cevap verildi
ABD TikTok yasaklandı siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce Türkiye'de yasaklanır mı... 7 cevap verildi
TikTok 20 ülkede yasaklanmış. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz 🤔? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kolay ağlayabilenlerden misiniz yoksa duygularını tutanlardan mısınız?
  • Türk sinemasının büyük usta oyuncusu Kadir Inanır'ı kaybettik. Onun hangi karakteri sizde unutulmaz bir iz bıraktı?
  • Gününüz aydın olsun. nasılsınız. Ben iyim şimdiden diyimmm. Herkese iyi dileklerimi sunarım 🙋‍♀️🌸🤍☀️?
  • Evinin manzarası güzel mi?
  • En son hangi saç rengini deneyimlediniz?
  • Arkadaşlar ilgi dairesi nerede?
  • Sivas'ta 50 TL'lik lahmacun sattığı için şikayet edildi! Sizce 50 TL'ye güzel lahmacun olur mu?
  • Makyaj yapma süreniz ortalama ne kadar?
  • İlk buluşmanın evde olması uygun mudur?
  • Birisinin sizden vazgeçtiğini nasıl anlarsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨