İnternet & Teknoloji 400 TL'ye kadar en iyi akıllı saat hangisi? Esrakara72 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En iyi en ucuz erkek akıllı saat hangisi ( fiyat 400 TL kadar ) Güncellemeler+1 yıl Xiaomi dışında 400 TL'ye kadar en iyi akıllı saat hangisi? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
EnjoyLifeMore Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Fiyat performans ürünü arıyorsan eğer xiaomi’yi inceleyebilirsin. 1 2 Yorumla Esrakara72 +1 yıl Xiaomi ne Yorumla EnjoyLifeMore +1 yıl Teknoloji markası. Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Huawei gt sport alcan o zaman. Ben galaxy watch kullanıyorum ama bu biraz daha pahalı tavsiye ederimde 1 2 Yorumla Esrakara72 +1 yıl Abi o çok pahalı Yorumla zaferrsancak +1 yıl Sende öyle olmaz böyle olmaz xiomi olmayacaksa ya band alcan ya da bu Yorumla
ömergünay_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Xiaomi ninkilere bak hiç kullanmadım bilgim de yok amma eyi diyolar 1 0 Yorumla
Emirmrt Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Xiaomi Mi Band 4 ya da band 3 alabilirsin 1 5 Yorumla Esrakara72 +1 yıl Bileklik sevmem Yorumla Emirmrt +1 yıl www.hepsiburada.com/xiaomi-amazfit-bip-lite-bluetooth-nabiz-akilli-saat-global-versiyon-siyah-distributor-garantili-p-HBV00000MK46K o zaman bu Yorumla Esrakara72 +1 yıl Ya bunu hiç sevmedim ya yazı tipi olsun Yorumla Emirmrt +1 yıl Bütçen çok kısıtlı, son olarak bunu öneriyorum başkada fikrim yok. Fiyatına göre çok iyi buwww.hepsiburada.com/haylou-ls-01-akilli-saat-ip68-suya-dayanikli-nabiz-takip-ios-android-uyumlu-siyah-p-hbv00000qhgvh Yorumla Esrakara72 +1 yıl Dmden attim Yorumla
Nayeb Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Zor o fiyatlara bulman. 1 3 Yorumla Esrakara72 +1 yıl Neden Yorumla Nayeb +1 yıl Her şey pahalı çünkü. Yorumla Esrakara72 +1 yıl 400 kadar var ama hangisi iyi olduğunu bilmiyorum Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Band al mademki 400 tl olanlari çok iş yapmıyor. 1 0 Yorumla
mert341616 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Kime alacağına bağlı 1 3 Yorumla Esrakara72 +1 yıl Kendime alacam Yorumla mert341616 +1 yıl Bileklik al bence Yorumla Esrakara72 +1 yıl Sevmem bileklik 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fiyat performans ürünü arıyorsan eğer xiaomi’yi inceleyebilirsin.
Xiaomi ne
Teknoloji markası.
Huawei gt sport alcan o zaman.
Ben galaxy watch kullanıyorum ama bu biraz daha pahalı tavsiye ederimde
Abi o çok pahalı
Sende öyle olmaz böyle olmaz xiomi olmayacaksa ya band alcan ya da bu
Xiaomi ninkilere bak hiç kullanmadım bilgim de yok amma eyi diyolar
Xiaomi Mi Band 4 ya da band 3 alabilirsin
Bileklik sevmem
www.hepsiburada.com/xiaomi-amazfit-bip-lite-bluetooth-nabiz-akilli-saat-global-versiyon-siyah-distributor-garantili-p-HBV00000MK46K o zaman bu
Ya bunu hiç sevmedim ya yazı tipi olsun
Bütçen çok kısıtlı, son olarak bunu öneriyorum başkada fikrim yok. Fiyatına göre çok iyi bu
www.hepsiburada.com/haylou-ls-01-akilli-saat-ip68-suya-dayanikli-nabiz-takip-ios-android-uyumlu-siyah-p-hbv00000qhgvh
Dmden attim
Zor o fiyatlara bulman.
Neden
Her şey pahalı çünkü.
400 kadar var ama hangisi iyi olduğunu bilmiyorum
Band al mademki 400 tl olanlari çok iş yapmıyor.
Trendyola bak xiaomi bulursun belki
Xaiomiler güzel baya
Kime alacağına bağlı
Kendime alacam
Bileklik al bence
Sevmem bileklik 😂
huwai ama pahalı
Xiaomi