İnternet & Teknoloji Instagram'da fake hesabınız var mı? Hendestra Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Var ise bu fake hesapları hangi amaçla kullanıyorsunuz? Instagram'da fake hesabınız var mı? Cevapla 115 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Var, stalklamak veya buna benzer şeyler için kullanmıyorum. Hesabımda bazen paylaşırsam nasıl olur veya bir şeyler denemek için kullanıyorum. 1 2 Yorumla dloohsouse +1 yıl Türkçe öğretmenimin kulağı çınlıyor 😅 Yorumla Hendestra +1 yıl Ahahah ama güzel amaçların var 😂 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Normal hesabım fake gibi zaten shsh aktif kullandığım bir hesabım vardı sonrasında bütün çevremle arama mesafe koymak isteyip silmiştim. Sonra instada neler oluyor bitiyor acaba diye merak edip boş bir hesap açtım. O şekilde kullanıyorum hala 1 0 Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şifrelerini unuttuğum için sürekli yenisini açıyorum 😀 2 0 Yorumla
Oğlakburcuyum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Fake hesabım yok, çektiğim doğa vb. paylaştığım ayrı bir sayfam var ama zaten bana ait olduğunu anlar beni tanıyanlar 2 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yok. Kimseden saklanmaya ihtiyacım yok.. ne isem odur. Pek kimseden çekinmem ve kolay kolay önemsemem. 2 0 Yorumla
Centlyx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 59% +1 yıl Fake hesap kullanmıyorum ve İnstagram hesabım da bulunmuyor. 3 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı. Marka takibi, mesleki araştırma yaptığım bir hesabım ve yakın çevre takibi yaptığım farklı bir hesabım var. 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Sosyal medya kullanmıyorum :)face, Instagram, Twitter vs vs hesaplarım var ama sahte hesap gibi zaten. 1 0 Yorumla
mclover Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar ne yaptıysam orjinal hesabımla yaptım. Genelde erkekler kızlara yazmak için açıyor 😂 fake açayım kıza yazayım falan saçma geliyor bana. 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yok hatta face ve instagram ilk çıktığı zamanlar açtım hesabı halada aynısı devam ediyo gerek yok çakma hesaplara 1 0 Yorumla
dilankız Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Ben ona fake demiyorum ders hesapları takip etmek için açtım 2 0 Yorumla
Gizeemmm8 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 84% +1 yıl Hayır yok. İşim düşerse arkadaşımınkini kullanıyorum 2 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 685 cevap paylaştı. Instagram kullanmıom diyen kızın fake hesabı vardır %99 2 0 Yorumla
u ZodiacK Takip Et Master Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 650 cevap paylaştı. Boş bir hesabım var. Birkaç sayfayı takip ediyorum. 1 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Bizim sahtelerle işimiz olmaz hesabım birdir lütfen taklitlerinden sakınınız 1 0 Yorumla
Murey Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 5 hesabı olan arkadaşım var hepsinde ayrı hayat jdjs nasıl yürütüyor anlamıyore 1 0 Yorumla
Elifsubozder1_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Eee var tabi kimin yok eski sevgiliye bakma veya beğendiğin sayfalara genelde yabancı ünlüler ve yakışıklı erkekler dolu 1 3 Yorumla Hendestra +1 yıl Bu kadar da açık sözlü olman 😂 Yorumla Elifsubozder1_ +1 yıl Kötü birşeymi söyledim🙄 Yorumla Hendestra +1 yıl Hayır da kimse senin gibi mesela açıklama yapmadı da o yüzden dedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendi hesabım yok fakem var yks ve polis alımı hakkında bilgi için sayfaları tek takipediyorum 2 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yok ben o kadar düşmedim ama başka amaçlarla kullanan çok kişi tanıdım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 1 tane var o da gerçek hesabımı vermek istemediğim zaman kullanıyorum kişiye göre yani dm için. ya da gerçeğini veriyorum duruma göre 1 1 Yorumla Saplayan 8 ay Benim var @yasamserserisi07 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Var, stalklamak veya buna benzer şeyler için kullanmıyorum. Hesabımda bazen paylaşırsam nasıl olur veya bir şeyler denemek için kullanıyorum.
Türkçe öğretmenimin kulağı çınlıyor 😅
Ahahah ama güzel amaçların var 😂
Normal hesabım fake gibi zaten shsh aktif kullandığım bir hesabım vardı sonrasında bütün çevremle arama mesafe koymak isteyip silmiştim. Sonra instada neler oluyor bitiyor acaba diye merak edip boş bir hesap açtım. O şekilde kullanıyorum hala
Şifrelerini unuttuğum için sürekli yenisini açıyorum 😀
Fake hesabım yok, çektiğim doğa vb. paylaştığım ayrı bir sayfam var ama zaten bana ait olduğunu anlar beni tanıyanlar
Yok. Kimseden saklanmaya ihtiyacım yok.. ne isem odur. Pek kimseden çekinmem ve kolay kolay önemsemem.
Fake hesap kullanmıyorum ve İnstagram hesabım da bulunmuyor.
Marka takibi, mesleki araştırma yaptığım bir hesabım ve yakın çevre takibi yaptığım farklı bir hesabım var.
Sosyal medya kullanmıyorum :)
face, Instagram, Twitter vs vs hesaplarım var ama sahte hesap gibi zaten.
Bugüne kadar ne yaptıysam orjinal hesabımla yaptım. Genelde erkekler kızlara yazmak için açıyor 😂 fake açayım kıza yazayım falan saçma geliyor bana.
Yok hatta face ve instagram ilk çıktığı zamanlar açtım hesabı halada aynısı devam ediyo gerek yok çakma hesaplara
Ben ona fake demiyorum ders hesapları takip etmek için açtım
Hayır yok. İşim düşerse arkadaşımınkini kullanıyorum
Instagram kullanmıom diyen kızın fake hesabı vardır %99
Boş bir hesabım var. Birkaç sayfayı takip ediyorum.
Bizim sahtelerle işimiz olmaz hesabım birdir lütfen taklitlerinden sakınınız
5 hesabı olan arkadaşım var hepsinde ayrı hayat jdjs nasıl yürütüyor anlamıyore
Eee var tabi kimin yok eski sevgiliye bakma veya beğendiğin sayfalara genelde yabancı ünlüler ve yakışıklı erkekler dolu
Bu kadar da açık sözlü olman 😂
Kötü birşeymi söyledim🙄
Hayır da kimse senin gibi mesela açıklama yapmadı da o yüzden dedim
Kendi hesabım yok fakem var yks ve polis alımı hakkında bilgi için sayfaları tek takipediyorum
Yok ben o kadar düşmedim ama başka amaçlarla kullanan çok kişi tanıdım.
1 tane var o da gerçek hesabımı vermek istemediğim zaman kullanıyorum kişiye göre yani dm için. ya da gerçeğini veriyorum duruma göre
Benim var @yasamserserisi07