Word dosyasında karakter ve sayfa sayısı gözüküyor fakat içeriği göremiyorum, neden olabilir?

merhabaaa! yaklaşık 2 yıldır bir word dosyamı kurtarmaya çalışıyorum ama gel gör ki hiçbir sonuç elde edemedim. şimdi benim bir tane flash belleğim vardı ama öyle çok kaliteli değildi. leptopumda yazdığım word dosyasını abim bilgisayara reset atacak diye flash belleğime attım. işlem bittikten sonra flash belleğin dolu gözüktüğünü ama içinde hiçbir şey olmadığını gördüm. öyle ya da böyle zaman geçti sürekli denedim ama olmadı. açıkçası şu telefonculara falan da götürmek istemedim niye bilmiyom. şimdi word dosyam elimde var, yazdıklarımın karakter sayısını sayfa sayısını her şeyi görüyorum ama bir harf bile yok! benim için gerçekten çok önemliydi. şimdi yeniden uğraşırken en iyisi buraya sorayım dedim ne yapabilirim lütfen yardımcı olsanız? yazımın olduğu word microsoft word 97 - 2003 olarak gözüküyor. benim şu an kullandığım ise direkt microsfot office word 2007 :/((
Word dosyasında karakter ve sayfa sayısı gözüküyor fakat içeriği göremiyorum, neden olabilir?