"Senden nasıl nefret edeceğimi bilmiyorum ve seni her zaman bir şekilde seveceğimi bilmiyorum, etrafta olduğunu bildiğimde her zaman umursamalıyım. Zayıf hissetmekten nefret ediyorum Beni birçok kez itmiş birisini sevmeyi saymayı bıraktım. hala rüyalarımdasın ve ondan nefret ediyorum, bana nasıl musallat oluyorsun. zaman bile aklımdan çıkma şeklini çizmedi; bana daha da sürükleniyorum ve daha çok kendimi ikna etmeye çalıştığım bir hafızadan uzak gerçek gibi. Bunu bunun için suçlayamam bile. kendimi tekrar tekrar hatırlatıyorum. her şeye sahip olabilirdin. tekrarla. ne oldu? " yazıyor.
Senden nasıl nefret ederim bilmiyorum Seni sonsuza dek bir sekilde sevecegimi bilmek, etrafta oldugünu bildigimde seni sonsuza dek önemseyecegimi bilmek parçalayıcı. bunun bana hissettirdigi zayifliktan nefret ediyorum. Saymayı durdurduğum beni tekrar tekrsr uzaklaştıran birini sevmek.. hala ruyalarimdasin ve bundan nefret ediyorum. how you haunt me derken ne demek istiyor anlamadim ama nasil bana musallat oldun gibi bir sey sanirim. beni çizmediğin burada anlami (birakmadigin gibi bir sey zamanlardagibi bir sey sanirim ) bile bu bu beni akliminin almadıgıni hissettiren bir yoldu.;o his bana musallat gibi gozukuyor sanki kendimi gerçek olduguna ikna etmeye çalistigim anılardan uzaga suruklemeye calisiyormusum gibi. bunun icin seni suclayamam bile. kendime tekrar tektar hatirlatiyorum. sen bunlarin hepsine sahip olabilirdin. Oynat onu oynat onu ne oldu ( iyi bokmu yedim gibisinden sanirim bu 😂) Altinada bu hikaye kırık bir kayıt diyo Birkac kelime disinda translate e bakmadim benim bu yazidan anladigim bu mutlaka yanlisliklar ve dah iyi bilen biri vardir ama anlatmaya calistigi sey belli bence 😊
İnternet & Teknoloji konusunda 392 cevap paylaştı.
Senden nasıl nefret edilir bilmiyorum ve seni her zaman bir şekilde seveceğimi bilmek parçalıyor. Etrafımda olduğun sürece hep ilgi alanımda olacaksın. Beni sayamadığım kadar iten birini sevmek beni zayıf düşürüyor bundan nefret ediyorum, hala rüyalarımdasın ve ondan da nefret ediyorum, bana nasıl musallat oldun ki. aklımdan çıkmıyorsun beni rahatsız ediyor gibi görünüyor, sanki kendimi gerçek olduğuna ikna etmeye çalıştığım bir hafızadan daha da uzaklaşıyor gibiyim. Seni bunun için suçlayamam. Her zaman her daim yine aklımdasın her şeye sahip olabilirdin. Denedim denedim. . ne oldu? " -Biraz anlaşılmaz yazdım sanırım ama yine de anlamışsındır yazanları-
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çoook sağol. Sence de bu yazı karşılıksız aşk dimi?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
kız sözü bu , erkeğin elinden çıkmaz bunlar.
"senden nasıl nefret ettiğimi bilmiyorum, seni daima bir şekilde seveceğimi bilmek beni kırıyor" falan diyor. daha yarısına varmadan sinir oldum. erkek olsa 2 cümlede özetlerdi şunun dediğini
İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı.
Senden nasil nefret edecegimi bilmiyorum, seni hep ayni sekilde sevecegimi, senin civarda oldugunu bildikce seni onemseyecegimi bilmek yıkıcı. Bana defalarca gitmemi/defolmami soyleyen birini sevmenin beni boyle gucsuz hissettirmesinden nefret ediyorum. Seni hala ruyalarimda görüyorum ve beni kovalaman (hayalet gibi)/ aklimdan cikmamandan nefret ediyorum. Zaman bile aklimi basimdan almana iyi gelmedi. Beni kovaliyor/takip ediyormuş gibi görünüyor, gercek olduguna kendimi ikna etmeye calistigim anidan uzaklara, cok uzaklara suruklenyorum sanki. Bunun icin seni suclayamam bile. Kendime sunu hep hatirlatirim, hepsine sahip olabilirdin, tekrar oynat, tekrar oynat, ne oldu?
@kelimelernefesalir hikayemiz bir kirik kayit gibi.