Hangi hattı kullanıyorsunuz ve sizin avantajlı paketler den yararlanıyor musunuz, faturalı hatta sınırı aşınca her an her şey olabiliyor kontörlü de ise biraz daha uygun olup limitte kalıyorsunuz.#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Faturalı mı kullanıyorsunuz yoksa kontörlü hat mı kullanıyorsunuz?
İki hattim bar fatirali ve fatirasiz. Faturasiza yeni gecis yaptim. Operatorler arasi gecislerde hazir kartta cok acantajli oaketler oluyor faturalilardan daha cazip. 12 ay yararlanirsin 1 sene sonra faturaliya gecersin yine cazip fiyat ve tekliflerden yararlanmis olursun. Her ay tl yukleme ile ugrasilmaz dersen banakaya verecegi talimat ile otomatik yukleme yapilabiliyor
😂😂 görsel komik valla bu tarz şeylerle zaman harcamak istemiyorum 120 lira bedelle hiç kesintisiz iletişimim var evde internetim olduğu halde mobili kapatıyorum detaylarda kaybolmak istemiyorum...
Faturalı candır, limitlerini hiç aşmamış kontrolü elimde tutmuş, önceden onlemlerimi almışımdir. Bilincli kullandığınız surece faturali hat, kredi karti, kazandiginiz para hic bir zaman tehlike olmaz :) yeterki sınırlarınızı bilin
Vodafone kullanıyorum ve memnunum. 12 gb internete 60 tl ödüyorum tabı dk ve sms de var. Turkcell olsa 100 tl den asagı almazdı. Turkcell pişmanlıktır arkadaşlar. Hem hat olarak hem internet olarak. Vodafone adamdır :D :D