İnternet & Teknoloji Yıllar önce jigolo sitesine üye oldum üyeliğimi silemiyorum naapmalıyım? killamurat Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yaşlılar yazıyor hep silemiyorum Güncellemeler+1 yıl jigolo olmayı ben seçmedim okuyup professör olmak istiyordum ama üyeliğimi iptal edemiyorum Yıllar önce jigolo sitesine üye oldum üyeliğimi silemiyorum naapmalıyım? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BilirkişiKonuşuyor Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Yıllar önce dediğin babanın testisleri içinde tek hücreli olarak oluşum aşamasındayken mi? 0 4 Yorumla killamurat +1 yıl muhtemelen Yorumla killamurat +1 yıl sensin o hücre Yorumla BilirkişiKonuşuyor +1 yıl Hepimiz bir zamanlar tek hücreliden çoğalarak meydana geldik kardeşim Yorumla killamurat +1 yıl parazit gibi mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten yaşlılar için kurulmuş bir platform değil mi jigololuk. Tabiki yaşlılar yazacak. 0 1 Yorumla killamurat +1 yıl babanem yaşında piskolojim bozuldu Yorumla
ElaKızzzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl noldu? yıllar sonra zevkin mi değişti 2 1 Yorumla killamurat +1 yıl evet Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ömürlük jigolo olmaya mahkusun artik 1 1 Yorumla killamurat +1 yıl neden? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bana ver birkaçının adresini 😃😃 0 7 Yorumla killamurat +1 yıl istmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sosyal medya Adresleri yok mu Yorumla killamurat +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman yalan söylüyorsun. Sadece soru sormuş olmak için sordun. Hem yaşın 18 yazıyor yıllar önce ortaokulda falan mı uye oldun o siteye Yorumla bilmemadımnw +1 yıl Jfjdjdjnejdnrjsnfnr Yorumla killamurat +1 yıl evet Yorumla killamurat +1 yıl yeni 18 oldum Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl 😂 Geçmiş olsun 0 1 Yorumla killamurat +1 yıl tşkrler Yorumla
bilmemadımnw Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kolpa atma 0 1 Yorumla killamurat +1 yıl sensin o nedemek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yıllar önce dediğin babanın testisleri içinde tek hücreli olarak oluşum aşamasındayken mi?
muhtemelen
sensin o hücre
Hepimiz bir zamanlar tek hücreliden çoğalarak meydana geldik kardeşim
parazit gibi mi
Zaten yaşlılar için kurulmuş bir platform değil mi jigololuk. Tabiki yaşlılar yazacak.
babanem yaşında piskolojim bozuldu
noldu? yıllar sonra zevkin mi değişti
evet
Ömürlük jigolo olmaya mahkusun artik
neden?
Bana ver birkaçının adresini 😃😃
istmedim
Sosyal medya Adresleri yok mu
yok
O zaman yalan söylüyorsun. Sadece soru sormuş olmak için sordun. Hem yaşın 18 yazıyor yıllar önce ortaokulda falan mı uye oldun o siteye
Jfjdjdjnejdnrjsnfnr
evet
yeni 18 oldum
😂 Geçmiş olsun
tşkrler
Nasıl oldun bizede söyle ya
Kolpa atma
sensin o nedemek