İnternet & Teknoloji Şu ana kadar aldığınız en kötü mesaj neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor korona yüzünden stajım da yandı ulan. bir yıldır kpss çalışıyordum ama bugün öğreniyorum ki mezun olamıyorum... bir yılım heba oldu ölsem yeridir. Şu ana kadar aldığınız en kötü mesaj neydi? Cevapla Staj Soruları Mesaj Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
I_Run_Each_team_3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Bizi bitirdin be Corona sjsjk Üniversiteye 15 Haziran'da gitme hayali kurarken finallerin uzem tarsfindan gerçekleştirilmesi bana koydu sjskv 2 0 Yorumla
lzmirLii35 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Okullar tatil deyilmi nasıl kalıyorsun sınıfta ayrıca bu sene kimse sınıfta kalmıyacak diye acıklama yaptı devlet 1 2 Yorumla Sudealicii35 +1 yıl kardes sen bilmiyon galiba bu isleri sjjsjs Yorumla lzmirLii35 +1 yıl @Sudealicii35 neyi bilmiyorum mk benim kardeşimde lise son sınıf Yorumla
TcASİLZADE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Gidip hocayı bul işlet. Cimer e meb e yazı yaz mağdur olduğuna dair 1 0 Yorumla
Y1gTT_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Baban yanımda.Eski eşi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl allahtan annen yanımda mesajını almadın türkiyede çok farkediyor böyle şeyler Yorumla
Tözel-Harekatçı Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl aldığım en kötü mesaaj senin bana özelden sövmendi 1 0 Yorumla
Abazannsavar Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Rimere yas 1 6 Yorumla Soran +1 yıl cimer mi Yorumla Abazannsavar +1 yıl Rimer Yorumla Abazannsavar +1 yıl Rektörlüğe Yorumla Soran +1 yıl o ne olum Yorumla Soran +1 yıl heee Yorumla Soran +1 yıl pazartesi mebi arıycaklar hallolmazsa marmarayı yakıcam Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun elif. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bizi bitirdin be Corona sjsjk
Üniversiteye 15 Haziran'da gitme hayali kurarken finallerin uzem tarsfindan gerçekleştirilmesi bana koydu sjskv
Okullar tatil deyilmi nasıl kalıyorsun sınıfta ayrıca bu sene kimse sınıfta kalmıyacak diye acıklama yaptı devlet
kardes sen bilmiyon galiba bu isleri sjjsjs
@Sudealicii35 neyi bilmiyorum mk benim kardeşimde lise son sınıf
Gidip hocayı bul işlet. Cimer e meb e yazı yaz mağdur olduğuna dair
Baban yanımda.
Eski eşi.
allahtan annen yanımda mesajını almadın türkiyede çok farkediyor böyle şeyler
aldığım en kötü mesaaj senin bana özelden sövmendi
Rimere yas
cimer mi
Rimer
Rektörlüğe
o ne olum