bilmiyorum ama şüpheleniyorum yani daha bir kaç gün önce instagramdan bir mesaj aldım ama nasıl uzun bir de ingilizce çat pat ingilizcem ile çözdüm yazdıklarını 😂 döktürmüş ama nasıll özdemir asaf bile lavinya’ya o kadar döktürmemiştir
Elimden ne gelecekki görünce. Sen işini bilirsin. İnandım, sıkıntı yok. Dediğim gibi uzun süredir takip etmiyorum bidahada mümkün değil bakmam. Cem karakoçla bir sıkıntı yoksa tek onu izliyorum arada
Ne alakası var ya. Sanalda bukadar üst seviye sulanan varsa realde amma yürürler etrafındakiler demek istedim. Gez tabide, iyi kuyruğu dik tutmayı beceriyorsun gibi. Zorlanırsan haberim olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bilmiyorum ama şüpheleniyorum yani daha bir kaç gün önce instagramdan bir mesaj aldım ama nasıl uzun bir de ingilizce çat pat ingilizcem ile çözdüm yazdıklarını 😂 döktürmüş ama nasıll özdemir asaf bile lavinya’ya o kadar döktürmemiştir
Sosyal hayatta da erkekler böyle ilgi gösteriyor mu? Sanaldan yazanlar genelde özgüvensiz olanlar.
Evet
Takipcilerim haricinde dm almıyorum kapadım ayarlardan. Fakelerden nefret ediyorum
Öyle bir ayar mı var
Evet
yok böyle almıyorum da habire eski kız arkadaşlarımdan takip şeysi geliyo.
Çok nadir alıyorum. Tanımadıklarımı kabul etmiyorum zaten.
Almıyorum. Kimseden almıyorum kimseye de mesaj atmıyorum
onlar bile yazmıyor. hesabımı vereyim fakeden yazın la allah aşkına
bilsek instagramıını bizde fake gelip mesaj atacagız
Kanka ver insta bizde süsleyelim orayi fake le shahha
Erkekler bile bıkmış gerçek hesaptan dönüş olmadığını görünce fake ye geçmişler😀
Olabiliyo ama hiçbirine cevap vermiyorum
Ben mal tipsizim hayat size güze.
İnstagram hesabım yok
Aynen fake hesaplar dikkatimizi çekti, haklısın.
Sezar yekini tanıyan kaç kişi vardır allah aşkına
İnstagram kullanmıyorum.
İnsta kullanmiyorum
Evet
Hassittir Sezar yekin mi o? Oha
Çüşş
Ersine selam yollarsın az para atmadım face canlı yayınlarda
O kim ya tanımıyorum
Hıhı. Gördüğü bir mekandaki kızın adını anında öğrenip mesaj atan adamlara para kaptırma
Yok 3-5 birşeyler yollamıştım geçen sene çok değil. Toplasan 50 lira etmez. Demek abazalar hmm
Çok merak ediyosan ifşaliyim mesajları
Elimden ne gelecekki görünce. Sen işini bilirsin. İnandım, sıkıntı yok. Dediğim gibi uzun süredir takip etmiyorum bidahada mümkün değil bakmam. Cem karakoçla bir sıkıntı yoksa tek onu izliyorum arada
Yok ama görse o da yazar..
Bu işin birde sanal olmayanı var. Senin uğraşlar benimkilerden zor gibi
Adam bulup yazacak diye gezmeyelim mi
Ne alakası var ya. Sanalda bukadar üst seviye sulanan varsa realde amma yürürler etrafındakiler demek istedim. Gez tabide, iyi kuyruğu dik tutmayı beceriyorsun gibi. Zorlanırsan haberim olsun
Adamlar gerçekte tutup s*kmiyo zaten. Karşı masadan bakıyo sadece
Tamam herneyse canım sıkıldı zaten
Yoppğ
Almıyorum mesaj
Evet
En iyisi kullanmamak
Hayır
Kullanmıyorum kanka